Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לפני בשבוע פלוס שמתי לב שרק הצד של הנוסע מוציא חום מהמזגן וכי הצד של הנהג לא למרות שהוא מכוון לחום.

האם משהו יכול לעזור בעצה מה יכולה להיות הבעיה. כי אם בצד אחד יש חום סימן שהמזגן תקין.

107wb2h.jpg

wus4ch.jpg

פורסם (נערך)

יישנם דלתות קטנות שמנווטות את האוויר למעברים במערכת המזגן הם עשויים מפלסטיק בדרך כלל והחיבורים שלהם גם ולכן הם חלשים וישנה סבירות שאותם החיבורים התנתקו או נשברו.

בכדי להתמקד יותר נקודתי חשוב שתבדוק האם במצב קור התופעה הזאת מתרחשת גם?

עריכה אחרונה על ידי TheBox
פורסם

שאלה אולי לא במקום,

מדוע לחצן ה-A\C לחוץ אם אתה רוצה חום?

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

אולי הוא מעונין להפשיר אדים ברכב?

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

כנראה בצילום הוא בטעות היה לחוץ רבח כפי שנאמר להפשיר אדים נראה לי מחייב אותו לחוץ. אני לא מבין מה יכולה להיות הבעיה. אולי הגלגל הזה שמכוון טמפרטורה הלך? אולי כל היוניט הזה? אולי פיוז כלשהו? אול משהו מסובך הרבה יותר?

פורסם
יישנם דלתות קטנות שמנווטות את האוויר למעברים במערכת המזגן הם עשויים מפלסטיק בדרך כלל והחיבורים שלהם גם ולכן הם חלשים וישנה סבירות שאותם החיבורים התנתקו או נשברו.

בכדי להתמקד יותר נקודתי חשוב שתבדוק האם במצב קור התופעה הזאת מתרחשת גם?

צודק. זו תקלה קלאסית ב- C4 ו- C5. אם גם בקירור יש בעיה, אז זה אכן חלק פלסטי קטן שידוע שיש לו בעיה שנובעת מתכנון לקוי של המערכת. חלק חליפי (טוב מהמקורי) עלה לי כמה עשרות שקלים באיביי, ומצאתי בכמה מקומות ברשת הוראות מפורטות לביצוע.

פורסם

אני אבדוק שוב מחר אבל ממה שאני זוכר הקירור עובד תקין בשני הצדדים. אני אשמח לקישור לחלק או השם שלו שאחפש. בנוסף כל קישור מדריך שמצאת. תודה רבה

• 6 שנים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 21.2.2015 בשעה 01:04, eyalzo כתב:

צודק. זו תקלה קלאסית ב- C4 ו- C5. אם גם בקירור יש בעיה, אז זה אכן חלק פלסטי קטן שידוע שיש לו בעיה שנובעת מתכנון לקוי של המערכת. חלק חליפי (טוב מהמקורי) עלה לי כמה עשרות שקלים באיביי, ומצאתי בכמה מקומות ברשת הוראות מפורטות לביצוע.

אש ח לקישור אם יש ? קורה לי עכשיו 

תודה

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 15.2.2014 בשעה 22:01, eyalzo כתב:

זה נורא פשוט. התקלה מוכרת מאד, ולכן יש קיט חליפי שאפשר לקנות באיביי בגרושים ולהחליף לבד. האשם העיקרי הוא גלגל שיניים שנטחן, וכתלות בדגם, יתכן שכדאי גם להוסיף עוד ספייסר שכלול בקיט. זה נכון גם למנוע נוסף שאחראי על כיוון הוצאת אוויר מעלה או מטה.

כמו רוב התקלות בלובינסקי, גם זו ידועה אבל מוכחשת על ידם, אין לה ריקול, היא יקרה בטירוף לתיקון במוסכי הרשת, ואינה כלולה באחריות המורחבת.

אשמח לתרום פרטים טכניים אם תרצה לתקן לבד.

אני יודע שזה ישן מאד. ובכל זאת יש לי את אותה התקלה בסיטרואן C4 פיקאסו. יש לך קישור/סרטון איך לתקן עם הקיט באיביי?

(אגב, במוסך אמרו לי שאפשר לקבע אותו רק על קור או חימום)

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...