Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 141
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תתחדש !

אתה יכול לומר מה זה חסכוני בדלק מבחינת צריכה אמיתית?

ומה שיותר מעניין אותי - אשמח לדעת על איזה סל"ד המנוע כאשר אתה משייט ב100 קמ"ש?

אני חולוני והעבודה שלי ליד עזיראלי. עם האקסנט נסיעה הלוך וחזור ראיתי שהמחוג של הדלק ירד בחצי לכיוון רבע מיכל כאשר המיכל דלק מלא. לעומת זאת בשתי נסיעות לעבודה (פעמים הלוך ושוב) מחוג הדלק לא ירד בכלל ממיכל דלק מלא. כמובן שעדיין זו לא נקודה להשוואה אבל כבר מעכשיו אני רואה את החיסכוניות:)

מבחינת שיוט-בהילוך חמישי ב-100 קמ"ש, המנוע על 3000 סל"ד.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם (נערך)
גוגי,

אם הדעה היתה נרשמת כ "לדעתי..." הוא לא היה מזלזל.

אבל כשמעצב העל התעשייתי תומרובין רושם

זה נראה כמו התנשאות והתרברבות ישראלית טיפוסית שלא עומד מאחוריה כלום חוץ מנפיחה.

דיסקו,לא כולם חייבים לאהוב את העיצובים של קיה או יונדאי,זה עדיין לא אומר שצריך לרדת על הבן אדם באופן אישי!.

בכלל מותר לכל אחד להביע את הדעה שלו בלי שירדו עליו באופן אישי,ולאף אחד כאן אין מניות ביונדאי,או בכל רכב אחר,מספיק כבר עם השטויות האלה שלשחק ב"ששי גז" בכל פעם שלמישהו יש ביקורת על רכב בבעלות מישהו אחר..זה פשוט גנון !!.

עריכה אחרונה על ידי GUGY
פורסם (נערך)
גוגי,

אם הדעה היתה נרשמת כ "לדעתי..." הוא לא היה מזלזל.

אבל כשמעצב העל התעשייתי תומרובין רושם

עיצוב מטורף?

זה עניין די סובייקטיבי, אבל בגדול הרכבים של יונדאי נראים על גבול הקומיקס.

עיצוב מאוד מוגזם, לא סולידי בעליל, קוים מאוד "גליים", פרופורציות לא הכי נכונות לדעתי בחלקים מסויימים.

בקיצור, לא כוס התה שלי :)

הייתי שמח לשבת לכמה רגעים עם המעצב שלהם ולהגיד לו- אח שלי, תירגע, תנשום עמוק, קח אויר ועכשיו תעצב מכונית :)

זה נראה כמו התנשאות והתרברבות ישראלית טיפוסית שלא עומד מאחוריה כלום חוץ מנפיחה.

זו הבעיה עם האינטרנט, הכל מתועד ;) (ההדגשות בציטוטים לעיל הם שלי, אבל אף מילה לא שונתה בציטוטים עצמם)

איך אומרים, אין הפוסל במומו פוסל (בנוגע לזלזול)

(DISCLAIMER: אני לא מכיר אף אחד כאן, ואין לי שום דבר נגד יונדאי - להיפך אני חושב שהקוריאניות מהוות אחלה תמורה למחיר)

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
הרכב שלך אולי פרימיום ביחס לרכב לגו. ביחס למחיר שקנית הוא רכב רגיל לכל דבר. אולי אתה לא מודע לעניין, אבל עדיין אין לך S CLASS שאתה יכול להתפאר בהוד ובפאר שלה. יודע מה? אני בספק אם יש לך איכות תא נוסעים כמו בגולף סטנדרטית (יותר מבספק). כנראה הסטנדרטים שלך היו מאוד נמוכים, אם לדעתך מיני זו פרימיום, ומסתבר שלא רק אני חושב כך (לא שכחנו איך היללת את הפנדה שהייתה לך בעבר, עוד רכב פרימיום?).

זה בסדר, תמשיך לחשוב שיש לך רכב פאר ועשית את עסקת חייך. לדעתי אתה פשוט מכין את העתיד לבוא, כשתרצה למכור את הרכב, יבצעו חיפוש בפורום ויראו שהפכת אותו לפרימיום. אחלה יח"צ.

דיי נו, עזוב אותו! מיני עם איכות חומרים משנות האלפיים המוקדמות וללא אבזור זה פרמיום! תפסיק להציק לו!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

וככה תגרת האינטרנט הזו נראית מהצד

MAXIMUM+TROLLING+_040a12c08975c65aa2160d3b39522089.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
סדרה 1 מתחרה ב-A3. המיני מתחרה ב-A1 (יותר נכון A3 מתחרה בסדרה 1 ו-A1 במיני - אאודי סימנה לעצמה את BMW כ"מטרה שיש לפגוע בה" ולא להיפך).

מסכים התכונתי לאיכות ולא לגודל.

מיני זה אחד הרכבים הכי מדהימים על הכביש, אם היה לי מספיק ממון ופחות נוסעים היתי רוכש מזמן ולא הולך לכיוון של ה118

פורסם
עם תוכן כזה וסמלון לצידו (שאני הייתי מצנזר מיידית בתור מנהל) אני יכול לסכם בפשטות שאתה הוא בדיוק החלאה הלבנטינית, דוחה, גסה, בהמתית ומגעילה אליה התייחסתי - בדיוק הסוג שאני שמח שבגינו אין מפגשים על מנת לא להיתקל בסרחון הניגר ממנו.

הוא גם אוהב שוקולד.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)
לגמרי עברת לפסים אישיים. ישבתי בגולף ואני חותם לך שהמיני שלי היא פרימיום לעומתה. אחרת הייתי קונה גולף (יותר נכון לאון).

היכן שיש נחיתות, אני מציין אותה. למשל, איכות החומרים טובה יותר בהכללה באאודי A1, אין לי בעיה להודות.

בלי קשר לכסף ששילמתי, קיבלתי כרטיס כניסה ראוי - וגם מאוזן, לעומת החלופה מבית אאודי - לעולם רכבי היוקרה, כן.

אורי, אם היינו סביב שולחן כך אחד פשוט היה שומר את השתלחויותיו לעצמו. הוסף לכך את חוסר העידון הלבנטיני לצד "רחוק מהעין, רחוק מהלב" ביחס לפלטפורמה האינטרנטית ותקבל מתכון להחלפת מהלומות. חבל, כי ממש הייתי רוצה שיהיו מפגשים על מנת להתרשם האחד מרכבו של השני.

זה שאתה, כבעלים של רכב "פרימיום" לא מגיע למפגשים שרצים בפורום כבר הרבה זמן, איך אומרים? זו בעיה שלך.

גם פנים מול פנים אני אגיד לך שהרכב שלך ממש לא פרימיום, כי זו דעתי ואני לא מסתיר אותה במציאות (כפי שאתם כותבים כאן).

אגב, בניגוד אלייך, יצא לי להיפגש עםZX2.0 כבר, והוא די ההפך הגמור ממה שכתבת. מוזר, לא?

אגב, אין פה שום תגרה, התלהמות או ירידה לפסים אישיים. לדעתי המיני פרימיום בעולם שעשוי מלגו. זה הכל.

עריכה אחרונה על ידי שומאכר

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אה, אז אם כתבתי שמיני זה רכב פרימיום לעומת רכב לגו, ושאתה היללת את הפנדה שהייתה לך, זו ירידה לפסים אישיים? אבל לכתוב:

כואב לך לדעת שאתה נוהג ברכב שמנסה לחקות את הטעם האירופאי ללא הצלחה?

ישבתי בו בסוכנות ואפילו בחצי סכום לא הייתי קונה אותו. מישהו שם התאמץ יותר מידי וזה כל כך מורגש.. ועל זה נאמר, תפסת מרובה, לא תפסת.

זו דעה אישית, נכון?

הכל בסדר מר מיני. אבל היי! הפורום לא שוכח. אני עוד אעלה את השרשור הזה מהאוב, ביום שתחליט לשדרג לאיזו בימר או רחמנא ליצלן לבנץ, כשתצהיר בפני כלנו שקנית את פאר היצירה עלי אדמות.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל אחד מביע את דעתו הכנה, אבל מה פתאום נעלבתם אחד מהשני? אז הוא לא אוהב את העיצוב של הוולוסטר. ביג דיל. אם בעל הרכב אוהב איך שנראה האוטו שלו שכולם יקפצו.

והוא אומר שמיני זה לא פרימיום. נו אז? טוב לך עם החומרים של המיני? לבריאות. אני בכלל חושב שאין מה לדבר על פרימיום במכוניות שאין בפנים עץ אמיתי. עכשיו תלך להצית את הרכב כי 2 אנשים חושבים שהוא לא מספיק פרימיום? :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

אתה פשוט לא נגמר, הא?

מאיזה יין טוב בדיוק טעמת? שנדע כולנו, נטעם יחדיו. אולי מזה ההזיות שלך על פרימיום.

אגב, אם כבר משחקים בקקה, כי זה מה שקורה בכל השרשורים שאתה מגיב בהם משום מה, לי יש עור ברכב. יש לי רכב פרימיום!!! :lol::lol:

אגב2, אני לא הוא שטען שמישהו גלש לפסים אישיים. לכן, אתה מוזמן להגיב איך שנראה לך לנכון, ותקבל תגובות בהתאם.

עריכה אחרונה על ידי שומאכר

ZOOM-ZOOM

פורסם

ותגובה אחרונה לי אלייך, מר פרימיום. אם אחד אומר לך שזה לא, ועוד אחד מגיב כך, גם השלישי מגיע ואומר שזה לא פרימיום, וכך זה נמשך ונמשך. למה אתה ממשיך לעשות צחוק ולכתוב שיש לך רכב פרימיום? אם מבחינתך זה רכב פרימיום, אין בעיה. אבל אל תהפוך את זה לבדיחה ולהתחיל "להיכנס" ו"לתת בראש" כדברייך בכל מי שחושב אחרת (אתה לא באמת נותן בראש למישהו...), כי זה מה שקרה לך באותו שרשור הוללות מפורסם.

כבודו, אני את דבריי, סיימתי.

ZOOM-ZOOM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...