Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מחליפה לסיאט לאון 1.8 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שאתם יודעים בארבע שנים + האחרונות אני מתנייד ברכב הנ"ל.

בסך הכל מאוד מרוצה מהרכב אבל מחשש להוצאות תיקון כבדים מחוץ לאחריות רוצה להחליף אתה.

מה שמאוד היה חסר לי בלאון זה היוקרה שלא קיימת ברכב הנ"ל לחלוטין( כנראה התבגרתי עד אז חיפשתי 0-100 בקו ישר מול שקל ).

בקיצור לאון אבל יוקרה.

מחפש מחליפה ראויה דגש על יוקרה ואיכות אבזור צריכת דלק זריזות ( לא AMG אבל גם לא 1.2 TSI )

ראיתי כבר את הA של מרצדס, עונה על רוב הקריטריונים אבל לא זריזה ( או שאני טועה ), עוד חיסרון זה המחיר 188 אלף( עלהכביש ) על הA180 זה הרבה כסף לרכב הזה, חשבתי על הידנית במחיר יותר הגיוני שעומד בתקציב .

ראיתי גם א הב מ וו זולה משמעותית פחות יוקרתית מחיר טוב מחליפה באוניה בדרך לארץ.

מרצדס טוענים שהA שומרת ערכה טוב יותר ולכן עדיפה כי במכירה אקבל משמעותית יותר , מה דעתם ?

הA3 שוב עם גולף וליאון לדעתי מספיק .

הCT200 פריוס בתחפושת איטית להחריד.

הא תקציב 180 אלף .

פורסם

בתקציב הזה לדעתי ה A3 1.8 תתן את התמורה הטובה ביותר.

מה-A של מרצדס ממש לא התלהבתי, משלמים המון כסף על המותג.

סדרה 1 של במוו, הייתי מחכה לדגם החדש ובודק אותו.

אופציה נוספת יכולה להיות ה V40 של וולוו על גירסותיה השונות. אחרי מחר אתן לה חוות דעת יותר מפורטת על הרכב.

פורסם (נערך)

אני יכול להגיד דבר אחד לגבי המרצדס - מנסיון המנועים שלהם מרגישים הרבה יותר חזקים ממנועי ה-TSI של הקונצרן, ולכן מאוד ייתכן שהכוח שלה יספיק לך.

אתה חייב 5 דלתות/משפחתית?

-- כי בתקציב שלך אפשר לקבל מאליבו או מונדאו (החדשה) או סופרב עם מנועי טורבו - חזקות ויוקרתיות ממה שהיה לך.

עוד אפשרויות הן קאמרי/מונדאו היברידיות - מרגישות כמו טורבו אבל חסכוניות פי שניים. מאוד נוחות, מרווחות ומאובזרות.

לדעתי גם מאזדה 6 2.5 נמצאת באותה ליגה ומרגישה יוקרתית כמו מכוניות יוקרתיות יותר.

וולבו s60.

וכמובן - ביד 2 עם קילומטראז' נמוך ושנתון גבוה ניתן להשיג ב.מ.וו 320 שהיא מכונית נהדרת, 'פרימיומית' וחזקה.

עריכה אחרונה על ידי mogo
פורסם
ה-122 כ"ס בגירסה הרלוונטית מבחינת המחיר אכן מרגיש כמו מפלצת תאוצה אימתנית...

לא מפלצת תאוצה, אבל לצורך ההמחשה - יצא לי לנהוג הרבה על לאון וסופרב מנוע 1.8, וגם על מרצדס c180 מהדור הקודם.

המרצדס הרגישה יותר חזקה משמעותית, למרות נחיתות בכ"ס ואולי גם במומנט.

אני חושב שזה קשור לתפקוד התיבה הרובוטית - בניגוד לבונטון השולט בכתבות הרכב, אני לתומי דווקא חושב שהיא מרגישה כמסרסת את כוח המנוע בגלל כל השיהוקים שלה. ייתכן שבמבחני מעבדה היא מנפקת ביצועים מעולים - בשטח היא לא מרגישה טוב.

פורסם
אני יכול להגיד דבר אחד לגבי המרצדס - מנסיון המנועים שלהם מרגישים הרבה יותר חזקים ממנועי ה-TSI של הקונצרן, ולכן מאוד ייתכן שהכוח שלה יספיק לך.

אתה חייב 5 דלתות/משפחתית?

-- כי בתקציב שלך אפשר לקבל מאליבו או מונדאו (החדשה) או סופרב עם מנועי טורבו - חזקות ויוקרתיות ממה שהיה לך.

עוד אפשרויות הן קאמרי/מונדאו היברידיות - מרגישות כמו טורבו אבל חסכוניות פי שניים. מאוד נוחות, מרווחות ומאובזרות.

לדעתי גם מאזדה 6 2.5 נמצאת באותה ליגה ומרגישה יוקרתית כמו מכוניות יוקרתיות יותר.

וולבו s60.

וכמובן - ביד 2 עם קילומטראז' נמוך ושנתון גבוה ניתן להשיג ב.מ.וו 320 שהיא מכונית נהדרת, 'פרימיומית' וחזקה.

שיקול מרכזי החלפה הוא עניין האחריות לכן חייב חדש, מעדיף 5 דלתות הצבק לא בעניין של ספינות .

פורסם (נערך)

מה לגביי המחיר של הA מישהו יכול לאמת שאכן הב מ וו מתרסקת במחיר ואילו המרצדס שומרת על מחירה כי אז המחיר הוא די דומה בסופו של דבר.

עריכה אחרונה על ידי shaulc
פורסם

סע למרכז(BMW) תצוגה כנס לרכב,עשה סיבוב וקבל הצעת מחיר ותחליט אחרי הנסיעה.

תנסה להתמקח ,זה עובד.

קשה להתחרות במנוע 1.8TSI של סיאט (קונצרן VAG) ובזמינות הכוח שלו ובנוסף בצריכת דלק.

פורסם
לאון 1.8 FR 2015 ?

אתה מציע לי לקנות או שאתה שואל מה יש לי ? כי לא רוצה לאון חדשה במחיר של ב מ וו וחוץ מזה אני רוצה להחליף !!! לא רוצה שוב לאון יש לי אחת ואני מרוצה מימנה.

• תוכן חדש...