Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכתבתי לך בהודעה קודמת-

זה מתחיל להיות קצת כמו לרוץ אחרי הזנב של עצמך.

אין כנראה נזילה ברורה,ויהיה לך קשה לאבחן מה הבעיה.

עדיף שתלך לאיבחון הבעיה במוסך.

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

אין סימני שמן במי קירור (אני מניח שהסימן יהיה טיפות שמן)

סימני שמן בנוזל קירור זה נוזל קירור בצבע שמזכיר טחינה או קקאו והוא לרוב מלווה במנוע מתחמם.

על מנת לאתר את הנזילה,מומלץ תחילה לאתר אותה ויזואלית על ידי מעבר על קו הנוזל (קו - collant lines).

אם לא נראה שום דבר ויזואלי יש שתי אפשרויות.

הראשונה היא פקק מיכל עיבוי או רדיאטור שפורקים לחץ מוקדם מהצריך מה שגורם לאידוי של הנוזל והשנייה היא דליפה שאתה פשוט לא רואה או שמקור הדליפה הוא דרך רדיאטור חימום - בתוך הדש בורד והנוזל בורח לאזור שסמוך אליו - שטיחונים וכו.

על מנת לאתר דליפה בלתי נראת כדאי תחילה לאתר אם היא בכלל קיימת על ידי בדיקת דיחוס למערכת קירור.

בהצלחה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מניסיון- ייתכן וזה הוא רדיאטור החימום שנוזל. כמו שאמרו לפני- בצע בדיקת לחץ לי זה עזר.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...