Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להורים שלי גנבו לפני שבועיים באמצע היום את 2 הפנסים האחוריים של הרכב.

הם פנו למוסך המרכזי, וקנו פנסים חדשים בסביבות 1800 שקל. המוסכניק אמר להם שרק אותו יום הגיעו עוד 20 רכבים כאלה עם אותה תלונה וסידרו את הפנסים.

היום בשעות הצהריים במקום אחר שוב נגנבו הפנסים.

מישהו עוד שמע על זה ?

מה אתם ממליצים לשים במקום הפנסים האלה ? אין מצב שהם שוב קונים אותם.

פורסם

הפנסים ניתנים לפירוק מבלי גישה לתוך הרכב?

בכל המכוניות שיצא לי לראות כדי לפרק פנס (קדמי או אחורי) צריך לפתוח מכסה מנוע/בגאז'.

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

כנראה יש אפשרות לעקור אותם עם כלי דק כלשהו.

באמת סוגייה מאוד בעייתית, אם תשימו נעילה מיוחדת כנראה שישברו פשוט את הפנס (אפילו אם הוא לא יצא), לכן צריך לחשוב על פתרון יצירתי אחר.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

אזעקת ביפר שמופעלת ע"י מגע ברכב וחנייה באיזורים לא מבודדים יכולה להפחית את הסיכוי לגניבה הבאה...

פורסם

באיזה איזור התבצעו הגנבות?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
תסמן אליהם בחריטה או משהו , לא יש תחושה שהמוסכניק מנסה לעקוץ.....

זה מה שעלה לי לראש ברגע ששמעתי כמה הם עולים, וגם מצד שני מי צריך אותם ביכלל?

פורסם

בעקבות השרשור הסתכלתי קצת מסביב.. באמת ראיתי הרבה אאוטלנדר בלי 2 הפנסים האלה.

אגב 1800₪ זאת גניבה עצומה.

בהתחלה חשבתי בכל הפנסים האחוריים ולא ב2 הפלסטיקים המסכנים האלו על הפגוש

• תוכן חדש...