Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנועי 1.4 TSI

molardinato
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למי שיש את מנוע ה 125 כס, זאת האאודי A3 ספורטבק (בלבד), ויגיע גם בשירוקו מתוחת הפנים שתגיע בשנה הקרובה.

האמין מכולם הוא ה 1.4 tsi עם 122 כס, שמותקן בשירוקו, לאון, A1, גולף, ראפיד, טולדו וכו.

אני עדיין מתנייד על לאון ולא על A3, לאון 11-12 הגיעה עם 1.4 125 כ"ס

פורסם
הפולו 2015 או 2014 שונתה ל 1.8 טווין? ואיך הוא עובד? מנוע אמין ניפתרו הבעיות עם הקלאצים ה DSG7 וכו'?

תעשה הפרדה בין מנוע לגיר.

הגיר DSG7 היה בעייתי מההתחלה, בעוד שהמנועים הבעייתיים היו ה- 1.4 בעיקר עם המגדש על.

בנוגע למנוע הפולו GTI כבר משווקת בגרמניה עם מנוע 1.8TSI עם 192 כ"ס של אאוודי, ולגבי הגיר יש אופציה לגיר ידני 6 הילוכים, כך שהגיר האוטומטי הבעייתי לא מעניין בכלל.

לשאלתך, היו דיווחים על בעיות בגיר הזה גם במודלים מאוחרים יחסית, ואלו החדשים הם חדשים כך שלא ניתן לדעת עדיין מגמה מסוימת. אני רוצה להאמין שהיצרן פתר את הבעיות עם הגיר הזה.

פורסם

אני לא חושב שיש הצדקה בכל זאת להיות שפן ניסיונות עם הdsg7.

הבעיות או שנפתרו או שלא, למרות זאת אין להם מוצר כזה אטרקטיבי מבחינת תמורה ששווה לקחת את הסיכון

פורסם (נערך)
הפולו 2015 או 2014 שונתה ל 1.8 טווין? ואיך הוא עובד? מנוע אמין ניפתרו הבעיות עם הקלאצים ה DSG7 וכו'?

לא טווין, אלא 1.8 החדש שהיום מותקן באאודי a3, לאון fr, וסקודה אוקטביה אלגנס (עם טורבו בודד אבל גדול)

לפי מיטב הבנתי, המנוע יגיע מחוזק מעט עם 190 כס (ולא 180 כמו בשלושת הרכבים שרשמתי).

הרכב צפוי להגיע בזמן הקרוב לארץ, באירופה הוא כבר הוכרז ונראה לי שגם יצא לשוק, מה גם שהפולו עברה מתיחת פנים (לא זוכר אם שינוי דור או מתיחת פנים תקנו אותי אם אני טועה) אז עדיף כבר לחכות לחדשה.

בקשר ל dsg היבואן טוען שהבעיות נפתרו, הבעייה היא שלא נסעו מספיק רכבים עם הגיר החדש כדי לקבל אינדיקציה שהגיר אכן נטול בעיות הלידה שהיו לו, בתור אחד שנוסע כבר כמעט חודש על לאון fr חדשה עם הגיר המדובר, אני יכול להגיד שאני נהנה מכל רגע, אבל רק הזמן יגיד.

עריכה אחרונה על ידי IdoCuper
פורסם
אני עדיין מתנייד על לאון ולא על A3, לאון 11-12 הגיעה עם 1.4 125 כ"ס

חשבתי שדיברת על הלאון החדשה, אכן בקודמת במנוע 1.4 הלאון הגיעה עם ה 125 כס.

פורסם

כל כך הרבה פורומים על ה - TSI עם ה - DSG, איזה כיף :lol:

ברשותי גולף MK6 1.4 TSI ינואר 2013 עם 35K על השעון, בינתיים אין בעיות לא במנוע ולא ב - DSG7.

הנסיעה כיפית, חזקה, חלקה ותצרוכת הדלק מצויינת, והופתעתי שמחיר הטיפולים יחסית סביר כ - 800 ש"ח לטיפול 15K (גם בסוזוקי קרוסאובר זה כמעט המחיר) עם יחס מעולה במוסך קלדס בראשון לציון.

מבחינתי חברת פולקסווגן היא בין החברות שמובילות קדימה את הטכנולוגיה, ומתוך זה לפעמים יש חבלי לידה, ואפשר לראות שאחרי שהחברה הלכה למצמד כפול עוד חברות עשו וגם שם היו בעיות כגון אצל פורד.

לפני הגולף היה לי יהודאי I30 מליסינג שזה רכב טוב אבל מבחינתי זה עדיין לא אותה הרמה כמעט בכל אלמנט - כוח, הגה, מערכת שמע, יציבות, חיסכון בדלק, כיף של נהיגה, ועוד.... ואני לא בטוח שהיות ואפשר לעשות עוד 3 ק"מ לליטר אז גם ההפרש הכלכלי לא מתכזז בסופו של דבר

לדעתי בחישוב של איכות מול מחיר החברה לא מפשלת...

הערה : באמת שאני לקוח מרוצה ואני לא עובד של צמפיון מוטורס ואפילו יתכן שבזמן הקרוב אני מוכר ועובר לגמרי סגמנט באופן קיצוני - סוזוקי גימני !!!

פורסם

אין בעיה עם חבלי לידה שהיו להם, הבעיה מתחילה כשה הם (צ'מפיון) לא מוכנים לקחת על זה אחריות כשה בכל אירופה בלי שום בעיה היו מחליפים מותחנים קלאצ'ים גם אחרי שרכב כבר לא היה תחת אחריות.

פורסם

אני מפרגן, ושכל אחד יקבל החלטה מה טוב עבורו.

בכל זאת הצגתי מספר נקודות אור עם פולקסווגן, כמובן שאין כאן נכון או לא נכון וזה תלוי בדרישות \ ציפיות ולכל אחד יש היבט אחר...

אגב ידוע לי שקלדס כבר לא מורשה וחבל שכך הם היו ממש בסדר

פורסם
בגלל זה בוחרים אופציה אחרת מהמבחר הנהדר שיש בארץ

או בוחרים בגיר ידני ועל הדרך נהנים יותר בנהיגה, וגם לא מכניסים ראש בריא למיטה חולה.

גם הפולו הזאת 1.8 (GTI) מיוצרת עם גיר ידני למהדרין 6 הילוכים, ועל הדרך חוסכים 7000 ש"ח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...