Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת רכב...TT 1.8t vs GOLF GTI vs IMPREZA STI/WRX/GT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

בימים האחרונים אני מחפש כמה שיותר מידע על שלושה רכבים לקראת החלפת הרכב הנוכחי שלי(גולף MK4 2.0 אוטו' ג'נריישן 2004),

אני מתלבט בין:

- אאודי TT 1.8 קוואטרו (בעדיפות קבריולט) 2000/1/2/3,

- גולף GTI עד 2004,

- אימפרזה WRX/GT/STI עד 2005,

יש לא מעט אפשרויות אקטואליות מבחינת היצע בעיקר ביד 2,

השאלה שלי מהיא דעתכם על כל אחד מהרכבים הללו הן בהיבט העוצמה (שזה חלק חשוב בעיניי) הן בהיבט האמינות והן בהיבט יוקר החלפים והאחזקה,

דעתכם תתקבל בברכה,

תודה מראש,

פורסם

ללא ספק את הסובארו יהיה הכי יקר לתחזק. היא גם תיהיה החזקה והספורטיבית מבניהם. (ה GT לא רלוונטית, יש בודדות למכירה בארץ)

העדיפות לחפש אחת כמה שיותר מקורית, ככה פחות תקלות מוזרות ובלתי צפיות,

למצוא אחת כזו שגם מתוחזקת היטב, אפסי.

ולכן יידרש ככל הנראה יישור קו מקיף. שים לב שהחלקים ב STI\WRX יקרים במיוחד.

הגולף לדעתי תיהיה יותר "שקטה" פחות תשומת לב, תחזוקה שפויה יחסית ואפילו די פרקטית. וגם מאד מהנה, שילוב מצויין.

האאודי מכילה לא מעט מכלולים מהגולף אך בשנים האלה, כדאי להמנע מגג רך, רוב הסיכויים שהוא דולף ותיקון עלול להגיע לאלפי שקלים.

הרכב לא פרקטי בעליל. עלות החלפים לא זולה, אך בתחזוקה טובה ונכונה צפויה אמינות לא רעה.

אך מנגד בעל מקדם שופני גבוה, גם חברת הביטוח חושבות ככה ועל השלושת הרכבים אתה צפוי לשלם הרבה מאד במקיף, אם תעשה.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

אם אתה מחפש עוצמה לך על האימפרזה, היא בליגה אחרת לגמרי משתי המועמדות האחרות. תתכונן לאחזקה יקרה של

מנוע 2.5 בוקסר מוגדש עם שתי רצועות תזמון ושני ראשי מנוע. המנוע מקבל דלק 98 בלבד ואוהב לשתות. כמו כן מדובר ברכב עם הנעה כפולה מה שאומר החלפת צמיגים ברביעיות. אם תתרחש תקלה בדיפרנציאל או בגיר תתכונן להפרד מהרבה חבילות כי זול זה לא יהיה.

ה-TT דומה באחזקה המכנית לגולף - זו הרי אותה פלטפורמה - חוץ מאלמנטים קוסמטיים שם היא יקרה משמעותית.

אני מניח שגם הביטוח יהיה יקר, לעיתים יקר מאוד, ממליץ לבדוק טרם הרכישה.

כל אחת מהן תהיה יקרה משמעותית ממה שיש לך היום. במקומך הייתי מתחיל מה-GTI שהיא הזולה ביותר ורואה אם זה מתאים לך.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

הTT יקרה לאחזקה, חבר טוב שלי מוכר אחת ידנית קבריולט.

אבל האפקט שלי הרכב, הפאן שאתה מוציא ממנו, זה משהו שרק אכב קבריולט יכול לתת, חוויה בכל נהיגה, ונהגתי בו דיי הרבה.

ככה או ככה המחירי ביטוח בשמיים

פורסם

אתה מתלבט בין 3 מכוניות דיי שונות, האימפרזה (בשנים הללו מדובר במנוע 2 ליטר) היא אמנם מכונית משפחתית ברמה הפרקטית אך היא נוקשה עם קלאץ' כבד וגיר סרבן, אני למשל לא הייתי רוצה לנהוג בכזאת יום יום באיזורים עמוסים.

את הTT אינני מכיר בכלל, אבל מדובר בתצורה שונה, פרקטיות אין, ןלהחזיק בארץ רכב ממותג פרימיום, ישן וקבריולט בהחלט יכול לעלות הרבה כסף.

הגולף GTI של אותם שנים נחשבת לרכרוכית, אבל אם אתה מחפש רכב פרקטי וחזק יכול להיות שהיא מה שאתה מחפש.

פורסם

אצלי ב STI 2004 אן קושי להכניס להילוכים 1-4 והקלאץ המקורי מ 2004 כמו חמאה...ביטוח 3200 שח מעל גיל 40 ואפילו פחות,

טיפול פעם בשנה חובה, הרכב אוהב שמן יקר וטרי וולוויין...יקר מהרבה ממה שיש בשוק.רפידות קידמיות מוחלפת בתדירות גבוהה ,כל 12000

מקסימום,חלקים יקרים יחסית אבל אמינות גבוהה כל עוד הרכב מקורי,ציריות קידמיות נשחקות אחרי 60000 קמ וזה הרכיב היחיד שהחלפתי ברכב ומדחס למזגן (1600 שח) אבל אני לא דוגמא,אני מקסימום 6000 קמ בשנה נוסע עליו.החלקים בגולף ובטי טי יותר זמינים ויותר זולים במנועי 1800 T .

ההנאה מהרכבים שונה לגמריי אחד מהשני,הסובארו יותר כיפית בהרבה לנהיגה אבל קשה מאוד בנסיעתה מהגולף. לא נהגתי מעולם ב TT .

• תוכן חדש...