Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא סובארו אימפרזה R שנת 2007. הנורה נדלקה באמצע נסיעה, ומאז היא דולקת ברציפות. ספר הרכב אומר שאם קיימת ברכב מערכת OBD ייתכן שזה קשור לפליטה. איך אני יודע אם יש ברכב מערכת כזו? במידה ואין ברכב OBD, כתוב שקיימת בעיה במערכת ניהול המנוע וההמלצה היא לפנות למוסך, אבל הייתי רוצה לדעת אם אפשר ממה זה יכול להיגרם. לאחרונה מילאו לי שמן בתחנת הדלק (לפי הספר - סוג SM) והיום ראיתי שהוא שם לי כמות מעל ל-F. כמו-כן הוסיף מים לקירור המנוע. יכול להיות שמשהו מאלה גרם לתקלה? אם כן, לציין את זה בפני המוסך (הרכב עבר לאחרונה ממש טיפול תקופתי). תודה, Droriley

2015-01-17 15.22.54.jpg

פורסם

ראשית, אל תמלא שמן ומים בתחנות דלק.

בדיקת מפלס שמן שמתבצעת בתחנת דלק אינה מדוייקת, (בגלל זה מלאו לך יותר מידי) ושמן שמוכרים לך שם הוא לא תמיד השמן המתאים לרכב שלך.

אם יש עודף שמן משמעותי (כלומר הרבה מעל סימן FULL, לא כמה מ"מ) ממליץ לרוקן את העודף.

על מים אני בכלל לא מדבר, לא ממלאים מים במערכת קירור, אלא רק נוזל קירור יעודי.

הנורה שנדלקה היא נורת תקלה במערכת ניהול מנוע או במערכת למניעת זיהום אוויר, 99% שאינה קשורה למילוי שמן או מים.

יש לפחות כמה עשרות תקלות שונות שיכולות להדליק את הנורה הזו.

לכל תקלה יש קוד, הקוד הזה שמור במחשב מנוע.

צריך לחבר סורק תקלות ולקרוא את הקוד, משם להמשיך.

• תוכן חדש...