Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תחילה חשוב לציין שלמרות שזה כנראה ישמע כמו פרסומת אבל זה מוגש כשירות לציבור, אני אסביר מדוע.

כבר זמן מה חיפשתי לעשות פלסטלינה, פוליש וואקס לרכב ולא רציתי לקרוע את הכיס, החבר'ה הכבדים לוקחים אלף וצפונה ובשטיפות רכב דורשים באזור ה600 ומסתכלים עליך כמו על חייזר כשאתה אומר "ומה עם פלסטלינה?" שלא לדבר על איכות העבודה.

לפני זמן מה נתקלתי בגרופון בקופון ל"שטוף אוטו" בנתניה שהבטיח פלסטלינה, פוליש וואקס ב300 שקל (!) התקשרתי ושאלתי את החבר'ה באופן ישיר אם העבודה תהיי זועתית כמו ש300 שקל אמורים לקנות לי או משהו ברמה.

הבטיחו לי שיהיה משהו ברמה והמחיר הנמוך הוא למטרות פרסום בלבד, החבר'ה גם נשמעו כאילו אוהבים את התחום ויודעים על מה מדברים (משתמשים בחומרים של ארדקס).

לפני כמה ימים הרכב עבר את הטיפול ואני יכול להגיד שלא התאכזבתי בכלל, המון שריטות ושיפשופים ירדו ומה שכבר עבר את הלקה טושטש, פני הרכב הפכו חלקים ורוב הסוורלים נעלמו (למיטב ידעתי זו הפעם הראשונה שהרכב עובד משהו דומה משנת 07).

שימו לב לתמונה של הדלת איפה שיש שריטה עמוקה, היה שם שיפשוף מאוד רציני שנגרם משיפשוף של סקווצ' ועכשיו רואים את זה רק אם מתמקדים מקרוב.

אני יודע שהרבה מחפשים משהו ברמה ובמחיר סביר, אנשים כמוני שרוצים לעשות טיפול אבל מתבאסים להשקיע בזה אלפיה, בשבילם המקום הזה מומלץ ביותר.

למען הסר ספק אין לי שום קשר למקום ובמידה והשירוש לא מתאים פה אולי אפשר להעביר אותו לחוות דעת על בעלי מקצוע.

IMG_20141231_152653.jpg

IMG_20141231_152805.jpg

IMG_20141231_153014.jpg

IMG_20141231_153022.jpg

IMG_20141231_155758.jpg

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

ואוו

נראה מצוין.

כמה זמן לקח למכון לבצע את הטיפול?

איזה חומרים השתמשו? רק ארדקס?

ולשאלה הכי חשובה...האם הקופון הנ"ל עדיין קיים?

פורסם

מאור, לדעתי כבר אין קופון אבל אני בטוח שתוכלו להסתדר אם תגיד שהגעת דרך דניס עם האאודי מקראזפורום (אם תרצה טלפון בקש בפרטי).

השארתי שם את הרכב לחצי יום (לא הייתי זקוק לו) ולכן איני בטוח כמה זמן הטיפול נטו לקח אבל לדעתי מדובר בכמה שעות טובות.

בנושא החומרים למיטב הבנתי רק ארדקס.

לנה, תודה, ראית אותו נקי, פשוט עכשיו הוא ברמה אחרת של "נקי" 8).

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

העיקר שאתה מרוצה מהתוצאות דניס , לפי התמונות זה נראה מעולה לגילו , סע בזהירות .

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

• תוכן חדש...