Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, ניסיתי למצוא שרשור בנושא בפורום ולא מצאתי ולכן אנסה לשאול בכל זאת :)

אני חושב על רכישת סיטרואן ברלינגו או פיג'ו פרטנר התאומה מהדור הקודם בתקציב 15-20k.

ברשותי כרגע סובארו B3 סדאן 2010, אוטו מעולה ונוח (גם עגלה, אני יודע...) עם 51000 ק"מ כרגע.

אני נוסע המון (קניתי את הסובארו בסוף מאי האחרון עם 36000 ק"מ - תעשו את החשבון :) ) וגם רוצה לחסוך טיפה כסף (לשכר דירה\ משכנתא התחלת החיים באמת) ע"י מכירת הסובארו וקניית רכב יותר זול שאני יודע שאני אהרוג אותו עם כמות הנסיעות: יחיה שנתיים עד שלוש זה מספיק. עם כמות הנסיעות שאני עושה יותר הגיוני לי לעבור לדיזל והאופציה היחידה "הזולה" זו הברלינגו - יש אותן מ ל א ואני שומע מסביב ביקורות די טובות על האוטו.

בכל זאת, רציתי לשאול כאן אם יש נורה או נורות אדומות לגבי הרכב? האם הוא יותר אמין או פחות אמין מפורד קונקט שגם אותה ניתן למצוא במחירים זולים (אבל שמעתי שבאוטו הזה מחליפים מנועים)? אני יודע שמדובר ברכב משומש וברור כי יהיה בלאי שצריך לדאוג לו, אבל בכל זאת מעוניין לקרוא את התגובות שלכם?

בתודה, מיקי

PEUGEOTPartnerCombi-504_1.jpg

פורסם

בתקציב שאתה מדבר עליו - 15-20 אלף - אתה תוכל למצוא רק רכב מזדקן, עם כמה מאות אלפי ק"מ, והאמינות שלו תהיה בהתאם.

אלה רכבים טובים, נוחים וחסכוניים, אבל 95% מהם אלה רכבי עבודה, שעושים ים קילומטרז', והמצב שלהם בהתאם.

בשורה התחתונה - אם זה התקציב - ייצא שכרך בהפסדך. אתה תוציא לא מעט כסף וזמן על טיפול בתקלות.

הייתה לי ברלינגו כזאת (רכב חברה) שהגיעה ל 450,000 ק"מ על השעון. המנוע והגיר היו בסדר גמור, אבל כמעט כל השאר הוחלף, לפחות פעם אחת.

פורסם

קח בחשבון שמדובר ברכב מסחרי על כל המשתמע מכך - ירידת ערך גדולה, לרוב שימשו כרכבי עבודה ולכן ק"מ גבוה ובלאי גבוה בתא הנוסעים.

יהיה קשה מאוד למצוא אחת כזאת שמורה במצב טוב עם ק"מ סביר. מי שקונה דיזל קונה בשביל לנסוע הרבה ולא בשביל להעמיד בחניה. לדעתי זאת לא בחירה טובה.

כדי לחסוך בדלק תצטרך את גרסת הדיזל, ודיזל מתיישנת זה לא בדיוק דבר נחמד, יש מזרקים שמתקלקלים, יש משאבת סולר, והרכיבים האלו מאוד יקרים לתיקון/החלפה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

חברים! המון תודה על התגובות :) אני צריך לעשות את שיעורי הבית שלי טוב טוב. הסובארו כרגע במוסך להחלפת ממיר קטליטי (המחלה שלהם...)

וכנראה אצטרך להתאמץ טיפה יותר. אבל כרגע לפחות אין מנוס מזה שאני נוסע הרבה מאוד וזו נראית בחירה סבירה. אנסה לחפש גם פרייבטים דיזל. נהגתי ברכבים מסחריים בעבר ומכיר את ההתנהגות שלהם כך שיש לי מושג למה לצפות:)

פורסם

בתקציב כזה תמצא מוניות לשעבר או כאלו ששימשו ללימוד נהיגה. או סתם כאלו שנסעו הרבה.

חשבת להסב את הרכב שלך לגז? אתה יודע במה אתה נוסע, תמשיך לנסוע ברכב מודרני אבל תחסוך בדלק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...