Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין לי מה להוסיף מלבד זה שאני אידיוט כנראה :|

הסבר... ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדעתי זה לא מוריד מערך הרכב, נראה קצת מופרך,איזה נזק כבר זה עשה? קדחתי בורג לאדמה בבאגאז' אז עשיתי נזק לשילדה? זה כולה מגש מפח והרבה אנשים חותכים אותו ולא ראיתי שמישהו לא רצה לקנות רכב בגלל שהיה לו שם רמקולים 6X9 או הכנה לזה.

פורסם

את האמת רועי, בוא נקח רגע את הגישה האופטימית ..

בן אדם בא לרכוש רכב, מתפעל מהמראה החיצוני .. ניכנס לבפנים ... מתפעל מפנים הרכב..

ואז עובר לבאגז... דוחף את הראש לתוך הבאגז, ומסתכל למעלה .. ואז שואל אותך, אתה בטוח שהעיגולים האלו, מקוריים ?

:)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
את האמת רועי, בוא נקח רגע את הגישה האופטימית ..

בן אדם בא לרכוש רכב, מתפעל מהמראה החיצוני .. ניכנס לבפנים ... מתפעל מפנים הרכב..

ואז עובר לבאגז... דוחף את הראש לתוך הבאגז, ומסתכל למעלה .. ואז שואל אותך, אתה בטוח שהעיגולים האלו, מקוריים ?

:)

אם אתה מקצועי אתה יכול לחתוך שבכלל לא יראו.

חוץ מזה תמיד ניתן לעשות כיסוי נחמד :wink:

פורסם

גם אם בנאדם יראה שעשו חיתוך זה לא ימנע ממנו לקנות אם כל השאר הרכב במצב טוב,מי שקונה רכב משומש לא נצמד לדברים הקטנים האלה כי בסך הכל ההגדרה היא רכב משומש,מי שמחפש רכב משומש שבמצב כמו שהוא יוצא מהמפעל שלא יחיה בסרט-כי אין דבר כזה. אצלנו בבית אבא שלי הוא בנאדם כזה שנצמד לדברים הקטנים האלה ובגלל זה הוא לא מוכן לשמוע על רכב משומש

פורסם

מוריד מהערך ? אני לא חושב ! תמיד אתם יכולים לפני שאתם מוכרים את הרכב לקנות רמקולים שעולים 100 שקל ולשים שם ואז הבנאדם ישמח...אתה אומר לו שאתה מוכר לו עם זה את הרמקולים שאתה קנית וזה לא מקורי ושאתה בכלל לא אמור למכור לו את זה

ואז אם הוא ינסה להוריד אותך במחיר תגיד לו אני גם נותן לך רמקולים ואתה גם מנסה להוריד..חח ( עזבו אל תתיחסו אלי..אני בעבודה עכשיו שיגעו אותי כבר אני מתחיל לדבר מהתחת...)

פורסם
מממממממש לא מומלץ לעשות את זה..... זה פגיעה בשילדה של האוטו, וזה מוריד מהערך של האוטו אם מגלים את זה.... עזוב אותך מרמקולים מאחורה, תשקיע בקומפוננט מקדימה וסאב מאחורה, וזהו

אנשים(!)

כך נראית שילדה סטנדרטית של רכב, ואין קשר בין הפח של הרכב (כל פח לצורך העניין) לבין השילדה.

אלון - תפסיק לקשקש פה על ירידות ערך כי זה לא נכון.

קאראסו... מצאת לתת דוגמא... :roll:

גל

chassis.jpg

פורסם
הסבר... ?

"תגיד למתקין שלך שהוא אידיוט אם הוא חתך לך את הפח האורגינל באוטו מבלי לידע אותך בפגיעה בערך"

הפח של הרכב ברוב המקרים אם לא בכולם שייך למרכב.

פורסם

אתה מתווכחים פה סתם, הפח שם מרותך לשילדה של הרכב...

אם מישהו בא לקנות את האוטו ושולח אותו לבדיקה במכון, מה שבדרך כלל אנשים עושים שהם באים לקנות אוטו יחסית חדש משומש, אז יהיה רשום בטופס בתוצאה - חיתוך בשילדה או בא חלק של האוטו וזה יוריד מהערך וזהו!

אל תתוכחו עם עובדות, אתם רוצים לכו תשאלו במכון בדיקת אוטו, ואל תראו לי צילומים של שילדת אוטו

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

blackmazdaf מה אתה שם לי שרטוט של פורד A מה אתה במועדון ה-5?

אני גם חושב שזה חלק מהשלדה ולא הייתי חותך בחיים שם בשביל רמקול, אתה רוצה 9X6 שים הגבהה אם לא שים 6.5

פורסם
blackmazdaf מה אתה שם לי שרטוט של פורד A מה אתה במועדון ה-5?

אני גם חושב שזה חלק מהשלדה ולא הייתי חותך בחיים שם בשביל רמקול, אתה רוצה 9X6 שים הגבהה אם לא שים 6.5

טוב......אתה לפחות רק חושב לעומת זה שבטוח בעצמו, יש אפשרות שתוכיחו או תאמתו

את המצב?

פורסם

אנשים כמה ויכוח על הנושה הזה תעשה בניה או הגבהה או שפשוט תשתמש ברמקול קטן יותר וזהו.

מספיק עם ויכוחים שלא תורמים כלום בנושא.

פורסם
אנשים כמה ויכוח על הנושה הזה תעשה בניה או הגבהה או שפשוט תשתמש ברמקול קטן יותר וזהו.

מספיק עם ויכוחים שלא תורמים כלום בנושא.

זה לא נושא כזה פשוט כמו שאתה חושב, אין להקל ראש בנושא.

הגבהת רמקולים לא מתאימה לכל רכב ולרוב זה באמת מכוער.

בתור אחד שהעדיף לא לגעת בפח בעבר והתקין רמקולים קטנים (5.25 או 6.5 לא זוכר את המידות המדויקות) ובהווה שם מאחור 6X9 פיוניר. אני אומר שאם יש אפשרות להשים מאחור 6X9 (אפילו אם זה כרוך בחיתוך או הגבהה) עדיף תמיד לבחור באפשרות של 6X9. איכות הבאסים והעוצמה של הרמקול בכלל זה מעולם אחר.

אגב את הרמקולים ששמתי מאחור (הקודמים, האודיובנק) הרכבתי מלפנים, והאיכות של שניהם (הקדמיים והאחוריים) היא יוצאת מן הכלל! ואין לי בכלל מגבר או סאב.

מלפנים בשביל שישמעו משהו בכלל, אפשר להשים כל רמקול אבל תמיד עדיף משהו טוב, אבל מאחור אין על מה להתפשר! אך ורק 6X9!! בתור אחד שהתחרט שהשקיע את אותו הכסף שיכלתי לקנות 6X9 ברמקולים רגילים מההתחלה אני אומר לך שאם האיכות חשובה לך ואתה רוצה לשמוע את הבאסים כמו שצריך אז הכי עדיף לך 6X9.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
מוריד מהערך ? אני לא חושב ! תמיד אתם יכולים לפני שאתם מוכרים את הרכב לקנות רמקולים שעולים 100 שקל ולשים שם ואז הבנאדם ישמח...אתה אומר לו שאתה מוכר לו עם זה את הרמקולים שאתה קנית וזה לא מקורי ושאתה בכלל לא אמור למכור לו את זה

ואז אם הוא ינסה להוריד אותך במחיר תגיד לו אני גם נותן לך רמקולים ואתה גם מנסה להוריד..חח ( עזבו אל תתיחסו אלי..אני בעבודה עכשיו שיגעו אותי כבר אני מתחיל לדבר מהתחת...)

לא, אתה דווקא דיי צודק. אני לא מוכן לתת את הרמקולים שלי (פיוניר 6X9 מאחור ואודיובנק מלפנים) מבלי להתמקח על המחיר. אם הבן אדם לא רוצה לשלם יותר או לא להוריד על דברים אחרים (נאמר אני משאיר לך מערכת ב2000 ש"ח אבל הרכב צריך לעבור עוד יומיים טסט, או שיש תאונה קטנה או כל דבר שצריכים להוריד עליו כסף) אז לוקחים את הרמקולים ואת הרדיודיסק, שמים לו 2 רמקולי זבל סיני ב70 שקל+ רדיוטייפ זבל סיני ב50 שקלים וסוגרים עניין.

גם אם בנאדם יראה שעשו חיתוך זה לא ימנע ממנו לקנות אם כל השאר הרכב במצב טוב,מי שקונה רכב משומש לא נצמד לדברים הקטנים האלה כי בסך הכל ההגדרה היא רכב משומש,מי שמחפש רכב משומש שבמצב כמו שהוא יוצא מהמפעל שלא יחיה בסרט-כי אין דבר כזה. אצלנו בבית אבא שלי הוא בנאדם כזה שנצמד לדברים הקטנים האלה ובגלל זה הוא לא מוכן לשמוע על רכב משומש

מסכים איתך, מי שרוצה לקנות רכב משומש וחושב שהוא ימצא אותו במצב לא פחות ממצוין כאילו ויצא מהחברה - פשוט חי בפנטזיה.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

כמה דברים : נתחיל עם גל, התרשים שהראת מדבר על שלדת סולם שהיום מצויה רק ברכבי שטח בודדים (לנד קרוזר, בפג'ארו היא כבר לא) וטנדרים, רכב מודרני מגיע עם שלדה אחודה מה שאומר שמרכב הרכב הוא חלק מהשלדה...ובעצם אין יותר "שלדה" שעליה מלבישים "מרכב" זה הכל ביחד...

בקשר לזה שהמגש האחורי הוא חלק מהשלדה\מרכב\שאסי\באסי\גורי\ואסי

הרשו לי לתת את תגובתי המלומדת לנושא, לאחר השקעה של אי אילו מחשבות וחקר מעמיק

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מה אתם רציניים או באתם לשחק פה בנדמה לי, מתי שמעתם שמכון דפק שלדה\קצה שלדה, בבדיקה לפני קניה ? מכרתי אי אילו מכוניות בכולם (חוץ מבאחרונה) היה 6\9 עם חיתוך מאחורה, ומעולם אפילו לא הוזכר הדבר..ואני לא מדבר על מכוניות זולות, כאלו שקונים בכל מצב...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...