Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני גר עם חברתי בהרצליה כאשר הבית רשום על שמה בעוד הרכב רשום על שמי, מטעמים שונים כתובתי למגורים היא בירושלים ולא בהרצליה.

מכיוון שעכשיו גם פארק הרצליה בגלל שינויים של העירייה נצבע בכחול לבן והעירייה יצאה בקמפיין של מדבקות לרכב שבעזרתן ניתן לחנות בכחול לבן בחינם - אני מעוניין לקבל מדבקה שכזו.

1. לרשום את הרכב על שם חברה שלי לא אפשרי כי זה יוסיף יד.

2. לשנות כתובת מגורים גם לא אפשרי.

הכתובת של הקמפיין היא:

http://www.herzliya.muni.il/_Uploads/dbsAttachedFiles/PARKING2015.pdf

בה כתוב כי "ייפוי כח נוטריוני" יכול לעזור, האם מדובר על המקרה בו אני נמצא? האם נתינת אישור נוטריוני שכזה בעצם פותר לי את הבעיה?

(אני יודע שהכי פשוט זה להתקשר אליהם, אעדכן פה בהמשך כמובן, אך בשעה 10 בלילה אולי אצליח למצוא תשובה :) )

תודה לכולם!

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

הכל אפשרי גם לשנות כתובת גם להעביר בעלות השאלה מה כדאי יותר לך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אכן אין אופציה לעשות כלום בנוגע לכך,

שימו לב כי צבעו גם את החניון שצמוד לפארק ולרכבת (מול חניון רכבים כבדים) בכחול לבן, עכשיו נשארו רק שני חניונים שבנויים על חול ויכולים להיות מעט בעייתיים לרכב נמוך + החניון שצמוד לרכבת + כל רחוב הרכבת שתמיד תפוסים אך צבועים באפור.

אתקשר למשרד הפנים מחר ואראה כיצד מעבירים כתובת במידה ואתה לא שוכר בית אלא פשוט גר עם זוגתך שהדירה על שמה.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

חוכמולוג

אז הוא יצטרך לשנות כתובת להרצליה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בכל מקרה אאלץ לשנות את כתובתי להרצליה או לאבד יד ברכב, אני מעדיף לעשות מה שיעלה לי פחות (אבל יותר כאב ראש מבחינתי).

השרשור הטוב ביותר בפורום

פורסם

שינוי מען הוא הליך פשוט ביותר - ממלא טופס, מכניס למעטפה יחד עם ספח תעודת הזהות ושולח למשרד הפנים. מקבל ספח מעודכן בדואר חוזר. לא עולה כסף.

אם אתה רוצה לזרז את התהליך עליך לפנות ללשכת מרשם האוכלוסין, למלא טפסים ולהמתין לתורך כדי לבצע את השינוי אצל הפקיד. יש יישובים בהם יש (או, לפחות, היו) שלוחות שאפשרו ביצוע הפעולה במקום אחר.

יש אפשרות להוסיף כתובת נפרדת למשלוח דואר.

שים לב שהחלפת הכתובת תשנה את הקלפי בה תצביע לכנסת ואת הרשות המקומית שבה תבחר את ראש העיר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה תמיד יכול לחנות בחניון החיצוני של שבעת הכוכבים. אני גם עכשיו בתהליכים של לשנות את הכתובת שלי בת.ז להרצליה בעקבות הקמפיין חניה חינם בכחול לבן לתושבי העיר.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

קודם כל נקודה טובה, לא חשבתי על לחנות בחניית הקניון (תמיד אני חונה בחוץ גם ככה),

שינוי הכתובת כפי שצפיתי יהיה בעייתי לעת עתה עקב מעבר דירה שלי ושל החברה למקום אחר בהרצליה, לאחר מכן אעדכן את כתובתי.

השרשור הטוב ביותר בפורום

פורסם
שינוי מען הוא הליך פשוט ביותר - ממלא טופס, מכניס למעטפה יחד עם ספח תעודת הזהות ושולח למשרד הפנים. מקבל ספח מעודכן בדואר חוזר. לא עולה כסף.

אם אתה רוצה לזרז את התהליך עליך לפנות ללשכת מרשם האוכלוסין, למלא טפסים ולהמתין לתורך כדי לבצע את השינוי אצל הפקיד. יש יישובים בהם יש (או, לפחות, היו) שלוחות שאפשרו ביצוע הפעולה במקום אחר.

יש אפשרות להוסיף כתובת נפרדת למשלוח דואר.

שים לב שהחלפת הכתובת תשנה את הקלפי בה תצביע לכנסת ואת הרשות המקומית שבה תבחר את ראש העיר.

למרשם האוכלוסין רצוי לגשת בימי סגריר.

זוגתי הלכה שלשום לצורך חידוש דרכונים, 3 אנשים בתור - ימות המשיח.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אשתי עשתה זאת לפני שנה וחצי ביום אוגוסט שמשי - והתהליך לא היה ארוך משמעותית. גם הוצאת דרכונים לא גזלה יותר מדי זמן.

לפחות בחיפה השירות בלשכת מרשם התושבים התקדם שנות אור, המעבר מהבניין הישן בהדר לבניין הטיל גרם מהפיכה והשירות טוב מאד, גם אם יש צורך להמתין לפקיד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...