Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולכם, אני קצת חדש בתחום ופה נראה לי המקום הכי רציני(חיפוש בגוגל פורום רכב :wink:)

רציתי להחליף את המערכת הקיימת כרגע ברכב שלי(אין מה לדבר עליה) במערכת חדשה (דין אחד) שתכלול בלוטות' (שיחות, שירים וכו'). על הדרך אני כבר רוצה להוסיף סאב עם מגבר איכותי שיתאים.

אני אשמח להמלצות התקציב הוא:

סאב - עד 1500

מגבר - עד 1000(גמיש על חשבון המערכת)

מערכת - עד 1000(גמיש על חשבון המגבר)

כמובן שאני אשמח לפירוט קטן למה בחרתם את מה שבחרתם וגם ללמוד מה עדיף ומה נכון :)

תודה מראש.

פורסם

הונדה סיוויק 98, רמקולים מקוריים.

אני חייב לציין שהם לא כל כך רעים, גם בעוצמות גבוהות כך שחשבתי שאוכל להימנע משדרוגם כרגע.

פורסם

צהריים טובים.

אני די בספק, בלשון המעטה, ביחס לאיכות הרמקולים המקוריים, בייחוד אחרי כ-16 שנה שהם בשימוש.

אני מבין ממך שהתקציב שלך עומד על סדר גודל של 3,500 ש"ח, האם כולל התקנה או לא?

בתקציב שכזה אפשר לבנות אחלה מערכת חדשה שתכלול HU, קומפוננט מקדימה, סאב ומגבר.

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

פורסם (נערך)

לא כולל התקנה, אני אשמח אם תפרט לי מה זה hu והקומפוננט מקדימה(להוסיף רמקולים?)

אם יש לך רעיון למתקין באזור תל אביב או בשרון שיכול לעשות את העבודה יחסית בזול אני גם יכול לשים עוד על רמקולים(אני מניח שרמקולים לא רעים לא אמורים לעלות יותר מ-1000, נכון?)

עריכה: יש סיבה למה גם כתבתי את עיקר התקציב על הסאב, אני מעדיף לשים את הרוב על סאב מאשר לקנות איזו מערכת דין אחד עם מסך נשלף.

עריכה אחרונה על ידי suliohad
פורסם

בוקר טוב.

לטעמי, ואני מניח שגם הרוב כאן יגידו לך, אין הצדקה לשים את רוב התקציב על הסאב, בסופו של דבר אתה משקיע מה שמשקיע ברכב כדי להנות ממוזיקה באיכות סאונד טובה יותר ולא כדי שכל השכונה תשמע בום בום בום מהרכב שלך.

אני הייתי בונה מערכת באופן כזה:

HU או בשפת העם רדיו דיסק - זה בסופו של דבר הבסיס של הבסיס מכיוון שזה הגורם שמפיק ומעבד את הסאונד היוצא לרמקולים ולאוזניים שלך, הייתי הולך על מכשיר תוצרת חברות מובילות כגון: פיוניר, אלפיין, קנווד, וגם קלריון, סוני ו-JVC, מקציב לכך סדר גודל של בין 800-1000 ש"ח.

למשל מהדגמים האלה: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=t-mp3&db112377=112378&db314656=314657&db356563=356566%2C356573%2C356583%2C356585%2C356593%2C356600&db57562=130084&db57562=130083&db57562=130082&db57562=130081&orderby=rate

לגבי קומפוננט - אני מניח שהדלתות אצלך יכולות לקבל רמקול בגודל 6.5" והייתי הולך על דגמים של חברות כמו מורל, פוקאל, הרץ וגם JBL ורוקפורד, תקציב עד 1,000ש"ח, כמובן רצוי וחשוב מאד שתקשיב לסאונד מהרמקולים האלה ותראה מה הכי נשמע לך טוב לאוזניים.

לגבי מגבר - הייתי הולך על 4 ערוצים גם מחברות מוכרות ולא סתם מוצר מדבקה סיני.

סאב - עניין של גודל תא המטען, ומה יותר חשוב לך- דיוק או עוצמה. שוב גם כאן עדיף משהו של חברה מוכרת ולא איזה משהו סיני שמפוצצים לך את דף הנתונים עם עוצמה אדירה שבפועל רחוקה שנות אור מלהיות קיימת.

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

• תוכן חדש...