Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקצרה: אתמול הצצתי בחשבונית של נטוויז׳ן (עזבו שאני משלם יקר כי אין לי כוח להתרוצץ), לתדהמתי גיליתי שגונבים מאתנו סך של 50 ש"ח כבר מספר חודשים לא יודע עבור שירות שלא ביקשנו וגם אם כן בטח שלא בתשלום כספי נוסף מצדנו.

מפה לשם מרים טלפון חסר משמעות לנטוויז׳ן מלווה בצעקות מצדי כשלחצופה מהצד השני יש בקשות ממני להנמיך את הקול למרות שאני מסביר לה שבכל פעם שתגיד לי דבר כזה אני ארים את הקול עוד יותר, בסופו של דבר אני הלקוח והיא נותן השירות ולא להפך. גם סרבה להזדהות בשמה המלא.

אז הדרישה שלי להחזר כספי מיידי עם ריבית, הצמדה ופיצויים נענתה בסירוב כי עליהם לבדוק בהקלטות וזה לוקח כ-4 ימים. החשבון המשלם הוא של אמא שלי, יכול להיות שהתקשרו אליה לפני מספר חודשים להודיע כי הם משדרגים את מהירות האינטרנט, אבל אין סיכוי בעולם שהיא הסכימה לשלם עוד כסף בוודאות.

מה אתם ממליצים לעשות? מי נתקל בדבר דומה?

יש מה להרוויח בבית משפט לתביעות קטנות?

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צודק, החצופה בצד השני היא זו שהחליטה על גביית היתר. בנוסף, יש לה את הסמכות להורות על ביצוע החזר כספי מיידי והיא עושה לך דווקא ולא עושה זאת.

פורסם

קרה להורים שלי אתם מקרה דומה. היינו לקוחות של הטלפון שלהם, התקשרה נציגה לשיחת מכירות, אבא שלי אמר לה שהוא צריך להתייעץ ולא רוצה כרגע להזמין אף שירות חדש. אחרי כמה חודשים גילנו שיש לנו ספק אינטרנט אצלהם. כמובן שבשיחה אתם הם אמרו שהזמנו ספק וזאת טעות שלנו. אחרי הכחשת עסקה מול חברת האשראי הוחזר הכסף במלואו.

פורסם

אני לא רוצה רק החזר כספי שמגיע לי בכל מקרה, אני רוצה שישלמו על הגנבה השיטתית הזו, אני גם צריך להרוויח משהו מכל הסיפור לא ככה?

Just daily

פורסם
מלווה בצעקות מצדי כשלחצופה מהצד השני יש בקשות ממני להנמיך את הקול למרות שאני מסביר לה שבכל פעם שתגיד לי דבר כזה אני ארים את הקול עוד יותר

אכן התנהלות בוגרת מצידך שבהחלט תניב תוצאות בהתנהלות מול נותן שירות. בתור מי שהיה בצד השני: יש טעויות - ולא מעט - אבל אתה צריך לגייס את הנציג שמדבר איתך לטובתך ולא לעודד אותו בכל דרך אפשרית לא לעזור לך, שזה בדיוק מה שעשית. אנשים שנוהגים כמוך נוטים "להיתקל בקיר" אצל מוקדנים (היצמדות עיוורת לפרוטוקול ואפס רצון להבין ולעזור), ובצדק. דבר כמו בן אדם, כבד את הנציג שעובד מולך, ותאמין לי שהבעיות יפתרו בצורה הרבה יותר מהירה.

פורסם

אם אתה רוצה להרוויח תתבע אותם. אחרת תקבל מהם רק מה ששילמת. פיצוי על עגמת נפש לא תראה בלי תביעה.

פורסם
אכן התנהלות בוגרת מצידך שבהחלט תניב תוצאות בהתנהלות מול נותן שירות. בתור מי שהיה בצד השני: יש טעויות - ולא מעט - אבל אתה צריך לגייס את הנציג שמדבר איתך לטובתך ולא לעודד אותו בכל דרך אפשרית לא לעזור לך, שזה בדיוק מה שעשית. אנשים שנוהגים כמוך נוטים "להיתקל בקיר" אצל מוקדנים (היצמדות עיוורת לפרוטוקול ואפס רצון להבין ולעזור), ובצדק. דבר כמו בן אדם, כבד את הנציג שעובד מולך, ותאמין לי שהבעיות יפתרו בצורה הרבה יותר מהירה.

הצעקות היו אחרי שהבנתי שאני מדבר לקיר, אז אפשר גם לפרוק את העצבים על הקיר. על טעויות צריך לשלם ובגלל זה אני שואל כמה אפשר להרוויח מהסיפור, המנהל שלי הגיש לא מזמן תביעה על סך 5000 ש"ח למקרה דומה מאוד עם חברה אחרת, זה סכום סביר או כדאי לתבוע יותר?

Just daily

פורסם

למה 5000? הייתי תובע 500,000 לפחות. דולר. אמריקאי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אוקי, הנה תגובה רצינית:

הנה כתבה

עכשיו כמה נקודות בהתייחס למה שכתבת:

1) אסור לנציגים להזדהות בשמם המלא כדי לשמור על בטחונם. אפילו נציגי מכירות אומרים "אורית מצוות עומר" כדי שעסקה שהיא התחילה תוכל לחזור אליה. אם היית שואל אותה מדוע בלי לצעוק, היא גם היית אומרת לך את זה.

2) נשמע שאתה מחפש פיצוי על עוגמת נפש שנגרמה לך, ואתה גם טוען שהם פעלו שלא בתום לב לעשיית רווח וכו' וכו'. חפש פס"דים דומים ולמד מהם מה צפוי לך. אתה גם מוזמן לחפש מה עלה בגורלן של תביעות ייצוגיות שהוגשו לביהמ"ש נגד נטויז'ן וספקיות אחרות בנושא זה בדיוק.

3) כמו שהם כבר ענו לך, ברגע שהאשמת אותם בחיוב והוספת שירות שלא הזמנת, הם יחפשו את הקלטות שמוכיחות שהזמנת (או אמא שלך אישרה). אם הם מוצאים, הם יעמדו מאחורי החיוב. לא מכיר מקרה שהם השמיעו קלטות למישהו כהוכחה לך.

4) אם בכל זאת אתה לא מוותר ושוקל להסתפק בהחזר כספי, שלח להם פקס חתום וטען מה שאתה אומר פה, שלא אישרת שום חיוב או שירות וכו'. מיותר להגיד שאם אתה טוען בכל שלב שאין לך אמון בהם ומה שהם עשו בהרשאת החיוב שנתת להם, תתנתק.

אני רוצה להאמין שכתבת פה דברים בלהט הרגע. העצה האמיתית היחידה שאני יכול להציע להבא, היא לבדוק חיובים כל חודש.

אם זה עוזר לך במשהו, בפתיחת שרשור זה, הרחקת לפחות אדם אחד מהכיס של נטוויז'ן.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם (נערך)

נט-ויז'ן לא ישלמו לך עבור עוגמת נפש, אלא אם הם יגיעו למסקנה שנגרם לך עוול קטסטרופלי הדורש מהלך חריג.

במקרה הטוב תקבל החזר מלא.

גם אם תלך לבית-משפט, הסיכוי לקבל פיצוי משמעותי על עוגמת נפש הוא קטן. השופט יצטרך להיווכח שנגרם לך סבל ממשי מזה שגבו ממך במצטבר, כמה מאות שקלים יותר שבסופו של יום הוחזרו לך, כלומר יש לכמת לא את חסרון הכסף שהושב, אלא עד כמה סבלת מזה שחסרו לך כמה מאות שקלים לתקופת זמן מסויימת.

יש סיכוי לקבל משהו, אם השופט יתרשם שהתעמרו בך עד שזכית לראות את כספך חזרה.

.

עריכה אחרונה על ידי אמיר שליט

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מחזק את המגיבים - תפסיק לחלום על פיצויים ועוגמות נפש וכיו"ב, זה לא עובד בעולם האמיתי.

להבא, תעשה את מה שאני עשיתי בזמנו עם החיובים המיותרים שנוספו להם אצל נטוויז'ן:

דבר בנימוס ובלי שמץ של תוקפנות, חזור שוב ושוב על משפטים פשוטים, ואמור "לא, תודה" לכל הצעה תוך כדי הטיפול.

אגב, את כל החיובים המיותרים שהם הפליצו לי במשך השנים הצלחתי להחזיר ברגע שהצצתי בחשבון, זאת שיטת מצליח ותו לא.

במבט לאחור, אני לא מבין מדוע נשארתי אצלם כ"כ הרבה זמן... תופעה פסיכולוגית נפוצה, כנראה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אצל נטוויז'ן שיטת מצליח זה נוהל קבוע. חכה חכה שתראה פתאום חיוב מהם מופיע לך בכרטיס שנתיים אחרי שהתנתקת. או יותר טוב, מכתב המבקש לעדכן אמצעי תשלום כי הם החליטו שאתה חייב להם משהו שש (!) שנים לאחר שהתנתקת מהם. שני הדברים הנ"ל קרו לי ולכן החברה הזו אצלי ברשימה שחורה. גם אם יציאו לי אינטרנט בשקל, לא אסכים להתחבר אליהם.

פורסם

השירות בארץ אמנם מרגיז ומקומם וניתן להבין מדוע התעצבנת. אבל בתור נותן שירות שמקבל המון טלפונים. אני אישית הייתי מנתק לך בפנים. ואת זה אני אומר לך כבעל סמכות בסניף (ולא אחד שאומר שהוא מפחד מנהלים).

המוקדנית שאיתה דיברת היא בעלת יכולת כמעט אפסית. היא באה לעבודה מדי בוקר כדי לטפל בפניות של אנשים כמוך, תהיו מי שתהיו, ולא כדי לקבל צעקות. מדובר פה בבן אדם שגם לו לא נעים כשצועקים עליו ולפעמים כשהחברה שבה הוא עובד עושה שטויות גם הוא מתעצבן, בעיקר כי הוא השליח שאותו כולם מחפשים להרוג על טעות של מישהו אחר.

דמייין לך שהשכן שלך היה עושה לי נזק לרכב אז הייתי שורף לך את הבית ״כי יש ביניכם משהו משותף וכולכם אותו דבר״ או משהו בסגנון.

רוצה שירות? תן כבוד

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

גם לי זה קרה איתם לפני מספר ימים.

לפני מספר ימים החלטתי לבדוק שדרוג ל-100 מגה ביט מ-TOP40. הנציג היה נחמד ואפילו דיי התלהב מהרעיון שאני צריך לשלם רק שקל אחד בשביל לקבל את המהירות הזו.

ביום שלמחרת קראתי את המיילים ובהסכם התקשרות היה רשום שאני מחוייב על עוד שירותים (שירות גיבוי, שירות אבטחה ועוד משהו) בצורה חודשית. יש לציין שהנציג לא אמר לי שאחויב ולדעתי זו תרמית.

מיד פניתי לצ'ט עם נציגה שאמרה שהיא ביטלה לי ולאחר כמה דקות התקשרתי כדי לוודא שאכן הביטול של השירותים נעשה. הנציג אמר שהוא גם חוסם את כל ההצעות, בקיצור, נתן לי להרגיש בטוח שאני מוגן.

שתי דקות אחר כך קיבלתי מייל עם ברכות על הצטרפתי לשירות הגיבוי ועוד משהו (שכבר הספקתי לשכוח).

הזוי.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...