Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ואשתי מחפשים מזרן חדש ובסיס מיטה המזרן צריך להיות נחמד +- ובעלות של כ 1600-2200 ש''ח, הבסיס למזרן אני מחפש את ההכי פשוט שיש (דירה שכורה וכל פעם מעבר דירה...)

היום היינו בחנות המפעל של פולירון באריאל (אני גר באריאל), אני רגיל לבדוק כל דבר באינטרנט ולהשוות מחיר באינטרנט כדי לדעת איפה אני עומד מבחינת ההצעה.

המוכר איש מעט מוזר שמדבר המון ולא נראה אמין כ''כ הראה לנו מזרן של פולירון שעולה כרגע במבצע 3300 ש''ח, מה שהיה יקר לנו, ואז הוא אחרי שראינו עוד ועוד ואמרנו שנלך לראות עוד ושזה יקר לנו הוא הושיב אותנו והציע לנו פתאום עסקה על אותו המזרן, המזרן כבר ירד ל 2400 ש''ח, 2 כריות ''איכותיות'' מתנה והובלה בעיר חינם + בסיס מיטה פשוט ב 400 ש''ח.

על מנת לראות את מחירו בזאפ או איפשהו שאלתי לדגם המזרן והוא אמר לי זה דגם ''פריז טופ'' כ 5 דק' חיפשתי אותו באינטרנט וכלום! שום פריז טופ!

בסוף אמרתי לו שנבדוק ואולי נחזור, ואמרתי מוזר שאני לא מוצא את הדגם בשום מקום, נראה שאחרי זה הוא דיי התעצבן! תוך כדי החיפוש שלי אמר שיש לו הרבה דגמים של פולירון שלא אמצא בשום מקום, מעניין.

המלצות? הצעות?

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפני כ 4 שנים קניתי מערוץ הקניות חדר שינה קומפלט (מיטה+2 שידות+קומודה,קיבלתי מזרן חינם מתנה) הכל ב 2500 ש"ח. זול מספיק ?

פורסם

היה פה שירשור עם מידע מעניין בנושא בחירת מזרן, לפני כשנה בערך. בצע חיפוש, ותקבל מידע רב ערך.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הקטע הכי מוזר שהיה לי זה שכאשר הצהרנו על תקציב נמוך יחסית למזרנים שהוא הראה לנו הוא פתאום ירד ממחיר מבצע של 3300 למחיר של 2400!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לפני חודשיים הייתי באותה דילמה כמוך. בסופו של דבר גם לי נמאס מאנשי המכירות הללו וההצעות "המפתות" שתיארת, שהוצעו גם לי.

נסעתי לאיקאה ויצאתי עם מזרן בינוני פלוס ביחד עם בסיס מיטה והובלה מק. אתא לטבריה ב2300 שח.

הבסיס, חייב לציין, נראה מצויין ולא נראה פשוט.

מידות 160X200 שבשבילי זה מלכותי ונחשב גדול לפי מה שהבנתי.

פורסם

מזרנים רק עמינח גם אם זה יקר בכמה מאות ש"ח,

אני השוותי מחירי עמינח ומצאתי אותו מזרן ב 1000

ש"ח פחות ועוד כולל הובלה.

קח דגם של עמינח מהאתר ותשווה בין כמה חנויות,אל תשכח

לבדוק גם אם כולל הובלה ותעודת אחריות מקורית.

בהצלחה.

פורסם

אני דוקא בהליך קניה של מזרן עבור הורי, של חברת "ניקולטי" המייצרת בארץ [לא שטחים].

אחד ממנהלי החברה הוא חבר פורום ולכן יש לי מחיר אטרקטיבי, אעדכן ברשותו לכשתושלם העסקה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני חודשיים הייתי באותה דילמה כמוך. בסופו של דבר גם לי נמאס מאנשי המכירות הללו וההצעות "המפתות" שתיארת, שהוצעו גם לי.

נסעתי לאיקאה ויצאתי עם מזרן בינוני פלוס ביחד עם בסיס מיטה והובלה מק. אתא לטבריה ב2300 שח.

הבסיס, חייב לציין, נראה מצויין ולא נראה פשוט.

מידות 160X200 שבשבילי זה מלכותי ונחשב גדול לפי מה שהבנתי.

צר לי, באיקאה אין דבר כזה בינוני פלוס.

לבחור שקנה חדר שינה ומזרן ב2500 שקל. קמצנות עולה לך בבריאות הגב.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

למה קמצנות? אם יש דיל טוב, למה לא לנצל?

היה דווקא מזרון נוח, עד שבאיזשהו שלב נאלצתי להחליף לאחד איכותי (חברת בת של סימנס).

פורסם
למה קמצנות? אם יש דיל טוב, למה לא לנצל?

היה דווקא מזרון נוח, עד שבאיזשהו שלב נאלצתי להחליף לאחד איכותי (חברת בת של סימנס).

אצלנו במדינה אין דבר כזה מתנות. כנראה שזה מזרן של 400 שקל שדחפו לך. לילה אחד לא הייתי נותן לכלב שלי לישון עליו...

לבריאות אחי העיקר החלפת..

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

אני מבטיח לך שיקר יותר לא בהכרח טוב יותר.

יש אחלה מזרנים במחירים נורמלים ולא יקרים כמו שאתה אומר.

Opel Adam S 2017

פורסם

~

הנה שני אנשים שלא יודעים להתבטא בפורומים.

מזרנים רק עמינח.

מזרנים - לדעתי/לטעמי, רק עמינח. אני ממליץ על עמינח. החביבים עליי הם עמינח.

מזרן של 400 שקל שדחפו לך. לילה אחד לא הייתי נותן לכלב שלי לישון עליו.

הייתי נמנע ממזרנים בעלות נמוכה. אני סבור שהם עלולים לפגוע בבריאות עמוד השדרה בטווח הארוך.

----

ולגופן של אותן המלצות - עמינח אמנם יצרן איכותי, אבל ככה לבטל במחי יד את כל השאר? באמת? כולם דפוקים? :?

ולגיבור עם הכלב - איכשהו כולנו שרדנו את הצבא על מיטה חורקת עם חור בתחתית ומזרן בעובי חמישה ס"מ. לא נורא. יש גם אנשים שנוסעים ביומיום על יונדאי אקסנט, זה לא עושה אותם קמצנים. הם פשוט לא רגישים כמוך, הנסיכה על העדשה.

פורסם

דריש איפה היה לך בצבא מזרון בעובי 5 ס"מ? אני ישנתי על 2 מזרנים שביחד לא היה להם עובי של 5 ס"מ, עד שלמדתי שכבר עדיף מזרן מתנפח על הרצפה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...