Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יפה לך ככה, לקח כמה חודשים אבל מישהו הביא מזרן מתנפח עם משאבה חשמלית, ומכיוון שישנתי בבסיס רק בשמירות זה תמיד הסתדר יופי

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
צר לי, באיקאה אין דבר כזה בינוני פלוס.

לבחור שקנה חדר שינה ומזרן ב2500 שקל. קמצנות עולה לך בבריאות הגב.

אז נכון שזו לא מיטת עץ מלא והמזרן לא מהאיכותיים שקיימים אבל זה מה שהתקציב איפשר, קניתי בידיעה שיהיה טוב אם זה יחזיק שנתיים שלוש.

בכל חנות אחרת שעברתי לא הצלחתי למצוא שום דבר שבכלל התקרב לתקציב, גם במידה קטנה יותר.

מה היית מציע לי לעשות במקום? לישון על הרצפה?

פורסם
הייתי בחיל האוויר, שם רק מפנקים כל היום. אמנם שמונה אנשים בחדר, אבל לפחות היה חדר (ולא אוהל במדבר).

אמנם קצת מפונק אבל בצבא שלי בלילות הטובים והמפנקים ישנתי באוהל.

לנושא, עמינח שולטים בשוק זה ללא ספק. אבל ישנם חברות מתחרות, שמייצרות פה בארץ (לא בשטחים) שהאיכות והטכנולוגיה לא נופלת מהם והמחירים יכולים להיות מאוד אטרקטיבים. צריך רק לחפש ולעשות שיעורי בית... :)

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
לפני כ 4 שנים קניתי מערוץ הקניות חדר שינה קומפלט (מיטה+2 שידות+קומודה,קיבלתי מזרן חינם מתנה) הכל ב 2500 ש"ח. זול מספיק ?

אם חדר שינה כמו שקנית עולה במקום אחר 1000 ש"ח אז יצאת פראייר.

אם מזרן כמו שפותח השרשור ציין עולה 5,000 ש"ח אז העסקה שהוצאה לו טובה.

זה כמו שתשווה מישהו שקנה רק סאב לאוטו למישהו שקנה באותו מחיר 4 רמקולים+טוויטרים+סאב מתנה!

צריך לשאול איזה סאב, איזה רמקולים, מה המחיר בשוק וכו'...

עד שלמדתי שכבר עדיף מזרן מתנפח על הרצפה.

ואז מתעורר כפיות עם עקרבוט...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אז זהו שלמעט טירונות של חודש לא הייתי באוהלים.

ובטירונות היו יתושים שכל אחד בגודל עקרבוט, לא בטוח מה יותר גרוע, בכל מקרה עד היום אני משלים שעות שינה מאותו חודש (בערך 7 שנים עברו מאז)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
אצלנו במדינה אין דבר כזה מתנות. כנראה שזה מזרן של 400 שקל שדחפו לך. לילה אחד לא הייתי נותן לכלב שלי לישון עליו...

לבריאות אחי העיקר החלפת..

תגיד, אתה רואה כאן ים?

אני קניתי מיטה + מזרון באיקאה ב2200 ש״ח (אם אני זוכר נכון). האם זה מזרן אורטופדי עם קפיצים תרמיים מבודדים + מקריא סיפורים מובנה? כנראה שלא. האם הוא נוח? כן. בכל מקרה, בסיס המיטה טוב (עץ מלא) ובמקרה הצורך אפשר תמיד לשדרג מזרון.

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אם חדר שינה כמו שקנית עולה במקום אחר 1000 ש"ח אז יצאת פראייר.

בזמנו, שום חדר שינה קומפלט+מזרון לא עלה 1000 ש"ח. גם היום לא נראה לי שתמצא בכזה מחיר...

פורסם

ה-1,000 ש"ח זאת הייתה סתם דוגמא!!!

תקרא מה שניסיתי להסביר לך, אתה לא יכול להשוות מחירים אם זה לא אותו מוצר!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני קניתי מזרן קשיח אצל עמי מנדלבאום בדרום תל אביב,

אם אני זוכר נכון עלה לי בסביבות ה2000 שקל,

ולטעמי מדובר בתמורה מצויינת לכסף-

עברו כבר כמה שנים והמזרון שמר על קשיחותו ועדיין נוח מאוד.

כמוכן לפניו סבלתי מאוד מבעיות גב, ומאז שקניתי אותו טפו טפו הכל דבש.

פורסם

אני קניתי באלוף המזרנים ב1300, אחרי מיקוח מזרן שאני די מרוצה ממנו, אבל לא הייתי חוזר לשם גם בשביל לבקש כוס מים.

שירות מהגרועים שנתקלתי בהם בחיי, ואני חי בארץ כל חיי.

לגבי מיטה, יש לי חבר סטודנט שמייצר מיטות פשוטות כדי לממן את התואר, עבודה מקצועית בנגריה. אם אתה רוצה תשלח לי מידות ואשלח לך מחיר.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

shmelov , אתה כנראה לא חזק בהבנת הנקרא, לכן הדגשתי לך כדי שתבין למה עניתי כפי שעניתי :

אני ואשתי מחפשים מזרן חדש ובסיס מיטה המזרן צריך להיות נחמד +- ובעלות של כ 1600-2200 ש''ח, הבסיס למזרן אני מחפש את ההכי פשוט שיש (דירה שכורה וכל פעם מעבר דירה...)

פורסם
~

ולגיבור עם הכלב - איכשהו כולנו שרדנו את הצבא על מיטה חורקת עם חור בתחתית ומזרן בעובי חמישה ס"מ. לא נורא.

כשאתה בן 18.

כשאתה במילואים, מרגישים את זה טוב-טוב בבוקר (וגם מדובר בנזק מצטבר).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
shmelov , אתה כנראה לא חזק בהבנת הנקרא, לכן הדגשתי לך כדי שתבין למה עניתי כפי שעניתי :

צודק, באמת שלא שמתי לב שהוא כתב את זה :oops:

היה לי שבוע ארוך מידיי...

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם

לדעתי בתחום הזה, במיוחד לאור העובדה שיקר לא אומר = טוב, והשוואת מחירים לא באמת אפשרית, הכל עניין של תקציב וציפיות (כמו פעם לפני זאפ).

תגדיר תקציב (עשית כבר) ועכשיו לך תסתובב בחנויות ותבדוק מה נוח לך.

תמצא משהו שתואם לתקציב שלך וגם נוח לך? יופי! תקנה ותשכח!

במקרה הספציפי הזה, חבל להתעסק במחשבות של האם יכלת לקנות בקצת יותר זול.

בסיס למיטה אכן כדאי הכי פשוט, לא רואה סיבה להשקיע - רק חשוב שיהיה עם שפה מסביב לקצה המיטה, כדי שהמזרן לא "יטייל" על הבסיס (ממש חשוב מנסיון עבר).

לגבי מזרן - קניתי ממש לפני חודשיים מזרן של פולירון - דרך חנות בשם י.מצלר בחיפה, אצל בחור מאוד אדיב בשם שמעון שגם עשה רושם מאוד מקצועי (העסק מאוד וותיק ושייך לזוג ניצולי שואה), בחן את כל הצרכים שלי, ואז הציע לי את המזרן שבסוף גם לקחתי! (אחרי הסבר מאוד מקיף על אופי וסוג המזרן)

בסיס (מעץ עם שפה מסביב) + מזרן + הובלה והרכבה - סדר גודל של 3300 (לא זוכר את הסכום המדוייק).

וואלה אין לי מושג אם זה יקר בטירוף או מחיר מציאה, אבל מכל האופציות האחרות שבחנתי - זה היה השילוב הכי טוב בין מזרן ממש נוח (ועם שתי רמות קושי לפי צד המזרן) לבין מחיר שיכלנו להרשות לעצמנו. אחרי חודשיים - אנחנו מאוד מרוצים! (חיפשנו מזרן קשיח בלי קפיצים)

ואני חייב לציין שגם אחרי הקניה, כשהייתה לי בעיה קלה בבסיס המיטה (היא התחילה לחרוק כי לא חיזקו קורה אמצעית בזמן הרכבה), הבחור עשה הכל כדי לתת שירות הכי מהיר, התעניין שהכל הסתדר בסדר, ובכללי הרגיש מאוד איכפתי.

לילה טוב! ;)

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...