Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב חברים.

רציתי לקבל יעוץ לגביי הרכב. האם כדי לרכוש אותו האם הוא בסדר בצריכת דלק והאם הטיפולים שלו יקרים.

הרכב עם נתונים טובים יד 00 בעלים 181 ק''מ שנת 2001 ספר טיפולים בחברה.

פורסם

פולקסווגן בכללי נחשבות יקרות לתחזוקה,

הגיר האוטומטי של הרכב נוטה להתפגר ולא להזדקן היטב אלא אם כן הותקן קולר גיר שמאריך את חייו של הגיר.

מבחינת אמינות נחשבת טובה כל עוד התחזוקה טובה, יש לציין שתא הנוסעים לחלק מהאנשים מזדקן בצורה לא יפה - פלסטיקים מתקלפים למשל.

האם כדאי לקנות? מה המחיר שנדרש על הרכב? מה אתה מצפה מהרכב?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
פולקסווגן בכללי נחשבות יקרות לתחזוקה,

הגיר האוטומטי של הרכב נוטה להתפגר ולא להזדקן היטב אלא אם כן הותקן קולר גיר שמאריך את חייו של הגיר.

מבחינת אמינות נחשבת טובה כל עוד התחזוקה טובה, יש לציין שתא הנוסעים לחלק מהאנשים מזדקן בצורה לא יפה - פלסטיקים מתקלפים למשל.

האם כדאי לקנות? מה המחיר שנדרש על הרכב? מה אתה מצפה מהרכב?

המחיר הדרוש הוא 17. מצפה לרכב אמין לטווח ארוך לפחות ל3-4 שנים הקרובות. איך היא בצריכת דלק? זה מאוד חשוב גם. אני לא מצפה 1 ל20 ק''מ אבל אני גם לא רוצה משאבת דלק. שיהיה סביר.

מזה קולר גיר, נשמע כאילו זה קירור לגיר או שאני טועה? מה עלות של הקולר גיר, ואיפה ניתן להתקין את זה?

פורסם

מדובר ברכב בן 14 עם מנוע לא קטן. לא הייתי בונה על צריכת דלק נמוכה.

כפי שציין קודמי, הטיפולים אינם זולים - במיוחד אם יש תקלה.

אני מאוד מחבב את רכבי הקונצרן, אבל לא בטוח שרכב זה עונה על הציפיות שציינת (רכב אמין לטווח ארוך וצריכת דלק נמוכה) ואלה שלא ציינת אבל משתמעות (אחזקה זולה).

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
מדובר ברכב בן 14 עם מנוע לא קטן. לא הייתי בונה על צריכת דלק נמוכה.

כפי שציין קודמי, הטיפולים אינם זולים - במיוחד אם יש תקלה.

אני מאוד מחבב את רכבי הקונצרן, אבל לא בטוח שרכב זה עונה על הציפיות שציינת (רכב אמין לטווח ארוך וצריכת דלק נמוכה) ואלה שלא ציינת אבל משתמעות (אחזקה זולה).

הדבר האחרון שאני רוצה זה לבקר במוסך כל שני וחמישי. במיוחד שאתה אומר לי שהאחזקה לא זולה. אני לא בניתי על צריכת דלק נמוכה אבל צריכת דלק נורמלית. אני הבנתי שהוא יותר חסכוני מ1.6 כי המנוע הוא 2.0 והוא פחות מתאמץ משהו כזה. לא יודעה כמה שזה נכון בשביל זה פתחתי אשכול, לקבל חוות דעת על הרכב. בגדול אתה לא ממליץ?

פורסם

נתונים יבשים טובים, 156 אלף ק"מ לגיל של הרכב, יד ראשונה, טסט ארוך וכו'.

אבל קח בחשבון שבגיל הרכב הזה הכול תלוי בתחזוקה ובמצב הרכב, איך נהגו עליו וכו', מאזדה אף פעם לא הצטינו בצריכת דלק וזאת ספציפית לא תהיה חסכונית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
נתונים יבשים טובים, 156 אלף ק"מ לגיל של הרכב, יד ראשונה, טסט ארוך וכו'.

אבל קח בחשבון שבגיל הרכב הזה הכול תלוי בתחזוקה ובמצב הרכב, איך נהגו עליו וכו', מאזדה אף פעם לא הצטינו בצריכת דלק וזאת ספציפית לא תהיה חסכונית.

אני מחפש רכב לאחותי, אין לי משהו ספציפי שחשבתי עליו אני פשוט מחפש נתונים טובים ביד 2 וזה מה שיוצא לי.

יש רכב שאתה יכול להמליץ אם הנתונים שאני מחפש? התקציב הוא עד 20 אלף.

פורסם

מה זה רכב טוב? מה הדרישות שלה מהרכב?

למה דווקא משפחתי? יש לה משפחה וילדים? אם לא אז אין היגיון בבחירה הזאת של רכב סדאן משפחתי.

פורסם
מה זה רכב טוב? מה הדרישות שלה מהרכב?

למה דווקא משפחתי? יש לה משפחה וילדים? אם לא אז אין היגיון בבחירה הזאת של רכב סדאן משפחתי.

לא אין לה ילדים היא רווקה. מזה אומר ''משפחתי'' בגלל שזה 5 דלתות?

הדרישות שלה אמינות, בטיחות, תחזוקה לא יקרה וחסכונית בדלק.

פורסם

גולף ו323 נחשבות מכוניות משפחתיות.

חסכון בדלק היא לא תראה מרכב אוטומטי בן 8-10 שנים.

אפשר לנסות לחפש פיאט פונטו ספייס עם מנוע 80 כ"ס. אם מוצאים אחת שמורה ומטופלת כראוי היא אמינה. הטיפולים לא יקרים. בטיחות טובה לזמנה - 4/5 כוכבים במבחני הריסוק, 2 כריות אוויר וABS כסטנדרט, רכב חסכוני.

אם רוצים משהו פחות רגיש לתחזוקה, אז יונדאי גטס GLI/GLX/GLS. היא לא יקרה לאחזקה, בדגמים הנ"ל הבטיחות כמו בפיאט 4/5 כוכבים במבחני הריסוק, צריכת הדלק גבוהה יותר אך הרכב מאוד אמין וזה מתקזז.

פורסם (נערך)
גולף ו323 נחשבות מכוניות משפחתיות.

חסכון בדלק היא לא תראה מרכב אוטומטי בן 8-10 שנים.

אפשר לנסות לחפש פיאט פונטו ספייס עם מנוע 80 כ"ס. אם מוצאים אחת שמורה ומטופלת כראוי היא אמינה. הטיפולים לא יקרים. בטיחות טובה לזמנה - 4/5 כוכבים במבחני הריסוק, 2 כריות אוויר וABS כסטנדרט, רכב חסכוני.

אם רוצים משהו פחות רגיש לתחזוקה, אז יונדאי גטס GLI/GLX/GLS. היא לא יקרה לאחזקה, בדגמים הנ"ל הבטיחות כמו בפיאט 4/5 כוכבים במבחני הריסוק, צריכת הדלק גבוהה יותר אך הרכב מאוד אמין וזה מתקזז.

איזה דגם מהיונדאי הכי מומלץ?

המון תודה!

עריכה אחרונה על ידי avi shalom
פורסם

GLS או GLX. גם GLI בסדר. לא לקחת GLF אם אכפת לך מהבטיחות של אחותך.

• תוכן חדש...