Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני נאלץ להחליף את הסיוויק הצ'בק הידנית שלי ומתלבט בין מספר אופציות.

המכונית מיועדת למשפחה קטנה (אני אשתי וילדה קטנה) רצוי 5 דלתות. כמו כן חשובה לי איכות ההיגוי (שהייתה מצוינת בסיוויק לטעמי).

בנוסף, רצוי מאד ידני. אני קצת חושש מהרובוטיות הכפולות וממש לא אוהב את הפלנטריות.

בנוסף שנת ייצור: לא ישנה יותר מ-2012, מקסימום 2011.

האופציות שהרהרתי בהן היו:

1. אלפא גולייטה 170

2. סיאט ליאון 1.8

3. יונדאי ולוסטר ידנית (או טורבו ידנית) - מישהו יכול להגיד לי איך איכות התיבה הידנית שלהם (אני יודע שההגה חמאתי לגמרי)

4. במו סדרה 1

אשמח אם תוכלו בנוסף להמלצות לציין נקודות לטובה ולרעת המכוניות שציינתי.

רעיונות נוספים?

פורסם

עוד משהו, גם עלות ביטוח ועלות אחזקה היא פרמטר. אשמח אם תציינו מה ידוע לכם לגבי האפשרויות הנ"ל או אפשרויות נוספות

פורסם

ליונדאי יש מרחב פנימי מעניין יחסית משאר הרכבים, אבל ידית ההילוכים גדולה והעברת ההילוכים כבדה, לא נוחה ואיטית.

מצד שני היונדאי מאיצה לא רע, ומושכת הילוכים יפה מאוד (הילוך שני מגיע למאה!)

יש תחושה שהוולוסטר יושבת טוב על הכביש, עד שאתה נכנס לפנייה ומרגיש מרומה משהו..

ואת זה אני מייחס גם לטורבו וגם לגרסא הרגילה.

מהניסיון שלי עם הלאון FR 12' - אני חושב שהכל שם פשוט יותר טוב מהוולוסטר. מנהיגה בגרסא הידנית 1.2 זו פשוט חוויה. האחיזה לא בשמיים, אבל היא קיימת וכיף לנהוג ברכב הזה.

פורסם

הבמוו היא המעניינת ביותר מבין האופציות, אבל הוצאות האחזקה שלה משמעותית יקרות יותר.

שקלת Golf GTI או סיאט לאון קופרה?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

לא מזמן קניתי לאון 1.4 ידנית 2012, אוטו סך הכל חמוד מאוד, יש לו כוח סביר אני אישית מאוד אוהב את ההתנהגות שלו

אבל הביטוח..... בוא נגיד ככה, לנהג מעל 27 שאין ברשותו עבר ביטוחי (העדר תביעות) של 3 שנים הציעו לי 7 אלף שקל רק מקיף!

כמובן בסוף מצאתי ב 6700 כולל חובה וכל נהג מעל 27 אבל זה לא היה קל ולקח זמן.

אם יש לך תופס העדר תביעות יעלה לך בערך 4K המקיף.

• תוכן חדש...