Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בגלל שבקרוב יתווסף לנו בן משפחה, חשבנו לשדרג בצער רב את הפונטו ספייס לרכב חדש.

בגלל שבליסינג של הייטקזון יש מחירים נמוכים מאוד (אשמח באם תתקנו אותי), חשבנו שבמקום לקנות יד 2 מרווחת, אפשר לקחת ליסינג.

הפונטו מאוד מאוד חסכונית בדלק והיא אוטומטית, ופרט לציריה, לא ביצעתי שום תיקון אחר (טפו טפו) אז למצוא רכב יד 2 שיפגין אמינות דומה וצריכת דלק דומה יהיה קשה...

הרכב היחיד שמפגין צריכת דלק דומה ומרווח מאוד הם הרנו פלואנס/אסטייט דיזל אבל הם מאוד יקרות לי ביד 2.

אשמח לשמוע הערות בעניין.

פורסם

לא מתכוון להתערב בשיקולים אבל בפונטו שהייתה לי היה בה מקום לעגלה, כסא לתינוק ועוד קניות מהסופר ועוד נשאר מקום.

למעשה הרכב היה מאוד נוח גם עם תינוק.

אלא אם כן יש לך כבר אחד ואתה מצפה לעוד אחד :)

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

אם אתה מתכוון לנסוע הרבה, הפלואנס דיזל אכן תהיה אופציה טובה.

אם היא מטופלת כראוי ובמצב טוב לאחר בדיקה, שווה להוסיף כמה אלפי שקלים בשבילה.

אבל לפני הכל, כמה התקציב שלכם?

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

מקפיץ...

מישהו יודע אולי כמה עולה הרנו קליאו 1.2 אסטייט בליסינג? גם איכשהו מתקרב לצריכת הדלק של הפונטו ספייס...

• תוכן חדש...