Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר חודשים מאז שקניתי את הרכב שאני נוסע בכביש ישר ועוזב את ההגה לשנייה וחצי האוטו תמיד יסטה קצת שמאלה או ימינה . השבוע החלטתי להחליף את כל הצמיגים ברכב ועשיתי כמבון איזון גלגלים להם וכייון פרונט וכמובן לחץ אוויר תיקני . הנסיעה באוטו יותר כיפית וחלקה בלי רעידות במהריות גבוהות . אבל עדיין שאני עוזב קצת את ההגה לשנייה וחצי . האוטו תמיד יסטה תוך שנייה לאחד הכיוונים . ברכ מיציבושי כריזמה שהיה לי לפני לקח לרכב לפחות 4-5 שניות כשאני עוזב את ההגה לסטות או למשוך לאחד הצדדים . האם ככה זה אם כל האימפרזות או שהבעיה היא בהגה . ואם כן אולי תוכלו לתת לי בעיה אפשרית שקיימת . כי אני יודע שאם אלך למוסך אם מן הסתם ירצו לעשות עליי קופה וירצו ישר להחליף מסרק או שאר חלקי הגה יקרים . מן הסתם יש לי טסט עוד שבועיים אבל עד אז אני עדיין מסוקרן לחוות דעת ממכם .

פורסם

אם הרכב סוטה ימינה או שמאלה בתלות לשיפועי הכביש, אזי צריך לסגור במעטת את התכנסות הגלגלים הקדמיים, זו תופעה נפוצה שמבחינת מוסכים ומכוני פרונט, זה תקין, אך אם מודדים התכנסות אופנים על פי נתוני יצרן מוצאים שהיצרן מוציא את הרכב כאשר התכנסות האופנים מעט סגורים, מה שממרכז את ההיגוי ומתגבר במעט על שיפועי הכבישים.

פורסם (נערך)

אני סוגר במעט תמיד במכוניות החברה שבשימושי, אם אתה לא יודע אז עדיף להשאיר לבעלי מקצוע (היגוי - בטיחותי), אתה יכול לבדוק התכנסות גלגלים על ידי שימוש בסרט מטר, בדוק בגובה 5 ס"מ מהרצפה לעירך את המרחקים בין הגלגלים הקדמיים, תבחר את אחד מחריצי הצמיגים כנקודת בדיקה בשני הצמיגים וקדימה ואחורה.

משווים בין המרחקים של מדידת המרחק של החלק האחורי של הצמיגים הקדמיים לעומת המרחק בין החלק הקדמי של הצמיגים, אם המרחק הוא זהה לחלוטין אז זה נקרא התכנסות 0 והרכב מגיב לכל שיפועי הכביש, אני תמיד מכוון למעט סגירה ( כמו יצרני הרכב), ז"א שהמדידה הקדמית של הצמיגים תהיה קצרה ב2-3 מ"מ לעומת המדידה האחורית- זה ממרכז את הרכב לנסוע בקו ישר. לדעתי קפיצה קטנה למכון פרונט והם יסגרו לך מעט, אני מבין אותך, כאחד שנוסע הרבה כ50אלף בשנה, לתקן את ההגה כל הזמן זה די מציק....

עריכה אחרונה על ידי arieltan6370
פורסם

vתודה על המידע . הבאסה היא שהשבוע שמתי ארבע גלגלים חדשים וכבר עשו לי כבר כיוון פרונט . בפעם הבאה שאני מבקר במכון פרונט מה אני בדיוק צריך לבקש ממנו כדי כדי למרכז את הגלגלים ? והאם יש סיכוי שבעיה מסוימת במסרק ההגה גורמת למשיכה לצדדים?

פורסם

חופש במסרק בהחלט יכול לגרום לסטיות בנסיעה, אך! אין מצב ! שתתקרב למצב זה ! (אפילו לא קרוב!) אם רכבך נבדק במכון רישוי שנתי. אני מציע לך לבדוק את המרחקים (התכנסות הגלגלים הקדמיים ) של הגלגלים הקדמיים קודם על מנת שתהיה לך אידיקציה ודאית. דרך אגב מומלץ לעשות כיוון פרונט (במכון פרונטים לא במוסכים רגילים) לארבעת הגלגלים כאשר הצמיגים חדשים, ולא על צמיגים משומשים/ישנים. שבת שלום !

פורסם

היי אורן,

בין אם הבעיה היא אמיתית או רק תחושה שלך.

חובה להיכנס לאחד ממרכזי השירות המורשים של סובארו.

אילו דברים שלאט משערים אלא יש להם הסבר מכני מסויים.

מקווה שעזרתי אייל :)

• תוכן חדש...