Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מחפש לרכב שלי מצלמת רוורס המשולבת במראה המרכזית, אני לא מעוניין באחת שמתחברת למסך כלשהו כי אין לי אפשרות להתקין מסך בקונסולה המרכזית וגם כי המחיר יקר מדי..

את ההתקנה אבצע לבד.

האם מישהו מכיר/קנה מאיביי אחת כזאת ויכול לתת דעה/המלצה?

ראיתי באיביי כמה דגמים, החל מ80 ש"ח בערך ועד ל500-600 ש"ח.

אני יכול להסתפק במשהו לא סופר-איכותי, רק שלא יהיה ממש זבל.. אתם מכירים/ממליצים על דגם כלשהו?

שלומי

פורסם

יש לי מסך דומה לזה

http://www.ebay.com/itm/7-Car-Rearview-Mirror-Monitor-DVD-VCR-VCD-Video-Backup-Camera-HD-Wide-Screen-/141344810783?pt=US_Rear_View_Monitors_Cams_Kits&hash=item20e8cea71f

משהו noname סיני בסה"כ עושה עבודה טובה תמורת 140 שקל, מה שחשוב זה לבחור מצלמה פחות או יותר טובה וגם שהיא תומכת ב PAL / NTSC.

• תוכן חדש...