Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תפרט למה אתה מתכוון,

אם אתה מתכוון לתאורת LED בתור הנורות LED שנמכרות באיביי ומתחברות לחיבור הרגיל של הנורה, אני יכול להגיד לך שהתאורה שהם יתנו לך אפסית, אמנם יפה למי שמסתכל על האוטו אבל את הדרך אתה לא תראה, מנסיון.

אולי יש נורות LED יותר יקרות שנותנות תאורה טובה אבל לא נתקלתי בהם, קסנון לעומת זאת יתן לך תאורה מעולה, אבל אם הרכב שלך לא מתאים ולא הגיע עם קסנון מהיצרן אז עדיף שתוותר, גם כי תסנוור את הרכבים שמולך וגם כי תקבל הורדה מהכביש ולא תעבור טסט.

המלצה שלי? תקנה נורות להט רגילות, אם אתה רוצה אור לבן אז יש גם נורות להט שיתנו לך תאורה לבנה וראות מעולה בסביבות ה100 ש"ח לזוג, ממליץ על נורות פיליפס DIAMOND VISION

עברתי לסקייטבורד

פורסם

לא הבנתי אותי , יש היום מכוניות שבאות עם תאורת לד ראשית כמו סיאט לאון ומכוניות שבאות עם קסנון מקורי השאלה שלי מה יותר טוב ?

פורסם

אני לא מכיר רכבים היום שמגיעים עם לד כאור ראשי,יש DRL שזה דבר אחר לגמרי.

אין לדים מספיק חזקים היום כדי לשמש כאור ראשי,ואם יש כנראה הם יקרים מידי ולכן לא משתמשים בו כאור ראשי.

הכלי היחידי שאני יודע שמגיע עם לד כאור ראשי הוא RZR וגם זה כלי לשטח ולכן זה לא רלוונטי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

ברור שיש. לאון FR כמו שנאמר כבר, ניסאן קשקאי החדש, סיטרואן DS3 מתוחת הפנים (שטרם הגיעה לישראל) אאודי A8 החדשה וגם A6 ו-A7 שהגיעו היום, מרצדס CLS, ועוד לא מעט מכוניות שאני לא זוכר כרגע. לדים בתור אורות ראשיים הופכים לפחות ופחות נדירים מאחר שהם נותנים אורך חיים גדול יותר, צריכת דלק קטנה יותר, שליטה טובה יותר באלומה (ראה מערכת LED Matrix של אאודי), ופחות חום שנפלט מהפנסים ועשוי לפגום בפלסטיק של הפנס).

אני אגיד לך יותר מזה, אאודי כבר התחילה להשתעשע עם תאורת לייזר, כן, "לייייזר'ס" כמו של דוקטור איוול ואפילו מכרו מהדורה מוגבלת של ה-R8 (שנקראה LMS ע"ש לה-מאן) שצויידה במערכת.

עריכה אחרונה על ידי Spire

Ford Focus estate ; Subaru XV

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מה פתאום. יש שם נורות הלוגן כמו בכל רכב ממוצע. אולי הדגם המאובזר נמכר עם קסנון.

לפי מה שאני יודע, איכות הצבע בנורות קסנון טובה יותר מבLED. כלומר שכשמאירים בחושך על משהו עם תאורת קסנון הצבעים יהיו קרובים למה שתראה באור יום מאשר בLED. מעבר לזה, LED הרבה יותר טוב מבחינת חיסכון באנרגיה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ברור שיש. לאון FR כמו שנאמר כבר, ניסאן קשקאי החדש, סיטרואן DS3 מתוחת הפנים (שטרם הגיעה לישראל) אאודי A8 החדשה וגם A6 ו-A7 שהגיעו היום, מרצדס CLS, ועוד לא מעט מכוניות שאני לא זוכר כרגע. לדים בתור אורות ראשיים הופכים לפחות ופחות נדירים מאחר שהם נותנים אורך חיים גדול יותר, צריכת דלק קטנה יותר, שליטה טובה יותר באלומה (ראה מערכת LED Matrix של אאודי), ופחות חום שנפלט מהפנסים ועשוי לפגום בפלסטיק של הפנס).

אני אגיד לך יותר מזה, אאודי כבר התחילה להשתעשע עם תאורת לייזר, כן, "לייייזר'ס" כמו של דוקטור איוול ואפילו מכרו מהדורה מוגבלת של ה-R8 (שנקראה LMS ע"ש לה-מאן) שצויידה במערכת.

גם ב308 החדשה,בדגם המאובזר הפנסים הראשיים הם FULL LED.

פורסם

לפני לא הרבה זמן עניין אותי הנושא הזה וקראתי המון על הנושא , יש שתי יתרונות ללד , אורך החיים של הנורה והחסכון באנרגיה .

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

• תוכן חדש...