Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפשת לקנות רכב יד שנייה, אוטומטי, משנת 2012 ואילך. בחמש שנים האחרונות הייתה לי סקודה פאביה (מנוע 1.6) שלצערי נגנבה לפני כשבועיים, ועכשיו הגיע הזמן לעבור הלאה ולרכוש רכב. אני כנראה אקבל מהביטוח בין 45-50 אלף, ואני לא מעוניינת להוסיף מעבר. חשובה לי הבטיחות, היציבות על הכביש והאמינות, הפאביה לא נכנסה אצלי מעולם למוסך, חוץ מטיפולים ואחרי תאונה. אני רוצה לקנות מליסינג או יבואן, מפחדת להתעסק עם אנשים פרטיים (זוג חברים שלי קנה, ונכווה)

ממה שקראתי הפורד פייסטה מצויינת, במיוחד הגרסא מ2013 ה1.6, אני תוהה אם ריאלי לחפש אותה בטווח המחירים שהגדרתי? אני לא מעוניינת בגיר רובוטי.

סיאט, הביקורות שקראתי הן מעורבות, וגם לגבי היאריס. אני שוקלת גם את הסקודה, אבל חוששת שיגנבו לי אותה.. המשטרה אמרה שזה אחד הרכבים הנגנבים בארץ, תוהה אם זה שיקול ממשי, או אני עדיין חרדה ממה שקרה.

הרכב החלופי שקיבלתי מהביטוח הוא אופל קורסה 1.2, 2012, ובירושלים הוא לא מצליח לסחוב. חשוב לי שהרכב יצליח לעמוד באתגרי הנהיגה הירושלמיים.

האם ברכבים יד שנייה יש משמעות לשינוי השנה? האם לקנות עכשיו או לחכות שהשנה תתחלף מבחינת המחירים?

אשמח לתובנות, עצות, הכוונות,

תודה מראש,

נטשה

פורסם (נערך)

בפיאסטה מנועי 1.6 הגיעו גיר רובוטי,הדעות עליו חלוקות.

מנועי 1.4 הגיעו עם גיר אוטומטי רגיל.

אם היית מרוצה מהסקודה אפשר לרכוש שוב פעם.

יש גם את ביונדאי 20,אמינה מאוד.

מבחינת השנים לא יהיה הבדל גדול במחיר בין רכב דצמבר 2013 לינואר 2014,הסיבה שהיום הרכבים מחושבים לפי חודשי עליה.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בואי נלך לפי הסדר.

פיאסטה 1.6 מגיעה עם גיר רובוטי בלבד. ככה שהיא גם לא בתקציב וגם לא רלוונטית לדרישה שלך.

לגבי הסיאט איביזה, תלוי באיזו גרסה את מעוניינת.

יאריס- בתקציב שלך תכנס אחת מהדור הקודם, הרכב מגיע עם גיר רובוטי חד מצמד מזעזע וגם לא ממש מצטיין במשהו מעבר לצריכת דלק נמוכה.

אופציות נוספות עם גיר אוטומטי פלנטרי יכולות להיות סוזוקי סוויפט, הונדה ג'אז, מאזדה 2. אם גיר ידני בא בחשבון אז אפשר להרחיב את האפשרויות.

באופן כללי, אם היה לך טוב עם הפאביה, אולי כדאי לחפש פשוט אחת נוספת.

לגבי החלפת שנה, אני לא חושבת שהירידה במחירים תהיה דרסטית (הנושא נידון בפורום לא מזמן) אבל אם חברת הביטוח מספקת לך רכב, אז אולי כדאי לחכות.

לגבי הפחד ממוכרים פרטיים, לא מעט אנשים נכוו גם ברכישה מליסינג (אל תשכחי ששם יושב לך סוכן מכירות שכל מה שמעניין אותו זה לסגור איתך את העיסקה וכל התלונות אחרי זה כבר יגיעו לשרות לקוחות או למחלקה המשפטית). אני חושבת שכדאי לך לבדוק את כל האופציות בזמן החיפוש שלך ופשוט לעשות צעדים שקולים ולא להסתנוור בקלות.

עריכה: יוליאן כבר הקדים אותי, איך שכחתי את הI20 באמת.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אני הייתי מוסיף לרשימה גם את פיג'ו 208. התיבה שם אוטומטית פלנטרית, אומנם עם 4 הילוכים, אבל מניסיון מסתדרת טוב מאוד באזור ירושלים.

• תוכן חדש...