Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במשך יותר מחצי שנה אני מקבל לפחות פעם בחודש שיחה מאיווקס או Mobileye עם הצעה לקנות את המערכת שלהם,

לפעמים הם טוענים שהם חוזרים אליי בעקבות פנייה שלי אליהם (דבר שאף פעם לא קרה).

החל מהפעם הראשונה שהתקשרו אליי הבהרתי להם שאני לא מעוניין במערכת וביקשתי שלא יתקשרו יותר אך הם ממשיכים להתקשר ולנסות לשכנע אותי.

רציתי לדעת אם יש אפשרות להתלונן עליהם או לתבוע אותם כדי שיפסיקו לפנות אלי.

פורסם

בדיוק היום התקשרו באמצע יום עמוס. אמרתי בהתחלה שיחסכו לעצמם זמן כי אני לא אקנה. ובכל זאת ביקשו לשאול מתי נוח לי שנציג מומחה ידבר איתי...

כן - הם מנסים כל חצי שנה או משהו כזה. מעיק. כמו עוד הרבה נודניקים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

יש לי שיטה שעובדת לא רע עם כל מיני מטרידנים כאלו, לקלל, בגסות, בקול, והרבה, בלי להפסיק ובלי לתת להם לדבר, עד שהם מנתקים. אחרי זה הם כבר ימחקו אותך מהמערכת שלהם או שיסמנו אותך כמישהו בעייתי שעדיף לא להתקשר אליו. ואם לא עובד, לפחות את העצבים הוצאת. רק תשתדל לא לעשות את זה בעבודה או במקום ציבורי...

Fiat Uno 1994 - Mazda 3 2005 - Volkswagen Jetta 2011 - Seat Leon 2013 - Subaru XV 2018

פורסם

עולים לי כמה רעיונות, תבחר מה מתאים לך.

1. תתחיל להשתגע, לקלל, לצרוח, ומה לא. תקווה שזה יפגע בנציג עד עמקי נשמתו בצורה כזאת שהוא יחליט להזהיר את כל הנציגים האחרים וישים הערה תחת מספר הטלפון שלך של "לא להתקשר! לקוח משוגע!". אני יודע שהוא ספציפית לא אשם, אבל אין לך באמת דרך לדעת מי אשם. מבחינתך, הוא הפנים של החברה.

2. תשאל את הנציג איך קוראים לו, מה השם משפחה, מאיזה חברה הוא, איפה הם ממוקמים ואז תשאל איך הם השיגו את המספר, תגיד שמדובר במספר ביטחוני ושהוא תחת מעקב של גורמי הביטחון, ושאם הוא לא יורד מהקו תוך 3 שניות, באים לעצור אותו, ושאתה כמובן יודע בדיוק איפה הוא נמצא כי הוא מסר את הפרטים בתחילת השיחה. שוב, בתקווה שזה יפחיד את הנציג והוא ישאיר את ההערה המדוברת.

3. תשאל את הנציג לשמו ואת שם החברה בה הוא עובד. אחר כך תודיע לו שהשיחה מוקלטת (ממליץ בחום באמת להקליט את השיחות האלה. לפי החוק אתה אפילו לא חייב להודיע לצד השני שהשיחה מוקלטת מכיוון ואתה אחד מהצדדים בשיחה, אבל במקרה הזה אולי זה יפחיד אותו מספיק), ושאתה מבקש שיפסיקו לתקשר איתך בכל צורה שהיא. תדגיש שאתה לא רוצה שיצרו איתך קשר בטלפון, פלאפון, מייל, SMS, דואר, יונת דואר ורץ חמ"ל. תסביר לו שבמידה וזה לא ייפסק, אתה תתבע את החברה ותשתמש בהקלטה הזאת.

4. אשכרה לתבוע אותם. תתחיל להקליט את השיחות (כאמור, אתה לא חייב להודיע שהשיחה מוקלטת), אחרי עוד איזה 2 שיחות כאלה תשלח גם מכתב בדואר רשום עם אישור קבלה (שופט רוצה לראות שניסית באמת להפסיק את זה לפני שפנית לבית המשפט) ואם זה עדיין לא מפסיק, תשלח אליהם מכתב שבהתאם לחוק הספאם, אתה דורש לקבל מהם תשלום של 1000 ש"ח על כל פעם שפנו אליך (שאתה יכול להוכיח) ושאם הם לא ישלמו, אתה תפנה לבית המשפט לקבלת התשלום הזה. החוק לצידך במקרה הזה.

שא ברכה ובהצלחה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

תדע לך שזה עומד ההגדרה של "חוק הספאם" ואתה יכול לשלוח מכתב אליהם ולאיים בתביעה או אם יש לך חבר עו"ד שיכתוב להם מכתב בשפת עורכדינית, אז הם יפסיקו.

ד"א, פעם הייתי מקבל טלפונים מ"קבר רחל" בלי הפסקה, וניסיתי הכל עד הפעם האחרונה.

בפעם האחרונה אמרתי שאני רוצה זיווג, ואני רוצה שיתפללו לשם הזוגיות שלי.

שהיא שאלה מה השם של הבת זוג, אמרתי לה "מוטי".

ואז התחיל ויכוח ביננו והסברתי לה שאני מת שמוטי כבר יציע לי להתחתן איתי ורק להיות איתו.

מאז...לא דיברו איתי :)

:-P:-D

פרנקופיל מושבע!

פורסם

לקלל ולצרוח? איזה לא מתורבתים אתם.

בזמן שאתה בשיחה איתם תגיד להם לחכות רגע על הקו ותדבר עם מי שנמצא לידך "תביא את הטנדר הגדול יותר! 3 גופות לא יכנסו בסוזוקי אלטו!

עריכה: לבחור שהגיב מעליי , הם ימשיכו בכל כמה חודשים להתקשר לברר אם יש לו רכב.

תגיד שאתה בשלילת רישיון ל5 שנים.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

תגיד להם שמכרת את הרכב ואתה נוסע בתחבורה ציבורית.!

פורד אסקורט 1995 1600 סמ"ק

מאזדה לאנטיס 2002 1840 סמ"ק

סובארו אימפרזה טורבו 1999 2000 סמ"ק

מאזדה 3 ספיריט 2008 2000 סמ"ק

פורסם

323 לנצח - יצחקו לו בטלפון אף אחד לא יאמין לו, אפילו לא שר התחבורה..

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

למנכ"ל של מובייל איי קוראים זיו אבירם.

תתקשר אליו למשרד כל פעם שמתקשרים אליך, תגיד שיש לך עניין ופרטי ודחוף לדבר איתו, ותציע לו, לדוגמא, לרכוש ממך את השטיח בסלון במחיר מבצע.

אם לא יעבירו אותך, תציע למזכירה.

תשלח תמונה של השטיח.

בפקס.

בדוא"ל.

בדואר רשום.

תהיה עקשן ועקבי.

מי יודע, אולי ייקנו...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תשאל אותם אם המערכת מגיעה עם מצבר.

שישאלו למה, תאמר שעל הגמל/סוס/חמור/אלפקה שלך אין ספק כח.

1999-2001 - פורד אריקה 90'

2001-2008 - פולקסווגן פולו קלאסיק 00'

2008-2014 - יונדאי אקסנט - חדשה מהניילונים 08'

2014 - - שברולט קרוז - 11'

פורסם

יש אפליקציה נקראת true caller, מסננת את כל הגנבים, כולל את אורנג סלקום הוט קבר רחל ועוד... יש שם אפשרות לחסום ספאם...

זה עובד בעזרת שיתוף ז"א זה יכול לזהות אנשי קשר שהם לא ברשימת הקשר שלך ולהגיד לך מי מתקשר...

• תוכן חדש...