Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אז ככה, יש לי רכב גדול (פאסאט 94), ואני מעוניין להרכיב מערכת באוטו. בשבוע הקרוב אני מרכיב 6X9, פיוניר 330W הסידרה הכחולה, ומגבר של 200W של אייווה. בהמשך רציתי להוסיף סאב של פיוניר 800W ומגבר 1000W של בוס, אבל אני מתלבט כי הרכב שלי גדול וחברי אמרו לי שלא ישמעו אצלי ממש חזק עם הסאב בגלל הגודל של הרכב ( משהו עם האקוסטיקה :? ). אז רציתי להתייעץ איתכם לגבי זה. ואם הם צודקים אז איזה תחליפים יש? (קומפוננט וכד')

תודה מראש :wink:

נ.ב

אני לא מבין גדול בנושא, דיי חדש אז תתחשבו.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

שים את הפיוניר עם הגברה בריאה יהיה לך באס מה שחברים שלך אמרו לך לא קשור...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אבל אני רוצה להוסיף על הפיוניר. ליותר עוצמה, ויותר איכות. תתחדש בזה שיש לי רכב ארוך וגדול.

פורסם

זה לא משנה מה אני אמליץ לך לקנות בשביל יותר איכות ועוצמה - זה משנה מה התקציב שלך.

כי רק עם מגבר נורמלי תוכל לנצל קומפוננט או רמקול עד למקסימום בשביל לקבל את מה שאתה רוצה.

פורסם
שים את הפיוניר עם הגברה בריאה יהיה לך באס מה שחברים שלך אמרו לך לא קשור...

אני בספק אם דברייך נכונים בכללי. בקשר לפסאט אני לא יודע.

הרכבנו מגבר מונו בלוק של SPL על שני סאבים של SPL בסאונד FX

לא הרגישו באס כמעט ואז החלפנו לשני סאבים יותר חזקים של SPL

ואז שמנו סאבים של DLS ואז חיברנו סאב של ליטינג אהדיו 15 אינץ.

ואני חייב לציין בשביל להרגיש באס חזק צריך שני סאבים מפלצות.....

יש בעיה עם האוטו. והוא שברולט אלרו 2000

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

תודה לכל העוזרים.

הבנתי את העצות, אולי יש אפשרות למקם סאב עם תיבה גלילית (באזוקה) מתחת לכיסאות האחוריים? או שזה יותר גרוע? ז"א שהסאב בעצם יהיה בתוך חלל הנוסעים ולא מאחורה. :?

פורסם

זה ברור מאליו שיש שוני בין רכבים ..

האימפרזה לדוגמא, באה עם בידוד מאסיבי בחציצה של תא המטען עם תא הנוסעים..

מאוד משמעותי....

לגבי הרעיון של התיבה גלילית, לא ידוע לי על מיקום מיוחד בתוך תא הנוסעים בעל נפח פנוי לשם כך..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אצלי באוטו הכיסאות האחוריים מתרוממים, ויש חלל מתחת, צריך לבדוק אם הוא מספיק גדול.

אבל הצילילים לא "יבלעו" בכיסאות?

פורסם

אתה מפחד שהצליל יבלע בכיסאות ?

אז מה קורה במצב כשהסאב בכלל בבאגז ? :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

הפאסאט זה לא רכב גדול בכלל,זה רכב סדאן כמו אימפרזה או לנטיס ובכולם הסאב של הפיוניר יספיק אם תהיה לו הגברה מתאימה

פורסם
הפאסאט זה לא רכב גדול בכלל,זה רכב סדאן כמו אימפרזה או לנטיס ובכולם הסאב של הפיוניר יספיק אם תהיה לו הגברה מתאימה
זה לא נכון.

זה לא רק עניין של הגודל של הרכב

עם כול הכבוד רכבי מנהלים ממש אטומים וזה הגיוני !

יש לי חבר עם פסאט חדשה יותר 99 ( תמיר בדיוק כמו של אופיר...)

יש לו 2 סאבים פיונר 350C כול אחד מקבל 350 RMS

תיבה מתאימה

שומעים פחות מאצלי

שאני מזרים לפיונר 250 ( אולי קצת פחות)

ועם תיבה מעפנה ( אני יודע שהרכב שלי קטן אבל עדיין...)

פורסם

מתן, אל תשווה את הקופסת סרדינים שלך לרכב סדאן,זה ברור שאצלך שמעו יותר חזק כי הרכב קטן.

אני השוותי את הפאסאט למכוניות סדאן שבהם הבאגאז' בחוץ וזה גורם לסאב להישמע חלש יותר

פורסם

יש אצלי שני פיונירים, שאני מאמין שמקבלים באיזור ה350 וואט.

עם סובארו אימפרזה, תיבות פתוחות מכוונות לתדר 32.

לאלון יש האצבק, סיויק.. תיבה מכוונת לתדר 32, שומעים אצלו פחות או יותר כמו אצלי .. (מגבר של 430 וואט, JBL).

(מבפנים כמובן)

זה לא המבנה של הרכב, זה הנפח של הבאגז, זה האטימות שלו כלפי פנים, אטימות כלפי חוץ...

וכו, יש כמה וכמה משתנים שיכולים להשפיע פה.. אני לא חושב שאפשר להשים את השינוי בדגש אחד בודד..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
יש אצלי שני פיונירים, שאני מאמין שמקבלים באיזור ה350 וואט.

עם סובארו אימפרזה, תיבות פתוחות מכוונות לתדר 32.

לאלון יש האצבק, סיויק.. תיבה מכוונת לתדר 32, שומעים אצלו פחות או יותר כמו אצלי .. (מגבר של 430 וואט, JBL).

(מבפנים כמובן)

זה בדיוק מה שאני מנסה להסביר למתן על ההבדל בין רכב קטן לרכב סדאן

• תוכן חדש...