Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמרתי לכם שאתם כמו הצפרדע בסיר - מבשלים אותכם לאט ואתם לא שמים לב..

בעוד פחות מ-12 חודשים, בנוסף להתקנת עשרות מצלמות חדשות, יתחילו להפעיל את המדידה של המהירות הממוצעת. אף אפליקציה לא תעזור לכם יותר... תכניסו את זה טוב טוב לראש!

רוצים להעיף את המצלמות מהמדינה? זה מה שאתם צריכים לעשות, ושימו לב זו תוכנית מאוד מסובכת, אז תקראו לאט:

1) להפסיק לקנות רכב חדש!

מכונית, ג'יפ, אופנוע, לא משנה - לא קונים יותר רכב חדש.

אין בעיה שתקנו אופניים חשמליות, ואם יש לכם כרס, אז גם אופניים רגילות זה בסדר.

2) תפיצו את סעיף 1 שלעיל לכולם!! אבא, אימא, דודה, סבתא, חבר, חברה, בעל המכולת, האינסטלטור, כולם!

מיילים, פייסבוק, וואטסאפים, כל צינור מידע אפשרי! להפיץ להפיץ להפיץ!

3) זהו.

4) לא צריך הנהגה, לא צריך ארגון. זה כמו אל-קעידה אבל חיובי.

"אני נשבע לא להיות בוגד מסריח עוכר ישראל ולכן אני אמנע בכל דרך מלקנות רכב חדש, ואני אפיץ לכולם את ההוראה הזו".

פורסם

לדעתי קודם כל צריך להקים קבוצה גדולה ורק אז להחליט על פעולות כקבוצה אחידה.. אפשר להתחיל ברשתות החברתיות

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

ל Menashe123

אין לי פייסבוק, מכל מיני טעמים (אם כי למלא חברות ולוביסטים יש מיליון חשבונות פיקטיביים בפייסבוק בשביל מגוון טעמי דעת קהל, שזה כמובן סוג של הונאה, אבל אף אחד בכנסת לא יעשה משהו בנידון, בדיוק כמו שלא פועלים נגד הטוקבקים בתשלום, כי הם משתמשים בזה גם, ועוד על חשבון כספי מיסים, כי למה, הם פראיירים לשלם על זה בעצמם?).

אם אתה רוצה לפתוח קבוצה בפייסבוק בעניין, אתה מוזמן, אבל KEEP IT SIMPLE. כל הרעיון במחאה הזו הוא:

אין צורך בארגון, אין צורך בהנהלה. כאמור, אלו ההוראות פחות או יותר:

יש מצלמות? לא קונים רכב חדש. היבואנים בלחץ, הם ירימו טלפון לבובות שלהם בכנסת ויתחיל שם תהליך.

אין מצלמות יותר? סבבה אפשר לחזור לקנות רכב חדש.

זה כל-כך פשוט. רק לקיים את זה ולהפיץ את זה לכולם.

פורסם

אתה חי בסרט אם אתה חושב שאי קניית מכוניות חדשות תביא לסילוק מצלמות המהירות.

אם כבר, אז זה יעזור להוריד מחירים של מכוניות חדשות.

פורסם

אני אשמח לקחת חלק בארגון ובהקמה, שלח חי הודעה פרטית עם שם טוב לדעתך לקבוצת המחאה ואני אדאג לפתוח אחת בפייסבוק ולפרסם אותה כך שתצבור תאוצה

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

אין לי בעיה אם כל המצלמות, מדידות, וכל השטויות שמתקנים פה, פשוט נוסעים לפי חוקים מגעים בשלום וללא קנסות..

ולעבור לתחבורה ציבורית או אופניים אז לא רלוונטי למדינה שלנו.

פורסם

בינתיים שכנעת את עצמך יפה, נשאר לך לשכנע רק עוד 8 מיליון ישראלים.

איחלתי לחייל בהצלחה!

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

מי קונה רכב חדש ? רוב המכירות שמפרסים לפחות 70 אחוז נמכר לציי רכב ... זה גלגל ענק אנחנו יכולים אולי רק לשים קרש כדי לעצור אבל הוא ישבר

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

פורסם

מה הקשר בין רכב חדש למצלמות?

אם המדינה לא תרוויח כסף ממכירת רכב חדש הם יוסיפו מצלמות בשביל להרוויח את הכסף שהם לא מרווחים ממכירת מכוניות.

אייל

פורסם

סיטרו, חייך ייראו יפים יותר ללא Caps-lock.

אתה לא נושא נאום לאומה (ריבלין-סטייל), זה לא באמת ישנה את ההתייחסות. ולנושא המרכזי -

1. צודק, מהיום כשאני יורד לסופר אפסיק לרכוש לי רכב חדש.

2. כך יעשה, אפילו אמליץ להם על סופר ספציפי וזול.

פורסם

ואם בא לי לחדש את הרכב בן 14 שנים שאני נוסע עליו?

מה הקשר בין קניית רכב חדש לבין מצלמות מהירות?

הה... אולי אם תכתוב בפונטים עוד יותר גדולים ועוד יותר מודגשים, ייתכן שאבין.

פורסם (נערך)

ל: GOLF

"אם כבר, אז זה יעזור להוריד מחירים של מכוניות חדשות."

דבר ראשון, זה רע? לא. להפך, זה WIN WIN WIN: או שיורידו את המצלמות, או שיורידו מחירי חדשות, או שילמדו לתת כבוד למשכורת שלך, שקרעת את התחת שלך בשבילה, והם לוקחים ממנה 50% ומכניסים לכיס שלהם במקום לתת לך תמורה.

לציבור יש כוח, והדבר היחיד שפועל נגד הציבור זו אדישות הציבור. אם איכפת לכם מה-50% מס כסף שקלים שאתם משלמים בשביל המושחתים האלו, אז זה הזמן להפעיל את הכוח שלכם.

המטרה הסופית היא להעיף את המצלמות מהמדינה. היבואנים יכנסו ללחץ ומי שחלש מביניכם, יתפתה להנחות שהם יציעו וישבור את המחאה. אנשים חלשים כאלו, הם האנשים שהמושחתים האלו חיים עליהם. מחלשי האופי קל לקחת כסף, קל לעשות להם הפרד ומשול נגד ציבורים ומגזרים אחרים במדינה כדי שלא ישימו לב ליד ששולפת שטרות מהארנק שלהם.

אל תהיו חלשים! לא קונים רכב חדש עד שהמצלמות האלו עפות מהמדינה!

מה שלא נכנס למושחתים האלו בראש יכנס להם בכיס.

עריכה אחרונה על ידי CITRO
ערכתי ועכשיו זה לא מודגש
פורסם

לא הבנתי איך הימנעות מקניית רכב חדש תוביל להורדת מצלמות. מה, אי אפשר לקבל דו"ח עם רכבים יד2? :roll:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

רוצה שיעיפו את המצלמות? שכנע את כולם לנסוע ממש לאט (בחיים לא יקרה) ובכך להפוך את הפרוייקט הזה לכישלון.

אין שום היגיון מאחורי מה שאתה מציע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...