Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היום מ- Ynet:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4595968,00.html

מס' הדוחות עלה אך מס' התאונות עלה גם כן.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חושב? די בטוח. שלא.

המצלמות מוצבות בוודאות לצורך גביית כספים. הרבה פעמים יצא לי לנהוג בכביש ארוך, ישר, 3-4 נתיבים לכל כיוון, ראות אינסופית והכביש עצמו סלול היטב.

ואז רואים את המצלמה. למה היא שם? הרי בדיוק בקטע שהיא נמצאת מצטבר פקק קצר כי שם כולם מאטים את נסיעתם. ומה אחרי המצלמה? עיקול? מעבר חציה? מפגע? לא! אותו הכביש, אותו מספר הנתיבים, ממשיכים כרגיל.

סוג של "נעקוץ אותך ותמשיך".

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

בדיוק, "ממש" רוצים להוריד את מספר התאונות וההרוגים. מבחינת המדינה - יש רווחים טובים בשנה האחרונה, אפילו שנהרגו יותר אנשים בתאונות (שזה נתון שולי מבחינתם).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

למה שתהיה סתירה בין שלושת הנתונים?

יש יותר תאונות ויש יותר מצלמות מהירות ויותר דו"חות מהירות.

חוץ מהמוח הקודח של "אור ירוק", וגם זה התחיל מאוחר, אף אחד מעולם לא טען שמצלמות המהירות יפחיתו תאונות, רק טענו שהן יוסיפו כסף לקופת המדינה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אף אחד מעולם לא טען שמצלמות המהירות יפחיתו תאונות, רק טענו שהן יוסיפו כסף לקופת המדינה

למעט כל אותם שיש להם יד בפרוייקט 3א', שקשה לי מאוד להאמין שהם מאמינים לשקרים של עצמם.

פורסם

כמו מי?

מפקד מתנ"א הקודם אמר שפרויקט א3 יניב למדינה הכנסות בגובה 200 מיליון שקלים בשנה, פקידי האוצר מן הסתם מסתכלים דרך החור של הגרוש, שר התחבורה בוודאי שלא הכניס את עצמו למלכודת הזו, למעשה הוא התעלם מזה לחלוטין כאילו (וזה ייתכן) שהתוכנית נסגרה בין מתנ"א למשרד האוצר בלי מעורבות שלו.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

רגע רגע רגע, אתה מנסה לרמוז שמצלמות לא מורידות את כמות התאונות?!?!?!?!?

shocking.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אתם שמים לב שאתם מדברים על מצלמות במרחב העירוני של תל אביב? אני מוכן לקבל אכיפת מהירות בעיר, בצמתים ובדרכים חד מסלוליות בכל יום!

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אתה שם לב שגם דיברו על נתוניים כלליים בכל הארץ?

קרא שוב את הכתבה.

מבחינתי, עדיף שיאכפו עבירות של רמזור אדום.

אנשים נוסעים ב 50 קמ"ש גם במקומות שזה פשע לנסוע בהם במהירות כזו, גם אם החוק מאפשר (כמו רחובות צרים).

בטח כמות התאונות עלתה כי הנהגים עסוקים בלחפש שוטרים במקום בלנהוג.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

משהו במספרים ובהשוואה לשנה שעברה בכתבה לא מסתדר.

חן, שיאכפו גם דברים אחרים מדי פעם, לא יזיק. בחיים לא ראיתי ניידת תנועה פה חוץ מבלילות שישי (כשמחפשים שיכורים), או כשיש עצרת כלשהי בכיכר רבין.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

השוטרים אוכפים את הדברים שמכניסים הרבה כסף ולא את הדברים שבאמת מסכנים. יש ברחובות ברחוב הנשיא הראשון, מי שמכיר, שני תמרורים ענקיים של עצור, שאחד מהם אפילו מהבהב באור אדום, קשה מאוד לפספס. באותה הצומת, יש רק פנייה שמאלה ושם נותנים זכות לרכב שבא מצד ימין. יש שם ראות מצויינת, לפחות ל50 מטר. בהחלט היה מספיק שלט זכות קדימה. אבל תמיד עומדים שם שוטרים, לפעמים אפילו 3 (!) ניידות. כמובן שמי שלא עוצר בעצור נעצר ובצדק, אבל בהחלט יכלו למקם שוטרים בצמתים מסוכנים יותר, שהראות שם מוגבלת. מצלמות מהירות צריך למקם בעיכולים חדים וכמובן מצלמות רמזור זה מבורח.

:crazyeyesVRUM VRUM

פורסם
אתם שמים לב שאתם מדברים על מצלמות במרחב העירוני של תל אביב? אני מוכן לקבל אכיפת מהירות בעיר, בצמתים ובדרכים חד מסלוליות בכל יום!

והנתונים עדיין לא משקרים.

גם הדוברים לא משקרים.

מישהו הבטיח לך בנוגע לפרויקט הזה שמצלמות מהירות יורידו את תאונות הדרכים?

אבל משום מה אנשים חושבים שכשמשתינים עליהם אז זה בעצם גשם.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מה שחסר לנו זה שיעשו פה מה שיו"ר הרשות לבטיחות, ד"ר יעקב שיינין רוצה ויתקינו פה מצלמות שמודדות מהירות נסיעה ממוצעת בקטעי דרך ארוכים.

הסיעו אותי בכבישים כאלה באנגליה, אתה צריך להיות עם הראש בתוך הלוח שעונים שעה בשביל לא לעבור בטעות לשניה את המהירות החוקית.

הרי חברה פרטית מתחזקת את המצלמות, אותם לא מעניין הרוגים, בטיחות או כול השטויות האלה הם רוצים לעשות כסף.

kobi_g באנגליה הורידו את המצלמות שיש עכשיו בארץ עם הרבה פרסום ואז התקינו מצלמות חדשות.

יש להם גשר מעל כבישים מהירים עם כמה מצלמות בשביל שיהיה יותר מדוייק.

אייל

פורסם

חן, שיאכפו גם דברים אחרים מדי פעם, לא יזיק. בחיים לא ראיתי ניידת תנועה פה חוץ מבלילות שישי (כשמחפשים שיכורים), או כשיש עצרת כלשהי בכיכר רבין.

לחפש נהגים שיכורים ועייפים זו מן הסתם האכיפה היעילה ביותר שיש. הוא הדין גם באכיפת מעבר ברמזור אדום ובאכיפת מהירות במקומות המתאימים. בסך הכל אוכפים גם אי מתן זכות קדימה מובהקת כמו אי ציות לתמרור "עצור" או "תן זכות קדימה", ובהחלט הייתי רוצה לראות יותר אכיפה של סטיה מהנתיב ושל שמירת רווח.

בסך הכל, אם מורידים רק לרגע את המשקפיים הביקורתיות ובוחנים את המציאות נכוחה, רואים שני דברים. הראשון, שהמצב לא רע כל כך. והשני, שסדנא דארעא חד הוא, ושזה גם מה שקורה בכל העולם (למשל, באנגליה), בניגוד לחלק ממה שנאמר בשרשור.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...