Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כשלושה חודשים התקנתי ברכב קומפוננט מורל היבריד עם מגבר של LIGHTINING AUDIO וזה מחובר למערכת מולטימדיה המקורית של הרכב.

מאז נתקלתי בשתי בעיות שכבר תוקנו:

הראשונה היא אחד המנחתים (חדשים) שהתקלקל.

השנייה היא שהסליל בקרוסאובר לא היה מולחם כראוי וזה גרם לזמזומים ורעשים בצד ימין של הסט.

היום יש לי בעיה מוזרה חדשה.

לעיתים לא רחוקות, הרמקול בדלת ימין מפסיק לעבוד עד אשר אני מרים את הוולים מעל ל 21 ואז הוא שוב נפתח.

הטוויטר הימני ממשיך לתפקד בכל מקרה.

למישהו יש מושג מה עשויה להיות התקלה הפעם?

פורסם

ראשית, בדוק תקינות המגעים בין הקרוס לוופר.

פעמים רבות הבעיה מסתכמת במגעים רופפים.

חזור לעדכן.

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

פורסם

קורוזיה - תבדוק שהחיווט בקצה של הרמקול עצמו (בתוך הדלת) לא התחמצן - במצבים קיצוניים החוט יכול ממש להתפורר לך בידיים.

קרה לי פעמיים בסובארו B4

הפתרון היה להחליף את החיווט שעובר בדלת (קיצרתי את הקצה) ולמקם את הרמקול בתוך מגן מים - ראה ערך boom mat באמאזון או איביי

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• חודשיים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...