Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצרפתיה של ידידי הטוב היה היום פנצ'ר והיא נזקקה להחלפת גלגל.

לא יאמן איזו שיטה מפגרת יש שם בכדי להחליף את הגלגל.

מסובבים אום פלסטיק עד הסוף כדי שישתחרר, לוחצים ממש חזק על איזה מנוף פלסטיק והגלגל נופל במכה אחת ! על הרצפה, אם מישהו לא מכיר ומשעין את הרגל קדימה תוך כדי הגלגל נופל לו על כף הרגל.

אחר כך כדי לשחרר צריך להוציא את הסופית של הכבל מהפלסטיק למטה שתופס את הגלגל (ליבי עם הבחורה שתנסה להתעסק עם זה :lol:).

לכאורה הפטנט הזה אמור לחסוך זמן, אבל לדעתי הוא לא מוצלח ומה היה רע בסיבוב הבורג או המוט כפי שהיה עד כה בצורה פשוטה...

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פעם ניסיתי לעזור לבחורה להחליף גלגל לפיג'ו 307SW, היה חושך והגלגל היה חייב איזה סיבוב של איזה קשקוש מסויים על מנת לרדת כמו מנוף כזה מתחת לבאגז'.

בקיצור, אחרי הרבה ניסיונות וידיים שחורות, הגיע אביה שעזר לי להוריד את זה עם איזה מפתח משושה שהפעיל את המנוף.

אני נשארתי עם פרצוף נבוך, אבל זה רק בגלל שהוא החביא את המפתח המיוחד הזה.

בקיצור, הרבה נשים נוהגות בצרפתיות, למה לעשות את החיים קשים גם ככה? וגם בלי קשר כמובן..

Polo 2012

פורסם

מי שלא מכיר, יקרא הסבר בספר רכב.

מנגנון חכם ונוח יותר ממה שקיים במכוניות אחרות, מהסיבה הפשוטה - על מנת להוציא את הגלגל הרזרבי לא צריך לרוקן את התכולה של תא המטען, לסדר אותה על הכביש ואחר כך להעמיס חזרה.

אף יצרן אחר לא חשב על אפשרות כזאת לדוגמא:

בתא המטען יש שתי מזוודות במשקל 30 קילו כל אחת, ולבחורה קשה להרים אותן.

גלגל שוקל רק 8-9 קילו, לא 30.

פורסם
מי שלא מכיר, יקרא הסבר בספר רכב.

מנגנון חכם ונוח יותר ממה שקיים במכוניות אחרות, מהסיבה הפשוטה - על מנת להוציא את הגלגל הרזרבי לא צריך לרוקן את התכולה של תא המטען, לסדר אותה על הכביש ואחר כך להעמיס חזרה.

אף יצרן אחר לא חשב על אפשרות כזאת לדוגמא:

בתא המטען יש שתי מזוודות במשקל 30 קילו כל אחת, ולבחורה קשה להרים אותן.

גלגל שוקל רק 8-9 קילו, לא 30.

מהוידאו המצורף אני לא רואה כיצד ניתן לשלוף הגלגל ללא ריקון הבגאז'..

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם (נערך)

בואו נגיד ככה, אם זה היה פשוט, לא היה צריך סרטון.

וזה כל כך טיפשי להוציא את הגלגל החוצה, הוא סתם ניזוק מכל הדרך ופגעי מזג אוויר בזמן שהוא אמור להישמר יחסית עבור מקרי חירום.

ככה זה היה פחות או יותר בפיג'ו 307SW

עריכה אחרונה על ידי gozal

Polo 2012

פורסם

נראה סתם חארטה ויותר מזה זה לא חסך שום מקום בבגאז.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם
מהוידאו המצורף אני לא רואה כיצד ניתן לשלוף הגלגל ללא ריקון הבגאז'..

אכן, טעות שלי.

חשבתי שזה בערך כמו בקליאו הראשונה, 206 ועוד צרפתיות:

פורסם

סרטון של יותר מ-5 דקות הסבר איך להוציא את הגלגל הרזרבי, בלי הספק הצרפתים האלה יודעים מה הם עושים.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם
אכן, טעות שלי.

חשבתי שזה בערך כמו בקליאו הראשונה, 206 ועוד צרפתיות:

המנגנון ב206 פשוט, ולא דורש לגעת בכל מה שיש בתא המטען, מה שיש בקליאו נראה מסורבל וסתם מתחכם...

• תוכן חדש...