Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחפש רכב קטן מקטגורית "מיני"

נסיעה בעיקר עירונית

לא חשוב ידני/אוטמט

שנתון 2011+

יד 1 /2

צריכת דלק כמו כולם מצפה לכמה שפחות

יש המלצות?

תודה והמשך יום מהנה

פורסם

אם תוכל להוסיף עוד 6 אלף ליודנאי I10 זאת הבחירה שלי,הסלון הכי נעים בין המיני,מושבים תומכים,איבזור טוב,לדעתי הטובה ביותר.

אבל אם 55 זה בערך המקסימום,יש את השברולט ספארק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תאמת אני רואה ביד 2 היונדאי I10 היא בדיוק בתקציב שלי.

למה אמרת להוסיף עוד 6? לחדשה?

האם לא כדאי להוסיף וללכת על הפיקנטו? (אני יודע שזה אחד הוויכוחים פה בפורום:)

פורסם

כן לחדשה אלא אם מישהו מוכר את הדגם החדש במחיר מספיק טוב.

אני לא רואה למה להוסיף כסף בשביל הפיקנטו ונסעתי על שתיהם.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה דגם חדש,מאובזר יותר,ניראה עדכני יותר,בטיחותי יותר.

פורסם

הפיקנטו יותר טובה מה-I10 הישנה, אבל ה-I10 החדשה יותר טובה מהפיקנטו (לא בהרבה, בגדול זה כמעט אותה מכונית).

הייתי מציע לעשות חיפוש קצר בפורום, התקציב והדרישות שלך קלאסיים ודובר כאן על הנושא הזה עשרות אלפי פעמים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מצטרף להמלצת על i10 חדשה, שווה להוסיף עוד קצת ולקבל רכב חדש שלא היה על הכביש.

החדשה יותר טובה מהפיקנטו, מאובזרת, נוחה יותר, לא מרגישים בה את הכביש כמו הפיקנטו, יותר נעימה.

ההפרשים לא כ"כ גדולים בין האיכויות של הרכבים אבל הבחירה שלי היא i10.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

• תוכן חדש...