Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה תאורתית בהחלט , אני נוסע בכביש מפותל עם ירידה עם אפס דלק, נגמר הדלק נכבה המנוע.

מכיוון שאין לי הגה ובלמים, נכנסתי בגדר הפדרה \ קיר \ תהום \ כל אסון אחר.

הסוויץ' פתוח למיטב ידיעתי , אבל המנוע כבוי. האם כריות האוויר צפויות להפתח?

גם אציין שכן ראיתי את השרשור הזה אבל התשובה שניתנה היא לא מה שחיפשתי. (כי הוא מדבר רק במצב של סוויץ' סגור)

פורסם

עם סוויץ פתוח (כלומר מערכות החשמל מקבלות מתח) כריות האוויר תפתחנה.

ובשביל הסדר הטוב - בירידה הרכב לא צורך דלק ככה שאין סיכוי שהמנוע לא יעבוד בסצנריו ההיפותטי שתיארת.

פורסם

לשם הבהרה, נחליף את הסיפור התמוה של נימרוד שנכתב לצורך הוספת עניין.

מר בחור ממתין לחברתו שתרד מדירתה, הרכב עומד בחנייה עם מנוע כבוי והמפתח בכלל לא בסוויץ (שהרי כולנו ירוקים), לפתע... דיזל 12 טון נכנס ברכבו, האם כריות האוויר תפתחנה?

פורסם

טרונצ'ו - עניין זה, כשהבחורה יורדת (בלבוש מינימלי/חושפני משהו), נהג משאית 45 טון (סמי טריילר כפול), שרואה אותה, מאבד עשתונותיו לרגע דל (כאן תדביק קישור של "אין לי רגע דל" - ששרה רבקה מיכאלי. הבעייה שאיני יודע לעשות זאת כמו טרונצ'ו עם "12 טון"... :? ) ונכנס ברכב (שיש לו מנגנון start/stop).

האם תפתחנה כריות האויר או לא ?

alfa 156 2.5.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...