Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב שנסעתי בו שבועיים בטיול בחול (אינדונזיה) ,סוזוקי MPV

7 מקומות צר מאוד וגבוה ,פנים מאוד פשוט ומינימליסטי .סרן אחורי חי (אמרנו פשוט) והנעה אחורית,גיר ידני כמובן

ומנוע 1.5 סמ''ק או 1.4 .מגניב יעיל ונוח יחסית.

5 איש נוסעים ומלא ציוד.

למה לא רואים כאלה רכבים יעילים וזולים אצלנו???

אני מאוד נהנתי.

SAM_0381.jpg

SAM_0392.jpg

SAM_0393.jpg

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מאוד נהנתי.

תגדיר הנאה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

יש ליין שלם של רכבים כאלו שלא מגיעים וגם לא יגיעו לישראל. הם מיועדים לשווקים במזרח אסיה ואין להם תקינה מתאימה לישראל. לתת להם תקינה מתאימה עולה המון ולדעת היצרן אין הצדקה לכך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

נהנתי לנסוע ברכב בעל מנוע צנום (1.5 ליטר) שסיפק את צרכינו בנוחות ובשקט, 4 ואני ומלא ציוד וגג עמוס.

יחידת מיזוג אחורית,(הופתעתי) וגם נהנתי למצוא רכב שמספק את כל מה שמשפחה גדולה (7 מקומות)

צריכה ועדיין לספק ביצועים סבירים ולא לקבל צריכת דלק גבוהה בסוף כל נסיעה.

פשוט נהנתי למצוא רכב שכזה מבלי לדעת שקיים כזה.

פורסם

הרכב צר וגבוה, עם מיומנות הנהגים בארץ זה סכנת נפשות. חוץ מזה, היו סוזוקי וואגון R לפני כמה שנים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

השאלה אם יש לו esp?abs? מה ציון בטיחותי?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אנני יודע את ציוני הבטיחות.

הוא לא צר וגבוה כמו הוואגון R, הפרופורציות שלו די נחמדות.

הוא פשוט גבוה וגם הישיבה בו כמו בקרוסאובר או ג'יפון אופנתי.

פורסם

אני חושב שלא אלה המכוניות שחסרות כאן. יהיה עצוב אם המצב הכלכלי והמיסויי יגרור יבוא זבל.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אני חושב שלא אלה המכוניות שחסרות כאן. יהיה עצוב אם המצב הכלכלי והמיסויי יגרור יבוא זבל.

לצערי, לאט לאט, אבל אנחנו בהתדרדרות בכיוון הזה. לא פלא שהולכים פה לא רע רכבים שהראש תוכננו למדינות עולם השלישי וזה עוד נקרא רכב סולידי.

פעם היה סטנדרט 1600 אוטומט, היום רבים קונים רכב מיני. שלב הבא יהיה טאטא נאנו - משפחתית קטנה וסוזוקי סטייל זאת שמדברים כאן בשרשור בתור רכב משפחתי גדול. בקרוב על הכבישים ניראה טאטא נאנו ומרצדסים מפוארות חדשות. כי לא יהיה מי שיכול להרשות לעצמו רכב רגיל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
הרכב צר וגבוה, עם מיומנות הנהגים בארץ זה סכנת נפשות. חוץ מזה, היו סוזוקי וואגון R לפני כמה שנים.

לפני מספר שנים יובאה לארץ הסוזוקי קארי, מן מסחרית קטנה, סגורה ופשוטה שצוידה במנוע 1.3.

המכונית לא זכתה להצלחה מסחררת, בלשון המעטה, ויבואה הופסק לאחר זמן קצר.

זכורה לי מכונית זריזה מאד ובעלת התנהגות כביש בעייתית עד מסוכנת.

הוואגון r היתה מכונית פרטית, לא מיניוואן.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

השאלה האמיתית היא האם לרכב הזה יש את היכולת לעבור תקינה בישראל במחינה בטיחותית.

דבר שני, פרקטיות היא לא הדבר הראשון שרוב הרוכשים מחפשים בארץ. לצערי גם בסגמנטים שבהם זה אקסטרא חשוב.

ועוד דבר, כיום כבר יש יבוא של רכבי מדינות עולם 3 לשוק הישראלי (אני מסתכל לכיוונכם SPACE STAR וATTRAGE), שנמכרים במחיר מוזל פה.

זה רק מראה את המצב הגרוע בשוק הרכב שלנו, כשבמחירים הללו אמורים להמכר מכוניות שמתאימות למדינה מפותחת ובמקום זה אין ליבואנים אפשרות לייבא מכוניות ראויות במחירים ראויים, בין אם זה באשמת המדינה או היבואנים עצמם זה לא משנה, הדבר היחיד שבטוח הוא שכולנו בתור צרכנים מפסידים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מזכיר לי את הסובארית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
השאלה האמיתית היא האם לרכב הזה יש את היכולת לעבור תקינה בישראל במחינה בטיחותית.

דבר שני, פרקטיות היא לא הדבר הראשון שרוב הרוכשים מחפשים בארץ. לצערי גם בסגמנטים שבהם זה אקסטרא חשוב.

ועוד דבר, כיום כבר יש יבוא של רכבי מדינות עולם 3 לשוק הישראלי (אני מסתכל לכיוונכם SPACE STAR וATTRAGE), שנמכרים במחיר מוזל פה.

זה רק מראה את המצב הגרוע בשוק הרכב שלנו, כשבמחירים הללו אמורים להמכר מכוניות שמתאימות למדינה מפותחת ובמקום זה אין ליבואנים אפשרות לייבא מכוניות ראויות במחירים ראויים, בין אם זה באשמת המדינה או היבואנים עצמם זה לא משנה, הדבר היחיד שבטוח הוא שכולנו בתור צרכנים מפסידים.

זה לא מראה על מצב השוק הרכב,חלק מזה הוא המצב הכלכלי,אנשים רוצים רכבים עם אחזקה זולה וחיסכונים וחלק מבינים שלא באמת כול אחד צריך משפחתית.

עכשיו למה אני הפסדתי?

ב80 אלף אני קונה רכב חדש עם אחריות,זול לאחזקה וחיסכוני,מאובזר,מה רע?

והרבה חושבים ככה,זאת הסיבה שהשוק הזה נמכר טוב.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...