Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נהגתי בחול על ה a3 כרכב שכור. בגרסת דיזל ידנית. תענוג אמיתי.

ממה שקראתי עליו זו חד משמעית האפשרות הראשונה שהייתי שוקל אם היה לי תקציב לרכוש אחת.

אם כבר אני מפנטז, אני תוהה האם יש אפשרות להזמין ידנית.

פורסם

שקע usb אין אבל יש חריץ לכרטיס זיכרון ויש כניסת aux ויש אפשרות דרך הבלוטות׳ לנגן את מה שיש בטלפון אפילו מהיוטיוב .

לגבי הגיר הידני אני לא יודע , אני חושב שהם לא מיבאים אפילו הs3 מוצעת רק עם dsg .

ושוב תודה לכל המפרגנים .

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם

לשכן שלנו יש AUDI A3 SEDAN בצבע שחור ממש יפה רציתי לדעת מתי החלו לייבא דגם סדאן של A3 ובאיזה נפחים הסדאן מגיעה ?

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם
ברשותכם שאלה בקשר לגיר.

הגיר מסוג DSG7, באתר של פולקסווגן כותבים שהוא עד 250NM:

http://en.volkswagen.com/en/innovation-and-technology/technical-glossary/6-gang-dsg-getriebe.html

כלומר עבור מנוע 1.8T זה די גבולי מבחינת המומנט. כיצד זה ישפיע על אורך חיים של גיר כזה, בהנחה שעל רכב חזק נוהגים חזק?

כאן יש מנוע 2.0 ל' 240 כ"ס ו- 500NM, עם DSG7:

http://app.volkswagen.de/ihdcc/de/configurator.html#31355/35720/3221

פורסם
לשכן שלנו יש AUDI A3 SEDAN בצבע שחור ממש יפה רציתי לדעת מתי החלו לייבא דגם סדאן של A3 ובאיזה נפחים הסדאן מגיעה ?

הסדאן הושקה אחרי הספורטבאק בערך חצי שנה אחרי , לגבי המנועים יש רק שניים 1.4 ו 1.8 מוגדשים כמובן .

פורסם
כאן יש מנוע 2.0 ל' 240 כ"ס ו- 500NM, עם DSG7:

http://app.volkswagen.de/ihdcc/de/configurator.html#31355/35720/3221

זה לא אותו גיר. יש גיר DSG7 למומנט הרבה יותר גבוה. אני בספק שגיר שהולך לדגמים של 25קג"מ מחזיק 60קג"מ. בקישור שנתתי יש תיאור של הגירים. לצורך העינין יש גםסוג של DSG7 לויירון. וזה לחלוטין לא אותו גיר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תהנה ותתחדש.

ביצועים טובים מאוד, איכות גימור בולטת, סמל סטטוס. מי שזה מתאים לו מקבל תמורה.

נשמח לקבל דיווח במבחן הזמן.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מה הכוונה כניסה לכרטיס זיכרון? אתה יכול להכניס זיכרון והוא יתפקד כמו USB?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בהחלט shayy , תודה , כן אעדכן בהמשך .

שומאכר כן בדיוק זה מתפקד כמו usb , לכן אין צורך בusb .

פורסם

לדעתי לUSB יש יתרון. אין עולם מושלם.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

USB זה מאד נח ושימושי אבל כרטיס זיכרון זה בדיוק אותו הדבר, רק קטן יותר. היום בכל לפטופ יש סלוט לכרטיס זיכרון.

אל תשכח שיש גם בלותות' ולכן הבחור יכול לשמוע את כל המוזיקה שהוא אוהב מהסמארטפון, בלי כונן USB או כרטיס.

תתחדש.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...