Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייל משוחרר כבר כמעט שנה.

אני מחפש כבר כמה חודש ולוקח את הזמן בוחן אפשרויות של רכבים ולא ממהר.

אין לי החלטה סגורה ודי קשה לי להחליט מה באמת עדיף לי.

וכמובן יש הבדלים בין מה שאני רוצה ולבין מה שהחברה פה שמבינים מייעצים לי מבחינת קנייה חכמה בשבילי.

יש לי תקציב של 25K לרכב ראשון.

לרגע הזה אין לי נסיעות איתה לעבודה הכל רק נסיעות בעיר לא משהו שדלק יכול להיות פקטור אבל הכל יכול להשתנות בין רגע וחשוב שזה לא יפגע בי בעתיד.

חשוב לי מראה חיצוני של רכב שיראה צעיר ושיתן לי טיפה כח ואיכות נסיעה(עד כמה שזה אפשרתי לתקציב).

בעיקרון לא חשוב לי אוט\ידני הבעיה היא שביד 2 אין רכבים ידניים בכלל ואם יש צריך לנסוע לקצה אחר של הארץ.

ההתלבטות היא בין גטס 2006+ GLS GLX GLI כמו שהחברים פה המליצו כבר אלפי פעם.

הבעיה שזה רכב שפחות התלהבתי ממנו מה גם שדי קשה יהיה למצוא את הדגים האלו סםציפית במנוע ב1.4.

האפשרות שניה סיויק עד 2006(האופציה המועדפת) ידוע לי שתהיה יקרה בטיפולים ביטוח וכו יותר מהגטס אבל חזרה ואיכות נסיעה טובה יותר.

הבעיה היא שבתקציב שלי השנתון יהיה יותר נמוך מהגטס.

האפשרות השלישי איביזה 2003 שזה חלום ילדות כזה להביא את הרכב אני ממש אוהב אותו השאלה איך הוא בהשוואה לקודמות שרשמתי פה?

פנדה ופונטו ספייס לא באות בחשבון.

פורסם

העלאת אופציות סבירות בהחלט. אבל זה הכל תיאורטי, אני מציע שתראה רכבים ספציפיים ותבוא לכאן עם שאלות לגבי רכבים שראית בפועל, או שלפחות כאלו שבחנת את הנתונים שלהם ביד2 ובשיחה עם המוכרים.

למה איביזה 2003? אתה מן הסתם יכול שנתונים יותר חדשים, או שפספסתי משהו?

יש הרבה יתרנות (אמינות וצריכת דלק וכח) לידני. המצאי באמת נמוך ואכן לרוב ידרוש הרבה טיולים. לדעתי זה שווה את זה. מנסיון של מי שקונה/מוכר רק ידני.

ואגב, כשתמצא אחת תגלה שהידניות יקרות יותר מהאוטומטיות בשנתונים הללו.

פורסם

איביזה 2003 2004 מקסימום ראיתי שמחירים שלהם לא נמוכים.

אני צריך מהרכב שיהיה מהנה לנהיגה שלא תהיה עגלה מדי היתי מעדיף מיני אבל אם יש משהו טוב אני אלך גם על משפחתית.

פורסם

שמע, אני נוהג על גטס ידנית כבר יותר משנתיים..

רכב מאוד מאוד מאוד אמין, תחזוקה זולה, יש לנו אותו מ2006 בערך ועד עכשיו לא היה לו כלום חוץ מאיזה צינור קטן שנקרע

אבל - רכב מכוער, שותה דלק, עגלה בטירוףףףף, ממש לא מהנה לנהיגה..

עכשיו תחליט לבד

פורסם
שמע, אני נוהג על גטס ידנית כבר יותר משנתיים..

רכב מאוד מאוד מאוד אמין, תחזוקה זולה, יש לנו אותו מ2006 בערך ועד עכשיו לא היה לו כלום חוץ מאיזה צינור קטן שנקרע

אבל - רכב מכוער, שותה דלק, עגלה בטירוףףףף, ממש לא מהנה לנהיגה..

עכשיו תחליט לבד

אתה מדבר על הדגמים הישנים יותר של לפני השידרוג?

בכול מקרה המראה החיצוני והחווית נהיגה מאוד חשובים לי.

כנראה אני אחפש הונדה.

פורסם

גם הונדה לא תתן לך חווית נהיגה. זה לא פרארי או פורשה, כולה הונדה משפחתית 1.6.

אני החזקתי גטס 1.4 אוטומטית 2008 GLX, רכב מאוד אמין, לא יקר לתחזוקה, צריכת דלק בנהיגה רגועה היא סבירה, ולגבי ביצועים - דווקא סביר למדי. לא טיל בליסטי, אבל לא כזאת עגלה כמו שעושים ממנה, ועם גיר ידני תקבל ביצועים טובים. אם אתה ממש מתעקש על ביצועים, חפש לך את גרסת ה1.6.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...