Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוטו GP - הכנות לעונת 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בייליס מתרגל להונדה

http://motogp.tiscali.com/en/motogp/news_info/news_info_13468_1.htm?menu=home

מדהים שאיך שנגמרה עונת 2004 מיד התחילו שאר הקבוצות להתכונן במרץ רב ל-2005

כל יום מתפרסמות הודעות על מבחני צמיגים וכו' שלהם.

אך על מי לא שומעים? נכון, על רוסי הוא כרגע נח על זרי הדפנה. מה זה אומר שהשנה שאר הקבוצות לא לקחו חופש להרגע מהעונה הקודמת והם בעודף מוטיבציה להעיף סוף סוף את הדוקטור מכס המלכות?

פורסם

אחרי העונה העגומה של הונדה והעונה הפתטית של דוקאטי, לא נותר להם אלא להכנס לפאניקה לקראת העונה הבאה ולשפוך עוד כמה מיליוני דולרים במטרה להביס את רוסי.

רוסי, לעומתם, צריך קצת לנוח, להתחרות בראלי, ולבלות קצת זמן עם המאהב שלו לפני שהוא חוזר להכות בהם שוק על ירך בעונה הבאה.

בינתיים ההוא מטקסס עם השיניים העקומות יעזור לימאהה לפתח את מודל 2005. שיעבוד קצת, מה קרה?

נו באמת!

פורסם

"ההוא מטקסס עם השיניים העקומות " :lol: :lol: :lol:

אחרי העונה העגומה של הונדה והעונה הפתטית של דוקאטי, לא נותר להם אלא להכנס לפאניקה לקראת העונה הבאה ולשפוך עוד כמה מיליוני דולרים במטרה להביס את רוסי.

רוסי, לעומתם, צריך קצת לנוח, להתחרות בראלי, ולבלות קצת זמן עם המאהב שלו לפני שהוא חוזר להכות בהם שוק על ירך בעונה הבאה.

בינתיים ההוא מטקסס עם השיניים העקומות יעזור לימאהה לפתח את מודל 2005. שיעבוד קצת, מה קרה?

פורסם

אפשר לשאול למה לעזאזל כולם כל כך מזלזלים בדוקאטי?

הם הגיעו להישגים מאוד יפים יחסית לזמן שהם מתחרים..

והאופנוע שלהם בכלל, בקושי עבר זמן פיתוח.. והוא כמעט מתחרה בימאהה ובהונדה.

בעליו החדש של HONDA CR 125!!

פורסם
אפשר לשאול למה לעזאזל כולם כל כך מזלזלים בדוקאטי?

הם הגיעו להישגים מאוד יפים יחסית לזמן שהם מתחרים..

והאופנוע שלהם בכלל, בקושי עבר זמן פיתוח.. והוא כמעט מתחרה בימאהה ובהונדה.

זה בגלל שהם עשו צעד גדול אחורה בעונה הנוכחית, ואחרי שעונה שעברה הם הראו שהם מסוגלים להתמודד על המקום הראשון העונה, הם בעצם הראו עוד מתחילת העונה הנוכחית שהם עושים טעויות.

פורסם

נו אז מה?

אני חושב שמוקדם לשפוט את דוקאטי, עם כבר לשפוט, לדעתי אפשר רק להעריך אותם...

עם הרוכבים הנכונים הם יגיעו להשיגים אפילו יותר מרשימים.

פורסם

אף אחד לא זלזל בדוקאטי , אבל ממש לא.

זה שהשוונו את דוקאטי להונדה אמנם קצת פוגע בדוקאטי, אבל לא הייתה כוונה להעליב פה.

איתך הסליחה.:wink:

אני מתגעגע לרוסיפומי:cry:

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

חחח סיני תמיד חיבבתי אותך במיוחד אתה יודע?

לדעתי פספסת קצת רת הנקודה שלי..

אבל כוונתך דומה לשלי, אז זה בסדר.

פורסם

חביבי, זה לא ששופטים את דוקאטי.

התוצאות מדברות בעד עצמן.

במקום לשפר את האופנוע ולהתחרות יותר על המקומות הראשונים כמו שראינו שזה אפשרי שנה שעברה,

אז הם מפגרים אחרי הונדה וימאהה.

אתה יודע, זה נורא נחמד כשמשתדלים.

אבל בעניין המרוצים, זה לא קטע של להשתדל.

זה עניין של לנצח.

פשוט וקל.

ראה דוגמא מאפריליה.

אין להם סיכוי, והם פורשים לפני שהם בכלל יגמרו את עצמם שם.

סוזוקי עוד מדשדשים להם עם האופנוע בשאיפה שהם יוציאו משהו תחרותי סוף סוף, ואולי יביאו רוכב ברמה יותר גבוהה,

ימאהה בינתיים צריכים לעבוד קשה מאוד בשביל לשפר את האופנוע לקראת העונה הבאה.

לא בטוח שמה שהיה העונה יספיק לקחת גם את העונה הבאה.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

ובאותו עניין. מה הסיפור של פרוטון המלזית שהם שופכים ככה כסף על אופנועים? קנו את MV ב-90 מיליון יורו ויותר מוזר שופכים כסף על קבוצתו של קני רוברטס האב למרות שזו לא מראה איזשהו גרף שיפורים.

כנ"ל גם לגבי פטרונס.

פורסם
ובאותו עניין. מה הסיפור של פרוטון המלזית שהם שופכים ככה כסף על אופנועים? קנו את MV ב-90 מיליון יורו ויותר מוזר שופכים כסף על קבוצתו של קני רוברטס האב למרות שזו לא מראה איזשהו גרף שיפורים.

כנ"ל גם לגבי פטרונס.

לגבי פוגי פטרונס - אל תשאל אותי איך, אבל כל ה200 חתיכות הומוגלציה נחטפו.

לגבי פרוטון - לך תבין את המוסלמים האלה. הם אפילו בחרו בקני רוברטס להיות מנהל הקבוצה. :?

הדביל הביא את הבן המכוער שלו, שלא יצליח לנצח את כרובי על הסופרמוטו עם הפרוטון גרוטאה, כדי שירכב. מזכיר קצת את אריק שרון, וככה הקבוצה שלו נראית.

ויש עוד כל מיני זניחים כמו מוריוואקי והאריס WCM, שזורקים כסף בשביל הכיף, או פשוט בגלל שהם יכולים.

אני רק מקווה ששנה הבאה דוקאטי ד'אנטין לא יקבלו את מודל 2004 של דוקאטי. זה ישמיד את הקבוצה טוטאלית, אחרי שניל "יש לי תוכנית של 3 שנים להיות אלוף המוטו ג'יפי" הודג'סון הוכיח שמספיק רוכב מחורבן אחד כדי לקבור קבוצה שלמה.

אישית, אני עובר לירוקים. אחרי העונה של שיניה נקאנו, אני מקווה שסופסוף משם תגיע הישועה.

ד"א, תקראו את www.motogpnews.com - האתר המומלץ ביותר לחובבי הספורט.

נו באמת!

פורסם

תבין... תוצאות לא מודדים אחרי שנתיים.

צריך לתת לדוקאטי זמן להתפתח קצת אתה לא חושב?

ואפריליה זה סיפורש שונה לגמרי, הם אף פעם לא היוו תחרות, הם תמיד היו גרועים בGP...

אבל לנו דוקאטי הוכיחה שיש להם הצלחות מידי פעם... לדעתי אנחנו בסוף נראה את דוקאטי גבוה מאוד בטבלה

פורסם

לא להשמיץ את אריק שרון:shock:

עכשיו במודה להשמיץ את אהוד ברח.

סליחה, אהוד מקרופון.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם
תבין... תוצאות לא מודדים אחרי שנתיים.

צריך לתת לדוקאטי זמן להתפתח קצת אתה לא חושב?

ואפריליה זה סיפורש שונה לגמרי, הם אף פעם לא היוו תחרות, הם תמיד היו גרועים בGP...

אבל לנו דוקאטי הוכיחה שיש להם הצלחות מידי פעם... לדעתי אנחנו בסוף נראה את דוקאטי גבוה מאוד בטבלה

על סמך מה אתה אומר את זה?

אתה יודע משהו שאנחנו כאן לא יודעים או שסתם יש לך תחושה?

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

• תוכן חדש...