Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז בסוף החלטתי לא לטפל במוסך בפתח תקווה הוצאתי את הרכב וניגשתי ל"רמי שירותי רכב" בתל אביב.

קיבלתי שירות מצויין ואדיב, כל מה שביקשתי מרמי שיבדוק הוא בדק, המחיר היה הוגן ולפי מה שהתרשמתי מדובר במוסך טוב מאוד.

שבת שלום לכולם ותודה על העזרה!.

פורסם

מהפרטים שאתה משתף אותנו אי אפשר להסיק בעתיד באיזה מוסך כדאי לבצע טיפול לרכב. לטובת כולם אולי תוכל לפרט מה עשו במוסך רמי והמחיר של החלקים ומי הייצרן של החלקים בכדי שנוכל להשוות אחד לאחד מול שאר המסכים באשכול.

איזה כייף לי :)

פורסם

בוצעה בדיקה מקיפה לכל המכלולים (לרמה שהוא פירק את הפלאגים ובדק אותם, אמר לי שאין צורך להחליף).

ביקשתי ממנו שיבצע בדיקה מקיפה וכל מה שצריך להחליף יש לי אישור ממני להחליף.

בדק נוזל בלמים, נוזל קירור, ושמן תיבת הילוכים. לדבריו אין צורך להחליף כי הם נראים במצב טוב ולטענתו השמח גיר ניראה חדש.

הרים את הרכב על ליפט כמובן ביצע בדיקה לבלמים ב 4 הגלגלים שכללה פירוק הגלגלים, בדק את כל הגומיות וכו'- נאמר לי שהכל תקין. הזכרתי לו שוב ושוב שמאוד חשוב לי שהרכב יהיה במצב תקין כי הוא נוסע כל יום מעל 100 ק"מ.

בסופו של דבר הוחלף שמן של kixx בצמיגות 5w30 מסנן שמן מקורי ומסנן אויר מקורי. (הוא עובד עם יונדאי שופ וממוקם לא רחוק מהם).

שאלתי אותו אם הוא בטוח שזה הכל והוא אמר שכן ושבטיפול הבא יהיו שינויים לפי המלצות של היצרן ( לפי היצרן בטיפול הזה היה צורך להחליף רק שמן ומסנן אבל מה שהציעו לי במוסך המרכזי בפתח תקווה זה מה שאני ביקשתי שזה מעבר למה שהיצרח מבקש כי הרכב היה בליסינג).

בנוסף הוא ביצע ניקוי מנוע, החלפת נורות שהיו שרופות ונסיעת מבחן לרכב.

הרכב היה כמעט שעתיים במוסך יותר זמן "נשרף" על בדיקות (כי ביקשתי שיבדקו היטב)בסופו של דבר המחיר כולל מע"מ חלקים ועבודה היה 590 ש"ח.

אולי לא הפרש גדול ממה שביקשו ביונדאי אבל קצת הציק לי שביונדאי לא יידעו אותי מראש בטלפון שבגלל שעברתי את הק"מ שרשום באותה טבלה המבצע לא תקף לגביי ואפילו שניסיתי להתעקש לבצע את אחד הטיפולים שבטבלה שכולל החלפת שמן גיר פשוט לא הסכימו ואמרו שעל כל דבר אני אקבל הצעת מחיר בנפרד.

מי שהמבצע תקף לגביו זה ניראה מאוד משתלם ובגלל זה נסעתי לפ"ת מהדרום אבל מי שלא יכול לבצע את הטיפול גם במוסך אחר של יונדאי או הילוך שישי במחיר דומה.

פורסם

תודה איתמר, חסכת לי כאב ראש בעוד כחודשיים.

בגדול אני פחות או יותר באותה סירה, אצלי יש היסטוריה עד ל95K, שקלתי לבצע בפ"ת טיפול כפול לפי המחיר לחברי הפורום...

רק שאלה אחת, מדוע ירדת מהרעיון לרכוש את החלפים עצמאית ולשלם למוסך רק על העבודה?

פורסם

כי החלטתי לא להחליף חלקים מיותרים כי הרכב באמת נוסע טוב.

יש לי גם בן דוד שיכול לבצע לי את הטיפול לרכב במחיר נמוך מאוד אבל אני מעדיף שזה יהיה במוסך מסודר שמכיר את הרכב הזה (בן דוד שלי עובד במוסך למכונאות כללית שאני לא יודע עד כמה הם מכירים את היונדאי הזו).

פורסם

הרכב עם 135 אלף ק"מ לטענת הפקידה ההנחה היא עד 115 אלף ק"מ יכול להיות שהיא טעתה אינני יודע, בכל מקרה אני לא כועס או משהו כזה ושווה להתקשר ולבדוק אם ההנחה תהיה תקפה עבורך (כי המחיר מאוד אטרקטיבי).

פורסם

אני לא מפרש את הפירסום שלהם כהגבלה, אלא כשם של הטיפול (כמו טיפול 10,000/5,000 קטן/גדול בהתאמה).

שים לב שיש מחזוריות של המחיר כל שני טיפולים (ובנקודת ה-5 שנים כנראה טיפול מורחב), כך שאני מניח שהטיפולים זהים, וה-I20 נמכרת רק 6 שנים.

כך שלדעתי היא טעתה או גרוע מזה.

• תוכן חדש...