Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שלושה שבועות הבחנתי שאין לי שמן. קניתי מיכל ומיליתי. אחרי שבוע התרוקן לי ומילאתי שוב- והפעם בדקתי אותו על ליפט ואין שום נזילות. מילאתי שוב והבוקר אני שוב רואה שאין שמן. צריך לציין שני דברים- גם בחנייה אין סימני נזילה על הכביש, ולאחרונה בכל בוקר כשאני מתניע יוצא ענן לבן מהאגזוז, וזה קורה רק בהתנעה הראשונה ולא במהלך נהיגה או במהלך היום.

השמן נשרף או משהו? יכול להיות ש4 ליטר נשרפים מהר כל כך? יש בעיה במנוע? מה זה יכול להיות?

תודה לעונים.

פורסם
יכול להצביע על גומיות שסתומים יבשות.

יכול להוסיף בבקשה? איך זה משפיע על השמן.

והייתי צריך להוסיף גם שהמים של הרדיאטור נקיים, לא לשם ברח השמן כמו שקורה כשהולך ראש מנוע

פורסם

על כל שסתום יש מחזיר שמן קטן שתפקידו למנוע כניסת שמן מאיזור גל הזיזים לתוך הצילינדר, מחזירי השמן האלה נקראים במכונאית מדוברת "גומיות שסתומים", אם הם יבשים אז בתחילת נסיעה יכנס דרכם יותר שמן לתוך הצילינדר, ותוך כדי הנסיעה המצב ישתפר כי הגומי יתפשט מעט.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
לפני שלושה שבועות הבחנתי שאין לי שמן. קניתי מיכל ומיליתי. אחרי שבוע התרוקן לי ומילאתי שוב- והפעם בדקתי אותו על ליפט ואין שום נזילות. מילאתי שוב והבוקר אני שוב רואה שאין שמן. צריך לציין שני דברים- גם בחנייה אין סימני נזילה על הכביש, ולאחרונה בכל בוקר כשאני מתניע יוצא ענן לבן מהאגזוז, וזה קורה רק בהתנעה הראשונה ולא במהלך נהיגה או במהלך היום.

השמן נשרף או משהו? יכול להיות ש4 ליטר נשרפים מהר כל כך? יש בעיה במנוע? מה זה יכול להיות?

תודה לעונים.

הכמות הנדרשת למילוי שמן בין הקו העליון לקו התחתון על המדיד היא 1 ליטר.

לא סביר שמילאת 4 ליטר שמן בכל פעם.

האם את המדידה והמילוי ביצעת בשתי הפעמים כאשר הרכב קר ועומד על מישור ישר?

לא ציינת כמה קילומטר נסעת בשבוע הזה.

פורסם

בפונטו שלי לפני החלפת גומיות שסתומים הייתה צריכת שמן של בערך ליטר אחד לכל 1000 ק"מ.

לאחר ההחלפה יש צריכת שמן זניחה, עדיין לא מדדתי כמה בדיוק.

כמה נסעת בין המילויים של השמן?

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

בכל מילוי שמתי מיכל סטנדרטי שלם- זה 4 ליטר למיטה זכרוני ןזה הביא את השמן לקו העליון במדיד על קרקע ישירה לפני נסיעה. נסעתי בין כל מילוי כ-200 ק"מ

פורסם

עידן, אתה בודק את השמן על מנוע קר?

הרכב מעשן?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
עידן, אתה בודק את השמן על מנוע קר?

הרכב מעשן?

כן על מנוע קר וכמו שכתבתי הוא פולט ענן עשן לבן בהנעה של הבוקר. לא הבחנתי בעשן במהלך נסיעה או בהתנעות במשך היום. אולי בכמות קטנה יותר בהן כי הרחתי לפעמים ריח חלש של עשן.

פורסם

כמה ק"מ עשה הרכב?

אלוי גם הרינגים בבוכנות הצילינדר גמורים.

צריך לעשות בדיקה מקיפה. אחרך להחליף.

עדיף אצל בעל מקצוע שמכיר את הרכב והגון.

כי רינגים זה חצי אוברול.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

• תוכן חדש...