Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עדכון משמעותי!

פיניתי קצת זמן ועשיתי pistone soaking פעם אחת עם נוזל בלמים שלא ניקה יותר מדי אם בכלל(המלצת המכונאי שלי), ופעם עם שמן גיר אוטומט (המלצת פורומים בחו"ל), התוצאות מדהימות !!!! פנים המנוע התנקה ממשקעים שחורים שציפו את הבוכנה (מה שאני ראיתי דרך חור הפלאג) אני מניח שגם במקומות אחרים אותם לא ראיתי כמו הרינגים אינג'קטורים ושסתומים, המנוע חזק יותר משמעותית, שיפור במשיכה לטורים גבוהים, צריכת השמן אפסית לעומת קודם הטיפול.

אציין שתחילה שמסתבר שכן היו לי טבעות בוכנה תפוסות כי במילוי הראשון בוכנה אחת מתוך הארבע לא החזיקה את הנוזל בחלל הצילינדר.

איך אתה יודע שפנים המנוע נקי ממשקעים ?

איך אתה יודע שצריכת השמן אפסית ? הרי לא נסעת בהמהלך השבועיים שלושה האחרונים 10K...

בקיצור אני מניח כאן סימן שאלה אחד גדול...

איזה כייף לי :)

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בזמן הpistone soaking מצאתי כי הפלאגים היו מפוייחים עם סימני שמן בהברגת הפלאג, מה שמעיד על טבעות תפוסות ששוחררו בהצלחה + ניקיון בוכנות, מזרק ,שסתומים וחלל השריפה, תהליך זה הוא ללא נזקים לקראנק שעלול להיגרם על ידי פלאש למנוע, במיוחד ברכבים ישנים.

פורסם
איך אתה יודע שפנים המנוע נקי ממשקעים ?

איך אתה יודע שצריכת השמן אפסית ? הרי לא נסעת בהמהלך השבועיים שלושה האחרונים 10K...

בקיצור אני מניח כאן סימן שאלה אחד גדול...

ובכן אני יודע שהמנוע נקי מכיוון:

1 שיש לי מצלמה עט שבעזרתה ראיתי את רוב חלל הצילינדר.

2 כל אחד עם פנס ומבט לחלל הצילינדר בחור הפלאג יכול לראות את הבוכנה בברור.

ציינתי כי בהתחלה ראיתי משקעים שחורים גושיים על הבוכנות, במהלך הsoaking ראיתי איך השריית שמן גיר אוטומט ממיס את כל משקעי הקרבון שהצטברו.

לגבי השאלה השנייה איך אני יודע שהצריכה היא מזערית, ובכן אם לפני כן הייתי ממלא חצי ליטר שמן לכל 1000 ק"מ (טבעות שמן תפוסות להזכירך) עכשיו במדיד השמן הירידה היא מזערית באותו מספר ק"מ ועם נסיעה הרבה יותר אגרסיבית.

פורסם
.

בדיקת כל הפלאגים מראה כי החרסינה מעט אפורה אך בודאות אין רטיבות של שמן.

בבדיקת שסתום PCV מראה כי הוא נקי ללא משקעים כלל, בבוקר בהתנעה אין טיפת עשן המעיד על גומיות שסתומים. בנסיעה כשהמנוע חם אין סימני עשן בלחיצה על הגז, אין בוצה במכסה מילוי שמן, בהצצה פנימה במכסה שסתומים נראה נקי ,מתכת משומנת עם מעט מאוד צהוב חום וכמובן הרכב ללא נזילות שמן וכדו'.

אריאל

בזמן הpistone soaking מצאתי כי הפלאגים היו מפוייחים עם סימני שמן בהברגת הפלאג, מה שמעיד על טבעות תפוסות ששוחררו בהצלחה + ניקיון בוכנות, מזרק ,שסתומים וחלל השריפה, תהליך זה הוא ללא נזקים לקראנק שעלול להיגרם על ידי פלאש למנוע, במיוחד ברכבים ישנים.

שמן גיר אוטומטי באמת עושה פלאים :shock:

פורסם (נערך)

אם היית קורא את השרשור במקום לשים סימני שאלה בכל מקום, היית מבין שכל השנים הרכב נסע מעט מאוד ולכן הפלאגים היו אפורים מטיפול לטיפול ולא יותר! צריכת השמן הגבוהה החלה פתאום במהלך השימוש שלי ברכב באופן אינטנסיבי, אולי זה קשור לאינפוזיה אולי לא, הפלאגים הקיימים הם ברכב מאז הטיפול האחרון עד לביצוע ה soaking, ולצורך הבהרה, רק בטיפול soaking הבחנתי כי הם שחורים ומעט רטובים, תקיש בגוגל piston soaking. אולי תחכים במעט...

מרק - להיות חכם זה ללמוד דברים חדשים גם מאנשים סביבך ולא לנסות להקטין דברים מסביבך. טיפ לחיים.

עריכה אחרונה על ידי arieltan6370
פורסם (נערך)

אשמח לראות את המצלמה שלך בוחנת את חלל הצילינדר של המנוע של הרכב שלך.

ניסים נפלאות זה שייך לספרי ילדים.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם (נערך)

לפני שאני אמשיך בדיון שמתחיל להיות מיותר, אני לא יודע איך אתה חי עם עצמך כל שכן עם אחרים סביבך, מילא, זו בעיה שלך.

מצורף לינק למוצר שיש לי, מכיוון שאני בעבודה כרגע

http://www.kasyninternational.com/sdp/819016/4/pd-4314099/4874395-1701163/Flexii_Multi-Functional_Digital_Home_USB_Video_End.html

פורסם

לסיכום, אני יכול לסכם בהצלחה ולהמליץ על piston soaking כטיפול לשחרור רינגים, ניקיון הבוכנה וחלל הצילינדר.

יש רק דבר אחד שאינני מבין, איך זה שבארץ הטיפול הזה לא נפוץ כלל, ואילו בחו"ל זה מאוד פופולרי.

פורסם
לפני שאני אמשיך בדיון שמתחיל להיות מיותר, אני לא יודע איך אתה חי עם עצמך כל שכן עם אחרים סביבך, מילא, זו בעיה שלך.

מצורף לינק למוצר שיש לי, מכיוון שאני בעבודה כרגע

http://www.kasyninternational.com/sdp/819016/4/pd-4314099/4874395-1701163/Flexii_Multi-Functional_Digital_Home_USB_Video_End.html

אתה מוכשר אם הצלחת לטייל עם המצלמה שהמידות שלה לא קטנות במיוחד דרך קדח הפלאג שהוא כנראה קצת פחות מ-13 מילימטר ולראות את רוב החלל של הצילינדר.

פורסם

אמא שלי תמיד אמרה לי שאני מוכשר.

אם היית פותח את הלינק אתה יכול לראות שלאנדוסקופ מצורפים ראשים שונים עם מראות לצפייה גם בזוויות.

חוץ מזה מספיק במבט עם העיין ופנס דרך חורי הפלאג לראות היטב את השכבות המצפות את הבוכנה.

פורסם

חברים, במקום לנסות להצדיק את עצמכם בואו ניתקדם.

תעדכן אם אחרי 1000קמ השתפר משמעותית הצריכת שמן ותן הסבר על החומר , עלויות,סכנות למניהם ומאיפה קנית?

פורסם (נערך)

בסיום הטיפול יוצא מהאגזוז כמויות עצומות של עשן , חוויה! (הוספתי צינור לאגזוז בכדי שהעשן לא יסריח את הרכב)

בתמונות ניקיון אזור העבודה (מכסה שסתומים), מזרק למילוי שמן גיר אוטומט לפי מידה, ראצ'ט לסיבוב ידני של הקראנק.

לגבי תצרוכת השמן כבר ציינתי שלפני הטיפול הרכב היה אוכל הרבה שמן, יותר מחצי ליטר ל1000 ק"מ, לאחר הטיפול כבר עשיתי באזור ה500ק"מ שכלל נסיעות מהירות במיוחד נתניה חיפה וחזרה פעמיים בפול גז, עם טורים בשמיים והמדיד השמן ירד במ"מ שניים לכל היותר. אני קורא לזה שיפור משמעותי.

פורסם

מעולה! דרך אגב, עשיתי את זה באיביזה 2002 והונדה2001 עם חומר יעודי בשם סיפוום וזה עולם אחר! לצערי החומר לא נמכר בארץ והבאתי כמה פחיות מחול. תעשה חיפוש ביוטיוב על זה ותראה על מה מדוברsefoum אם אני לא טועה

• תוכן חדש...