Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המחירים של האיבזה בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה ממש מוזר כי אני רציני בקניה והרכב פעם נראה טוב אבל המחיר אסטרונומי

מעבר לזה שאין לו אפילו מקדימה את הפנסים היפים

פורסם
תן לי 20 שקל לשקיות ניילון ועוד 1000 שקל לדיטיילינג פנים חוץ ואין הבדל.

נכון, בנוסף קח בחשבון תאונות, שריטות, שפשופי פגושים, סימני פתיחת דלתות, סוחרי מכוניות, ריח סיגריות בריפודים, יד ראשונה עם הרבה נהגים, וגם הדובדבן שבקצפת: רכב לימון!

אם זה לא מספיק סיבות, יש רשימה יותר ארוכה.

זה נכון שתמיד אפשר להתמקח על המחיר בגין כל אלה, השאלה האם במקרה של ה-IBIZA REFERENCE למשל או ה-AM5 DSG, כאשר ההבדלים כל כך קטנים בין מחירי יד-2 לרכב חדש, זה כדאי ללקוח. כמו כן אסור לשכוח שעל רכב חדש יש מימונים כדאיים מאוד כמעט ללא ריבית, ואילו רכב משומש קונים רק במזומן.

פורסם

א. יש רכבים עם 4000 ק"מ שגם נראים חדשים בלי כל הנ"ל.

ב. רכב לימון יכול להיות גם בזה שתקבל מהיבואן, ככה לפחות תבדוק היסטוריה ותראה שהיא ריקה.

ג. מימון - אתה תמיד יכול לקחת הלוואה בבנק. זה בדיוק אותו דבר. אני למשל יכול לקבל 100K בפריים-0.7% גם בשביל לקנות מגרבץ ביצים.

ד. אם ההפרש לא ניכר, כמובן שזה לא שווה. אם כי, אנשים שמוכרים רכב כמעט חדש, מודעים לבעיה שהם נמצאים בה, בה כל אחד יכול להוסיף רק X שקלים ולקחת חדש ועל כן מורידים גם מורידים במחיר.

ה. כל אחד יעשה מה שבא לו. אפשר לחכות למבצע, אפשר לקנות יד2 ואפשר לשלם ביוקר על חדש ללא מבצע - שפותח השרשור יבחר בעצמו.

משכנתא זה קל

פורסם

אני רק שאלה :)

כולנו יודעים שהכבישים מלאים באיביזות. איך השוק שלהן? ירידת ערך? יש לי הרגשה שהן נסחרות במחירים נמוכים משמעותית מהמחירון.

פורסם

אני חייב להגיד שבשבילי משומש זאת לא אופציה, אני צריך את האחריות אני מאוד פדנט ושומר על האוטו ברמה מפחידה אז זה חשוב לי

פורסם

לרותם ,

יש לי הצעה מעשית עבורך.

אמרת שאתה מאוד רוצה את ה -

ibiza SC FR ידנית. הם אומרים למי שמתעניין 105,600. החלט כמה באמת סופית היית מוכן לשלם. נניח ב - 90,000 היית מוכן.

עכשיו קצת מאמץ. קח מזוודה , השג 90K במזומן. גש לסוכנות ותבקש את המנהל. תהיה רציני ואסרטיבי ותגיד . יש לי כאן 90K במזומן - אני רוצה לסגור , ולא שקל יותר ולא שום הצעות נגדיות.

תתפלא שזה יכול להצליח. אם סרבו תתעקש שבנוכחותך ידברו עם מנהל מכירות ארצי.

אם לא - אל תתייאש חזור על התרגיל בסוכנות משנה בעיר אחרת. סיכוי סביר להצליח. (מדבר מניסיון...)

אל תהיה טיפש/חזירי ותציע מחיר לא סביר בעליל...

פורסם

אם אנחנו כאן, לא באמת מבין את מי שקונה כיום רכב חדש מהיבואן. בסכום שאינו עולה על ירידת הערך ניתן כיום בעיסקת ליסינג פרטית לקבל אוטו לתקופה שבין 18 ל 36 חודש ולהחזיר אותו לאחר התקופה הנקובה לחברת הליסינג וכך קיבלתם אוטו חדש, לא שילמתם עליו גרוש מעבר לאובדן הערך האמור ( וההוצאות המתחייבות כמו ביטוח, טיפולים וכיו"ב שקיימים כמובן גם בקנייה מהחנות ) ואפילו לא הייתם צריכים להתעסק במכירה המייגעת והמעצבנת ללקוח יד שניה. אז נכון שלא כל הדגמים מוצעים למכירה וגם נכון שישנה הגבלת קילומטראז' מסוימת ( לרוב סביב 20K בשנה ) שמעבר לה יש תשלום נוסף, אבל לנהג ממוצע זה פתרון מעולה.

פורסם

אני רציני לגמרי 92k אני יכול לשלם,

הלכתי לסוכנות(אחרי שפעם קניתי מהם רכב)

הגענו ברמת העקרון למחיר סופי לגמרי 99400

עכשיו במקום להנות מהרכב אני צריך לחכות למבצעים טיפשיים

פורסם
אם אנחנו כאן, לא באמת מבין את מי שקונה כיום רכב חדש מהיבואן. בסכום שאינו עולה על ירידת הערך ניתן כיום בעיסקת ליסינג פרטית לקבל אוטו לתקופה שבין 18 ל 36 חודש ולהחזיר אותו לאחר התקופה הנקובה לחברת הליסינג וכך קיבלתם אוטו חדש, לא שילמתם עליו גרוש מעבר לאובדן הערך האמור ( וההוצאות המתחייבות כמו ביטוח, טיפולים וכיו"ב שקיימים כמובן גם בקנייה מהחנות ) ואפילו לא הייתם צריכים להתעסק במכירה המייגעת והמעצבנת ללקוח יד שניה. אז נכון שלא כל הדגמים מוצעים למכירה וגם נכון שישנה הגבלת קילומטראז' מסוימת ( לרוב סביב 20K בשנה ) שמעבר לה יש תשלום נוסף, אבל לנהג ממוצע זה פתרון מעולה.

הלוואי שזה היה נכון. ליסינג פרטי של סופרמיני זאת העסקה שהכי רציתי, אבל לכל הצעה שקיבלתי או שחברים וקולגות קיבלו הייתה אותה משמעות:

אחרי שמפחיתים ביטוחים והוצאות רישוי (שאתנה משלם על כל רכב), יוצא שהסכום ששולם במהלך 3 שנים שווה לכמחצית ממחיר המחירון של הרכב כשהוא היה חדש (עם שקלול בעלות ליסינג). כלומר, עסקה ל3 שנים ליסינג פרטי על I20 יונדאי, עולה כ60 אלף ש"ח, ואחרי שאתה מפחית הוצאות מוגולמות שהיית מוציא על אותו רכב לו קנית אותו, הסכום הוא כ42 אלף. כלומר, בשביל להוציא אותו כסף מהכיס, אבל לקנות במקום לקחת ליס, אתה צריך לקנות I20 ב80 אלף חדשה ליסינג 0 ק"מ, ולמכור אותה אחרי שלוש שנים (נגיד 60000 ק"מ) בחצי מכמה שהיא עלתה לך.

הנה מבחן המציאות: אם מישהו מכיר אדם שקנה יונדאי I20 יד ראשונה מליסינג 0 ק"מ לפני 3 שנים, נסע עליה עד 60000 ק"מ, ומוכר עכשיו ב 40-45 אלף, שיודיע לי בה"פ. כמובן שבשני המקרים אני מדבר על רכב שמור ללא תאונות.

עברתי את הדיון הזה עם עשרות אנשים במהלך 4 החודשים האחרונים, כי כל פעם אני מקווה שמישהו ישכנע אותי שליס פרטי זה כדאי. ברצינות. כל פעם מחדש אני מגיע לאותה נקודה - ליס פרטי משתלם לאנשים ללא הון ו\או עם היסטוריה ביטוחית "לא אופטימלית". כל השאר, יכולים לחתוך במחיר ביום המכירה, ועדיין להוציא מהכיס משמעותית פחות ממה שהיו משלמים בעסקת ליס פרטי.

כל האמור מתייחס לליס פרטי (לא מימוני!) על רכב חדש אבל תקף גם לרכב ליסינג בן 3, אם כי תקופת השכירות קצרה יותר. אשמח מאוד לשמוע כל דעה אחרת, ובפרט כאלה שמבוססות על הצעות עדכניות.

אין לי אמון בשוק הרכב מפרטי, לדעתי עולות יותר מידי מכוניות לכביש בזכות תנאי מימון נוחים מידי, ועוד 3 שנים זה עלול להתפוצץ לבעלי רכבים בפנים.

מי שעזור לי להבין שליס פרטי משתלם כבר עכשיו, נתונה לו תודתי לעד.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

קח מזוודה , השג 90K במזומן. גש לסוכנות ותבקש את המנהל. תהיה רציני ואסרטיבי ותגיד . יש לי כאן 90K במזומן - אני רוצה לסגור

ראית פעם איך נראים 90K במזומן?

זה כל כך קטן ולא מרשים שזה נכנס בתוך מעטפת דואר גדולה.

אין באמת צורך במזוודה כמו בסרטים. :wink:

• תוכן חדש...