Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טויוטה קורולה גיר רובוטי, מומלץ ?

הבנתי שאם חלילה יש תקלה התיקון עולה אלפי אלפי שקלים, זה נכון ?

פורסם

בכל גיר - ידני/אוטומטי/רובוטי/רציף - אם יש תקלה התיקון עולה אלפי שקלים

הבעיה שלו היא לא בעלות התיקון. גם לא באמינות.

פשוט רוב האנשים מוצאים אותו לא נעים לשימוש - נסיעת מבחן ותדע לבד

פורסם

לא מסכים לגבי עלות התיקון, ההבדל הוא שבגיר רובוטי יש יותר תקלות מגיר רגיל, והחלפת הקלאץ יקרה יותר מגיר ידני.

נוסע בפריוס 2008

פורסם (נערך)

אני לא יודע לגבי עלות תיקון, אבל לי הספיקה נסיעה של 300 מטר בשביל להבין שגיר רובוטי זה לא בשבילי. אם אתה רוצה לחסוך/נהנה מזה - קח גיר ידני. אם אתה מפונק (כמוני) - קח גיר אוטומטי. לא ברור לי מהי קבוצת האנשים שבשבילה גיר רובוטי הוא הבחירה העדיפה.

עריכה אחרונה על ידי user4576
טעות הקלדה
פורסם

לא מזמן בעל קורולה פה פירסם עלות של החלפה כ 2500 בערך אבל זה היה במורשה יבואן אם אני זוכר נכון.

הרובוטי חיסכוני,אבל בעיר זה נורא,התיבה מתבלבלת ולא תמיד עזיבת הגז גורמת לו לעלות הילוך,תיבה מאוד לא נעימה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יכולים לדווח גם על 10000.

ההבדל בתיקון גיר בין רובוטי לאוטומטי - אם ישנו בכלל - אינו כזה משמעותי להעדיף אחד על השני.

דווקא במקרה הנ"ל הגיר הרובוטוי הלא מוצלח הוא סיבה כן להעדיף דגם אחר

פורסם
בכל גיר - ידני/אוטומטי/רובוטי/רציף - אם יש תקלה התיקון עולה אלפי שקלים

תקלה בגיר ידני זה עניין מאוד נדיר כל עוד מי שנוהג יודע לתפעל את הגיר. רוב המכוניות הידניות שיורדות מהכביש בגין שימוש ממושך נאספות לעולמן עם גיר תקין. מה שאי אפשר להגיד על מערכת החשמל, קירור והמנוע שלהן.

בכל שאר סוגי התיבות תקלות זה עניין נפוץ יותר. אני חושב שיש הבדל בין תקלה בגיר רובוטי לאוטומטי כשהרובוטי יותר מורכב ויקר לטיפול. מכל מקום, ברכבים נפוצים יש אפשרות יותר סבירה להשיג גיר טוב מפירוק.

פורסם

ברוב המקרים להוציא תיבות "מצטיינות" סטייל DSG7 - רכב ידני יצטרך החלפת קלאץ, אפילו פעמיים או שלוש לפני שרכב אוטומטי יצטרך שיפוץ גיר.

בוא נגיד שההבדלי עלויות בין החלפת פעמיים קלאץ לשיפוץ תיבת הילכוים אוטומטית בהתפרש על 200-250 אלף ק"מ הוא אפסי.

• תוכן חדש...