Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעש בגיר ידני בסוזוקי אלטו לאחר קניה

Ocean
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום,

רכשתי לפני כשבועיים רכב סוזוקי אלטו, שנת 2010, 60,000 ק"מ, מטרייד אין והבדיקה נעשתה במכון טסט אין (שקרוב לסוכנות).

בטופס הבדיקה לא נכתב משהו על בעיה בגיר ונאמר שבאופן כללי הרכב במצב מכאני סביר.

למרות זאת, בנסיעה אני מרגיש רעש לא נעים בהילוכים רביעי וחמישי (ואני לא מרגיש את זה בראשון, שני, שלישי או רברס). זה התחיל לאחר כמה ימי נהיגה ברכב והחמיר.

הרעש הזה הוא סוג של חריקה, שאני לא יודע אם קשור לגיר או למשהו אחר (האינטואיציה היא שזה קשור לצמיגים, אבל ההבנה שלי בנושא מועטה. נאמר לי שהצמיגים די שחוקים ושאין איזון אם זה קשור).

אשמח לחוות דעת לגבי מה זה יכול להיות, האם חשוב לבדוק מהר, ואיך לפעול - האם לבדוק במוסך שלי \ מורשה \ ליצור קשר עם טסט אין וכו'

וגם, האם יש דברים שצריך להחליף או עשויים להתקלקל אחרי כ60000 ק"מ? (מצמד כבר הוחלף ברכב)

תודה רבה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

א. בדוק את הצמיגים, נפח אותם ללחץ שמומלץ בספר הרכב.

ב. תוכל להעלות את טופס הבדיקה שלך?

ג. כדאי ללכת לנסיעת מבחן במוסך שאתה מטפל כדי שאם קיימת בעיה היא תאובחן.

ד. הכל תלוי בשגרת הטיפולים של הרכב, וכמה קרעו לו את הצורה, אם לא הקפידו וקרעו את הרכב מצבו יהיה בכי רע. אם טופל כמו שצריך ועבד קשה, יכול להיות שיהיה בלאי מוקדם יותר, אך ב60 אלף אין סיבה שיהיה בלאי משמעותי, למעט בלמים, מצמד אם השתמשו בו באופן לקוי, תושבות חלשות מעט, ורצועות יבשות.

התענוג שמוביל אותך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מנסיעות שערכתי על מספר מכוניות סוזוקי אלטו ידניות, הגיר שם מאוד לא חלק מבחינת ההעברות, גם ברכבים חדשים עם 15 אלף וגם ברכבים עם 80 אלף, ההעברה עצמה לא מדוייקת וזה מרגיש כאילו בוחשים בתיבה, ולכל הילוך יש קצת יותר מקום מבחינת הבחישה בתיבה.

התענוג שמוביל אותך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מנסיעות שערכתי על מספר מכוניות סוזוקי אלטו ידניות, הגיר שם מאוד לא חלק מבחינת ההעברות, גם ברכבים חדשים עם 15 אלף וגם ברכבים עם 80 אלף, ההעברה עצמה לא מדוייקת וזה מרגיש כאילו בוחשים בתיבה, ולכל הילוך יש קצת יותר מקום מבחינת הבחישה בתיבה.

אני לא יודע על איזה אלטו נהגת, הייתה לנו במשפחה אלטו עד לפני כמה חודשים והתיבת הילוכים הייתה נוחה ומדוייקת.

אולי אתה מתכוון ליחסי העברה? כי באמת היחסי העברה של הרכב הנ"ל לא רגילים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...