Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה SC 1200 TSI

diller
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

ערב טוב,

נכון להיום אני נוהג על פיג'ו 206 1600 אוטומט מזה שנתיים.

לאחרונה חשבתי להשתדרג לאיביזה 2011-2012 שלוש דלתות 1200 TSI.

כמה שאלות:

1. האם כל 3 דלתות 1200 TSI בשנתונים האלו זה רמת גימור FR?

2. מה דעתכם על אוטודיל?

3. התקציב הינו עד 65,000. אשמח לשמוע עוד המלצות על רכבים אחרים למרות שבעיקרון אני נעול על האיביזה. הפאביה נפסלת כיוון שיש לנו אחת כזו. הפולו לא קיימת ב-3 דלות ב-1200 TSI. חשוב לי רכב עם אבזור, שנראה טוב ומספק ביצועים טובים.

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי אם אתה מוצא רכב שמור ובמחיר שמתאים לך (זול מהמחירון) אז לך על זה. רכב מאובזר, טורבו חמוד ואחלה פוזה. אגב, לא שמעתי סיפורים על 1200 tsi , מקווה שהמנוע הזה יהיה יותר אמין מהאחים שלו.

אוטו-מאניה :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחלה רכב שבעולם, לא יודע בדיוק בכמה נסחר אבל אישית אני נוהג על רכב "דומה" רק שאצלי זה המנוע 1600 הידני.

לגבי אוטודיל, אישית אנימאוד מבסוט מהם, רכשנו מסניף בני ברק כבר 3 רכבים במשפחה, טוארג, Q5 ואת האיביזה שלי. כולם מבסוטים ממש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם יש לך עבר ביטוחי על שמך ב3 שנים האחרונות וללא תביעות. בנוסף הרכב מגיע עם איתוראן SAVE או כספת רכב, אתה אמור להגיע לאיזור ה5000+ שקל למקיף וחובה יחד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...