Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לכונן חיצוני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש כונן חיצוני לצורך גיבוי תמונות וסרטונים, מינימום 1T.

אם מישהו יכול להמליץ לי על כונן שיש לו או שהוא מכיר ועובד טוב זה יהיה מעולה , בעבר היה לי כונן שמתחבר למחשב רק עם חיבור USB ובלי חיבור לחשמל והכונן הפסיק לעבוד לפתע.

לגבי תקציב עד 600 ש"ח גמיש.

פורסם

משתמש בדיסק נייד של חברת WD, דגם My passport ULTRA. תומך USB3.0.

מאוד מאוד מרוצה, מהיר, קטן ואפס חסרונות.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

כוננים עם חיבור חשמל נפרד הם גדולים, הקטנים ללא חיבור נפרד לחשמל, הם מעט יקרים יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני מעדיף את הקטנים, מחזיק דגם של WD MY PASSPORT עובד בסדר, החיבור USB קצת מתרופף עם הזמן ולפעמים מאבד מגע. (בן 4/5 שנים)

כרגע משתמש ב 1TB של חברת LACIE - עובד מעולה, עשוי ממתכת איכותית (שלא נשרטת משום מה)

כדי לשמור עליהם השתדל לא לנענע אותם יותר מדי, או לטלטל. ממליץ על ה LACIE. (בן שנתיים)

יש לי עוד אחד של SEAGATE גם עובד מצויין כבר 4 שנים.

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

לי יש דיסק 2טרה של טושיבה

Storage plus 2TB

ללא חיבור חשמל נפרד (רק חיבור USB 3)

עובד מצוין,מרוצה מאוד (אאל"ט גם לא כזה יקר,סביב ה500ש"ח - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=870292)

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
משתמש בדיסק נייד של חברת WD, דגם My passport ULTRA. תומך USB3.0.

מאוד מאוד מרוצה, מהיר, קטן ואפס חסרונות.

מצטרף להמלצה. כונן 2tb , כבל יציב וקשיח וייכנס בקלות לתקציב שלך.

רק תעשה טובה, אל תקנה ב ksp ...

פורסם

אם אתה קונה דיסק נייד 2.5" לקנות רק את אלה שמוגנים בפני נפילה.

יש כמה כאלה - כמו זה למשל

http://ksp.co.il/?uin=14548

לא לוותר כיוון שכמעט כל הניידים יכולים ליפול, ואז אבדן המידע כולו פשוט בכלל בכלל לא נעים.

עברתי את זה שהפילו לי בטעות WD נייד ובגלל שזה בן משפחה לא יכולתי לומר מילה חוץ מהעצב שהיה לי שידעתי כבר שלא אוכל לשחזר.

תקנה רק !! אחד שמוגן מנפילה

קובי

:-)

• תוכן חדש...