Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האיביזה במבצע מגיעה ערומה. ללא פנסי ערפל, ללא מערכת מולטימדיה, 4 כריות אויר, ללא בקרת שיוט, ללא מראות מתקפלות, ללא חיישני תאורה/גשם, ללא חיישני רוורס...להמשיך? :)

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

לדעתי לא משהו שיהיה חסר או שבגללו כדאי לשקול לרכוש רכב אחר. מה בדיוק אמורים לעשות עם פנסי ערפל, כמה פעמים כבר יצא לכם לנסוע בערפל?

חיישני גשם ותאורה זה לדעתי אחד הדברים הטפשיים ביותר שהמציאו, חיישני רוורס אני אישית לא סובל את הצפצופים ההיסטריים שלהם ומנתק אותם.

גם מערכת מולטימדיה זה לא משהו שבגללו הייתי רוכש רכב. אין לדעתי בעיה עם וויז בטלפון ועם רדיו רגיל שעושה את אותה העבודה.

הדבר היחיד שבאמת חסר ויכול להיות משמעותי הן עוד כריות אוויר.

:-D

פורסם

וגיר ששיפור אמינותו לא ברורה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

התקנת חיישני רוורס זה השקעה מאוד גדולה ... 200 ש"ח ...

מערכת מולטימדיה - אפשר להתקין bluetooth kit ולחבר דרך AUX לרמקולים, , עוד כמה מאות שקלים, אבל בטח יותר קל לקנות רכב ב-100000ש"ח עם חיישני רוורס מותקנים :)

פורסם

אני אוהב את הקליאו ואת הפיאסטה. את הפיאסטה יותר כי היא מרגישה פחות מצועצעת. חבל שההגה בקליאו מגיע עם הציפוי פלסיק הזול הזה בחלקו התחתון.

emotion of motion

פורסם

לכן רשמתי "להמשיך?". יש עוד חוסרים לאיביזה כמו שנתיים אחריות, מצטער אבל אני לא סומך על יבואן ראשי שהוא בעצמו לא סומך על הרכב שהוא מייבא.

פורסם

אם רק איביזה אצל צמפיון הייתה שנתיים אחריות הייתי חושש מזה, אבל כל הרכבים של וולסווגן גרופ הם שנתיים, זה המדיניות שלהם. כאשר רכב יותר משתלם אפשר להסתפק גם בשנתיים אחריות.

פורסם

דווקא וולקסווגן ואאודי מקבלים 3 שנים אחריות וסיאט וסקודה רק שנתיים.

האמת שגם פורד נותנים רק שנתיים אחריות, אבל דלק מוטורוס מוסיפים את השנה השלישית ללא קשר ליצרן.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

יש כאלה שמוסיפים אחריות למכונות כביסה , טלויזיות וכו' ב-30-50% של מחיר של מכונה. אני לא קונה את זה, נראה לי זה לא משתלם. אותו דבר פה, להוסיף 20000 ש"ח עבור 1 שנה של אחריות + חיישני רוורס לרכב זה לא בשבילי ...

פורסם

20K? במקרה הכי גרוע אתה מוסיף 9.5K {עשינו כבר את החישוב הזה בשרשור אחר}.

וזה לא רק שנה אחריות, זה אמינות של רכב ופה האיביזה נופלת. אם זה נכון או לא, שיפרו גיר או לא...עדיין אנשים חוששים מזה.

פורסם

cucumer, אתה מדבר על הבדל במחיר בין איביזה לפולו שמגיעה מאותו הבית עם שנת אחריות נוספת או על הפורד? כי לגבי הפורד אתה טועה, אני לא שמתי לב להפרש של 20K בין הפיאסטות של איילון\דלק.

אם לך אין בעיה לשלם 80K עבור רכב ערום (אפילו מחשב דרך אין לו, סליחה שהתרגליתי לפינוק המטורף הזה עוד מפונטו ספייס שנת 2001) אף אחד לא מונע ממך לגשת לסניף הקרוב ולפתוח הזמנה, אבל אתה לא צריך לשכנע את כל העולם לעשות כמוך.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

זה גם לא עניין של מחשב דרך {גם, אבל לא רק}, כאשר בחור צעיר {ואין מה לעשות האיביזה מכוונת את עצמה לחבר'ה הצעירים} מגיע לסניף של צ'מפיון ואומר להם "וואלה חברים, בא לי על איביזה. מה יש בה?".

מה הסוכן של צ'מפיון יגיע לו? "תשמע חבר, האיביזה מגיעה עם מנוע טוב, גיר 'מעולה' ו..אמממממ 4 חלונות חשמל". ואז כמובן שכל תוספת עולה כסף.

עכשיו תגיד "אבל לא לכולם אכפת מהתוספות האלה", וזה נכון, לא לכולם אכפת ממערכת מולטימדיה ומרימי שמשות ופנסי ערפל ומחשב דרך. וכל דבר אפשר לקנות באופן פרטי. אבל אין בזה שום דבר מושך, רכב צריך להיות סקסי במיוחד בשניה הראשונה שרואים אותו, במיוחד שהסוכן מציג אותו ללקוח צריך שיהיה משהו שהלקוח יגיד "וואו מתאים לי שהרכב שלי מגיע כבר מאובזר ואני לא צריך לגשת לאיזה מקום שיתקין לי קודן, מערכת. ואז ללכת לעוד מקום שיתקין לי חיישנים ועוד רבים וטובים".

פורסם

cucumer, אתה מדבר על הבדל במחיר בין איביזה לפולו שמגיעה מאותו הבית עם שנת אחריות נוספת או על הפורד? כי לגבי הפורד אתה טועה, אני לא שמתי לב להפרש של 20K בין הפיאסטות של איילון\דלק.

אם לך אין בעיה לשלם 80K עבור רכב ערום (אפילו מחשב דרך אין לו, סליחה שהתרגליתי לפינוק המטורף הזה עוד מפונטו ספייס שנת 2001) אף אחד לא מונע ממך לגשת לסניף הקרוב ולפתוח הזמנה, אבל אתה לא צריך לשכנע את כל העולם לעשות כמוך.

אני לא משכנע, אני לא מרוויח ממכירות של סיאט :) זה חוות דעת שלי.

פיאסטה לא בא בחשבון בכלל כי גיר רובוטי של פורד פחות אמין מסיאט מבחינתי. אני לא סתם אומר את זה, רכב שלי היום הוא פורד, ואני מאוד רוצה להחליף אותו.

המנוע של איביזה אפשר אולי רק להשוות לקליאו שעולה פחות או יותר 100K, פיאסטה לא מתקרבת לשני רכבים אלו.

פורסם
זה גם לא עניין של מחשב דרך {גם, אבל לא רק}, כאשר בחור צעיר {ואין מה לעשות האיביזה מכוונת את עצמה לחבר'ה הצעירים} מגיע לסניף של צ'מפיון ואומר להם "וואלה חברים, בא לי על איביזה. מה יש בה?".

מה הסוכן של צ'מפיון יגיע לו? "תשמע חבר, האיביזה מגיעה עם מנוע טוב, גיר 'מעולה' ו..אמממממ 4 חלונות חשמל". ואז כמובן שכל תוספת עולה כסף.

עכשיו תגיד "אבל לא לכולם אכפת מהתוספות האלה", וזה נכון, לא לכולם אכפת ממערכת מולטימדיה ומרימי שמשות ופנסי ערפל ומחשב דרך. וכל דבר אפשר לקנות באופן פרטי. אבל אין בזה שום דבר מושך, רכב צריך להיות סקסי במיוחד בשניה הראשונה שרואים אותו, במיוחד שהסוכן מציג אותו ללקוח צריך שיהיה משהו שהלקוח יגיד "וואו מתאים לי שהרכב שלי מגיע כבר מאובזר ואני לא צריך לגשת לאיזה מקום שיתקין לי קודן, מערכת. ואז ללכת לעוד מקום שיתקין לי חיישנים ועוד רבים וטובים".

לי מושך מנוע, צריכת דלק, גיר (כן , כמה שאתם מדברים שהוא לא טוב , גיר שלהם מאוד חלק בהחפת הלוכים, מאוד נעים) , לי גם מושך תא מטען ב292 ליטר שאני יכול לשים שם קצת יותר מעגלת תינוק, מראה שלו יותר טוב מפיאסטה, יש מלא יתרונות (גם חסרונות) שאתם לא רואים ... לכם רק צריך חיישני רוורס, מצלמה ב-20$ ב-EBAY מה עוד? אאא, מחשב הדרך? 3 רכבים אחרונים שלי היה שם מחשב הדרך, אתה חושב השתמשתי בו? רק להסתקל כמה קילומטר נשאר עד שצריך להכניס דלק, זה דבר יחיד שעשיתי , אז אפשר להסתכל על כמה דלק נשאר בלי מחשב הדרך .... אתם קונים רכבים בגלל דברים שוליים ....

• תוכן חדש...