Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה יתרונות יש לו שאנחנו לא רואים?

איכות חומרים פחות טובה מהקלאו והפיאסטה?

מרווח בירכים צפוף מאחור?

פחות אחריות?

אתה משלם פחות ומקבל פחות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

יופי, אתה טומר בדיוק אותו דבר, רכב זה שווה את כסף שלו, כאשר שואלים אותך איזה סופרמיני לקנות ב 80000 אז סיאט זה טוב. עכשיו תמיד טפשר להגיד משלם פחות מקבל פחות, אם היה לי מבפיק כסף הייתי קונה למבורגיני, אבל עדיף סיאט ב80 מאשר קליאו ב100, על פיאבטה אני לא מדבר, סה בכלל לא מתקרב.

דבר שני , על איזה חומרים אתה מדבר? פלסטיקים? מה לא טוב בסיאט? ידיות של מזגן לא יפות? אתם שוב פעם הולכים על מה שהוא שאין לו שום דבר חשוב, אבל לא מדברים על מנוע חזק, יציבות מעולה על כביש, וכו' זה דברים שחשובים בנהיגה.

עריכה אחרונה על ידי cucumer
פורסם

בגדול אם תלך על מה שחשוב מאוד או למעשה הכי חשוב...זה בטיחות. הפיאסטה הרבה יותר בטיחותית מהאיביזה.

כשאני עושה השוואה בין רכבים, ההשוואה הכי מפרמטר של מחיר לכן ההשוואה היא בין הגיר הידני של הפיאסטה לגיר dsg של האיביזה שהם באותו רמת מחיר בערך...אבל שוב זה רק אני, יש מצב שזה דפקה שלי כי לי לא אכפת אם הגיר ידני או אוטומט.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

כבודו קבע שמבחינתו הגיר של הפיאסטה פחות אמין, מי אנחמו שנתווכח? (אל תתנו לעובדות לבלבל אותו ושנה נוספת של אחריות זה לחלשים).

מה שחשוב לי ברכב זו ההרגשה כשנמצאים בתוכו, בדיוק בגלל זה פסלתי את האיביזה לפני שנה כמשומשת, ללא כל קשר לdsg/tsi. הרכב נראה ומרגיש רע מבפנים בין אם מדובר בעיצוב או בחומרים. דבר נוסף שמאוד חשוב לי זו ההרגשה בזמן נסיעה/נהיגה, האיביזה פחות נוחה ויותר רועשת, גם הקליאו נפלה בנקודה הזאת אצלי. אחרי הנסיעה בה ממש שמחתי לחזור לפונטו למרות שהיא הרבה יותר חלשה ובהגדרה בעלת גיר פחות טוב (רובוטי מצמד אחד לעומת כפול בקליאו). דבר נוסף שחשוב לי זאת הבטיחות, הפונטו/פיאסטה/סוויפט מגיעות עם 7 כריות אוויר כשאיביזה והקליאו מגיעות עם 4 בלבד (למרות שבקליאו ה-4 אמורות להיות כמו 6, לא התעמקתי בנושא).

מה שכן, אתה לא תראה אותי ממליצה למישהו על פונטו חדשה, היא הייתה נהדרת ב2010-2011 וגם היום כמשומשת, אבל היא ממש לא מספקת את התמורה למחיר שלה בשנת 2014.

לגבי מחשב דרך, בימינו הוא משמש לא רק לצריכת דלק (למרות שגם זה נחמד) אלא דרכו אתה מגיע ללא מעט הגדרות שקשורות לתפעול של הרכב, הדבר הופך להרבה יותר נגיש ונוח.

כמו שאמרתי קודם, אתה תחליט מה לעשות עם הכסף שלך ולאיזו תמורה אתה מצפה ממנו, אבל אתה לא יכול להגיד שאחרים מקבלים החלטות לפי "דברים לא חשובים" ויופי זה בעיני המתבונן, לדעתי פיאסטה/פונטו/קליאו יותר יפות מהאיביזה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

הגרנד פונטו לא מענינת בגלל מחיר מופרך כחדשה ומנוע רפה. מענין למה ממשיכים למכור כאן את גירסת שבעים ושבעת הסוסים כשבכל חור אחר בעולם בו נמכר האוטו הזה מדובר בגירסאות שמתחילות ב 90 סוסים ומטפסות עם ראשי מולטיאייר ל 105 ו 130 סוסים. שתי האחרונות ניתנות לקנייה גם כאן ( לפחות כך היה לפני שנה שנתיים ) אבל במחיר מזעזע. האיביזה אמנם מגלה רישול עגום בעיצוב לוח השעונים וסביבת הנהג, אבל יש לה יחידת הנעה פנטסטית למחירה וגם זה שווה משהו.

פורסם
כבודו קבע שמבחינתו הגיר של הפיאסטה פחות אמין, מי אנחמו שנתווכח? (אל תתנו לעובדות לבלבל אותו ושנה נוספת של אחריות זה לחלשים).

מה שחשוב לי ברכב זו ההרגשה כשנמצאים בתוכו, בדיוק בגלל זה פסלתי את האיביזה לפני שנה כמשומשת, ללא כל קשר לdsg/tsi. הרכב נראה ומרגיש רע מבפנים בין אם מדובר בעיצוב או בחומרים. דבר נוסף שמאוד חשוב לי זו ההרגשה בזמן נסיעה/נהיגה, האיביזה פחות נוחה ויותר רועשת, גם הקליאו נפלה בנקודה הזאת אצלי. אחרי הנסיעה בה ממש שמחתי לחזור לפונטו למרות שהיא הרבה יותר חלשה ובהגדרה בעלת גיר פחות טוב (רובוטי מצמד אחד לעומת כפול בקליאו). דבר נוסף שחשוב לי זאת הבטיחות, הפונטו/פיאסטה/סוויפט מגיעות עם 7 כריות אוויר כשאיביזה והקליאו מגיעות עם 4 בלבד (למרות שבקליאו ה-4 אמורות להיות כמו 6, לא התעמקתי בנושא).

מה שכן, אתה לא תראה אותי ממליצה למישהו על פונטו חדשה, היא הייתה נהדרת ב2010-2011 וגם היום כמשומשת, אבל היא ממש לא מספקת את התמורה למחיר שלה בשנת 2014.

לגבי מחשב דרך, בימינו הוא משמש לא רק לצריכת דלק (למרות שגם זה נחמד) אלא דרכו אתה מגיע ללא מעט הגדרות שקשורות לתפעול של הרכב, הדבר הופך להרבה יותר נגיש ונוח.

כמו שאמרתי קודם, אתה תחליט מה לעשות עם הכסף שלך ולאיזו תמורה אתה מצפה ממנו, אבל אתה לא יכול להגיד שאחרים מקבלים החלטות לפי "דברים לא חשובים" ויופי זה בעיני המתבונן, לדעתי פיאסטה/פונטו/קליאו יותר יפות מהאיביזה.

מסכים על כל מילה. האיביזה מרגישה זוועה, מנוע רועש, בידוד לא משהו בכלל, עיצוב זוועתי וחומרים מתפוררים.

לאחר מכן עשיתי נסיעה על האיביזה שדוד שלי קנה שנת 2014 חדשה ויפה {מבחוץ} אבל מבפנים שוב התבאסתי, אין מקום במושב נהג לזוז, הרגשתי קצת קלסטרופוביה, הרכב קטן מאוד ומאוד רועש...לא בשבילי.

מה שכן, הוא היה יותר זריז מאשר הפיאסטה שלי אבל לא ברמה כזאת שאני ארכוש איביזה.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

• תוכן חדש...