Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי כרגע מאזדה 3 5 דלתות ספורט ספיריט רכב יפה בטרוף וגם עם כוח

אני מתחתן ומחפש אוטו טיפה יותר גדול אך חשוב לי שיהיה יפה, מיוחד ורכב חזק

אחרי חיפושים רבים הלקסוס IS250 שנת 2011 תפסה לי העין חזק נראה בדיוק עונה לצרכים אם יש מישהו שיכול לתת חוות דעת על האוטו הנ"ל יבורך

אם לא אשמח להכוונה לרכבים בסגנון

סתם לדוגמא הסקודה סופרב נלקחה בחשבון אך היא נראת לי ממש גדולה ולא יפה...

פורסם

לא רשמת פה מה השיקולים הנוספים (למשל ידני/אטומט חסכוני/גוג ומגוג וכו'). נסה למצוא אינפיניטי G37 BASE מהשנים 2009-2011 שיכולה להיכנס בתקציב. בקצרה: 320 כ"ס, V6, הנא(ע)ה אחרוית ושלל איבזור. טסט יקר, יתר האחזקה סבירה.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

הלקסוס IS250 הוא רכב אמין מאוד, מנוע 2500 ללא טורבו עם 208 כ"ס. מבחינת אבזור, ישנן 2 רמות לקצורי ופרימיום. הרכב אמנם נראה ספורטיבי אך אל תצפה להתנהגות ספורטיבית סטייל במוו סדרה 3. מבחינת סחירות הרכב מבוקש ביד שנייה בעיקר בגלל שהוא נחשב סולידי ואמין.

אפשרויות נוספות הן אאודי A4, במוו סדרה 3 בצורה הישנה. תשקול גם אלפא 159- רכב מנהלים עם התנהגות ספורטיבית ועיצוב יפה ומיוחד לטעמי.

דרור

פורסם

בשביל ילד 1 מאזדה 3 תספיק בהחלט. בשביל למצוא סיבה לחדש רכב - תמיד ובכיף. וולוו S60 טורבו או מאליבו טורבו / 3.5 ליטר יעשו את העבודה

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

מה עם אופל אינסיגניה?

בתקציב שלך מדובר בדגם ה-2 ליטר טורבו, רכב חזק, נאה מאוד לטעמי, מרווח וגם דיי ייחודי.

פורסם

אחרי נסיעה על אאודי A4 שנת 2012 1.8T התאכזבתי...אז ירד מהפרק

חשבתי ממש ברצינות על יונדאי וולסטר טורבו?איך זה נשמע?

פורסם

רצית אוטו יותר גדול מהמאזדה 3 חמש דלתות כי אתה מתחתן. וולוסטר וג'וליה לא יותר גדולות. עכשיו תצטרך תירוץ אחר לאשתך מדוע אתה שורף את השיקים מהחתונה על רכב חדש שמבחינתה נראה כמו הקודם, מילא היית קונה טרנזיט ואומר לה "חיים שלי אני רוצה לעשות לך 10 ילדים..."

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

התאכזבת מהאודי אז החלטת ללכת על יונדאי?

תגיד אתה עדיין שיכור מהחתונה ?

C1 רובוטית. כי Perfection has it's price

פורסם

נשמע כמו בדיחה,איך אתה מדבר על אאודי ויונדאי באותה נשימה?

אם אתה מחפש רק להיות "מיוחד" תקנה חיפושית{חדשה}.

• תוכן חדש...