Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

diy shifter - קוויק שיפט ,תמונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רואה רכבים ספורטיביים כמו כל מיני רכבי ראלי ושם מוט ההילוכים הוא הרבה יותר גדול מהרכבים הסתנדרטיים, הוא בגובה של אמצע ההגה. במה תורם הקוויקשיפט לנסיעה הספורטיבית?

פורסם
אני רואה רכבים ספורטיביים כמו כל מיני רכבי ראלי ושם מוט ההילוכים הוא הרבה יותר גדול מהרכבים הסתנדרטיים, הוא בגובה של אמצע ההגה. במה תורם הקוויקשיפט לנסיעה הספורטיבית?

מהלך ידית קצר יותר.

בראלי יש ידית בסגנון טיפטרוניק (או איזי בגרסא האופלית) והידית כ"כ קרובה להגה בשביל שהנהג לא יאבד כמה שפחות זמן אחיזה בהגה בגלל שהוא צריך להעלות/להוריד הילוך. אל תשווה מכוניות ראלי למכוניות רגילות. בראלי הכי חשוב זה לעזור לנהג לסוע כמה שיותר מהר, ברכבים רגילים צריך שהכל יהיה נח לשימוש, יראה טוב, ירגיש טוב וחלק וכו' ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ממש ברית מילה לידית...

אהבתי :-) :-)

אני מכיר אחד גר ברחובות תימני חביב שעל הידית של ההילוכים (בפיאסטה שלו..) שם בורי (לא הדג אלא הראש של הנרגילה...)

חביב למדי ויצירתי

דברי הבלים אינם מזיקים כאשר אין אוזניים לשמעם...

הדבר הכי מעצבן בעולם זה שאחותי הקטנה פורסת את הלחם עקום! צריך ללמד את זה בביה"ס!!

פורסם
מהלך ידית קצר יותר.

בראלי יש ידית בסגנון טיפטרוניק (או איזי בגרסא האופלית) והידית כ"כ קרובה להגה בשביל שהנהג לא יאבד כמה שפחות זמן אחיזה בהגה בגלל שהוא צריך להעלות/להוריד הילוך. אל תשווה מכוניות ראלי למכוניות רגילות. בראלי הכי חשוב זה לעזור לנהג לסוע כמה שיותר מהר, ברכבים רגילים צריך שהכל יהיה נח לשימוש, יראה טוב, ירגיש טוב וחלק וכו' ...

רדרוז יקירי:

לא כל מכונית ראלי מצוידת ב "תיבה בסגנון טיפטרוניק" (שיש לה אגב שם - קוראים לה תיבה סיקוואנסיאלית).

ואגב: גם במכונית רגילה וגם במכונית ראלי המטרה היא אחת: להעביר הילוכים כמה שיותר מהר ולהחזיר את היד להגה (ולא "יראה טוב, ירגיש טוב") - והידיות המקוצרות "בגובה דשא" לא ממש עוזרות לעניין, להפך (קצת מזכיר לי את אלו שנוהגים בשכיבה כי "זה נראה ספורטיבי"). הרבה יותר הגיוני לי שהסיבה שבמכוניות כביש אין ידית הילוכים גבוהה בסגנון ראלי היא שאז הידית תפריע לגישה לרדיו, מזגן וכדומה.

מי שרוצה קוויקשיפט, יתכבד ויזמין לו קיט קוויקשיפט אשר מקצר את מהלך הידית.

זו דעתי.

Fazer

פורסם

טיפטרוניק עד כמה שידוע לי משתמש בממיר מומנט בסיוע הידראולי.

במכוניות ראלי שבד"כ רובן מבוססות גיר של חברת XTRACK האנגלית המנגנון מהיר פי 10 בהעברות הילוכים מתיבה רגילה ומבוסס על מנועים חשמליים

.I'm a blocked user

• תוכן חדש...