Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחיזת כביש גרועה בפיאט בראבו דור 2

Noybee
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

מזה כמעט שנה ברשותי פיאט בראבו דינאמיק. בגדול אני מאוד מרוצה מהרכב, הוא מאוד זריז, עם סטייל וגם הגיר הרובוטי לא נורא כמו שחושבים.

אבל רבאק - האוטו הזה פשוט לא אוחז את הכביש.

שמתי צמיגי מישלין חדשים כשרכשתי אותו. לא נראה לי שהם הבעיה. הם יוצרו לאחרונה, בדקתי.

יש לי שתי השערות לאחיזת כביש האומללה:

1. האוטו מאוד רך ונעים לנסיעה, כנראה שכיילו אותו אחרת מהאחות שלו הג'ולייטה וזה בא על חשבון אחיזה.

2. בדינאמיק הצמיגים ברוחב 195. זה קצת מעט. אולי כדאי להחליף ל-205 כישתבלו הצמיגים הנוכחיים?

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מקווה שלא שמת מישלין חסכוניים...בכל אופן יש לי את הרכב הנ״ל בגירסת הסנסיישן שלו והוא נועל צמיגי מקסיס MA-Z1 ספורטיבים והוא בהחלט אוחז גם בסיבובים מאתגרים. נכון שהוא לא רכב ספורטיבי בהתנהגותו אבל הוא בהחלט אוחז. נסה לעלות למידה-16/17.

אין צורך בחתימה....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי אחד הגורמים לזה נעוץ בהבדל שבין גרסת הדינמיק שלך שמגיעה עם צמיגי 195/65/16,

בניגוד לגרסת הסנסיישן שמגיעה עם חתך צמיג בעל אחיזה משמעותית יותר 205/55/16

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מקווה שלא שמת מישלין חסכוניים...

אני לא חושב שיש אפשרות אחרת במידה 195/65R15.

פותה"ש - אכן יש לך אפשרות לעלות ל-205/55R16 או 225/45R17. שניהם כנראה יפתחו לך אופציות לצמיגים אוחזים יותר.

כמובן שיש לוודא שחלקי המתלה תקינים ומכויילים נכונה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמתי צמיגי מישלין חדשים כשרכשתי אותו.

איזה מישלן?

מה לחץ האוויר שאתה ממלא?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחת היציאות האומללות ביותר של סמלת עם הבראבו היא הירידה במידת הצמיגים לגנט 15 וחתך של ג'יפ. הבראבו שלי נעולה צמיגים כמו שלך מישלינים שהם בוודאות הטובים ביותר במידה הזאת אבל הם ממש לא אוחזים לעומת האופציות שאתה יכול לקבל עם 17. ( במקור הרכב מגיע באירופה עם 17׳18 ומידות ספורטיביות מאוד נפוצות מה שמאפשר בחירת צמיג אוחז בקשת רחבה מאוד של יצרנים)

ממליץ לך בחום לעבור לגנט 17 ולהרכיב סט במידות ספורטיביות מנסיון במידות האלו הבראבו יכולה לייצר המון אחיזה וגם ב16 המצב טוב בהרבה מב15 שם אתה מוגבל לצמיגים ירוקים בלבד. אגב גם ב15 אפשר לייצר קצב נסיעה נחמד זה רק דורש הרבה מיומנות וזהירות כי המגבלות אחיזה קרובות וחזרה אגרסיבית לגז תשלח אותך לתת היגוי אגרסיבי או להתערבות משמעותית של הesp

אני מצרף לך לינק של הביקור האחרון שלי עם הבראבו בכוכב יאיר ,המגבלות נמוכות עם ה15 אבל גם איתם ניתן לייצר קצב סביר על המגבלות

בהצלחה

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע כמה ק"מ ומה מצב הרכב שקנית. בראבו אמורה לאחוז סביר גם עם 15 ואפילו מישלין ירוקים, זה בכל זאת לא סיני והרכב לא פיאט אונו. כדאי לבדוק מצב הבולמים שיכול להשפיע על אחיזה, לבדוק לחץ אוויר מתאים וכו'. אם הכל תקין ממליץ על 16 (לא 17) אצלי למשל טויו T1Sport מייצרים יופי של אחיזה ולא נשחקים מהר מדי.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקיי שוכנעתי לגבי הצמיגים, תודה

עכשיו נשאלת השאלה אילו ג׳אנטים לשים (היום יש טאסות מבעסות ממש).

מקורי עולה 9000 ש״ח, לא רואה שום סיבה לקנות כאלו.

יש המלצות למשהו חלופי?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה יכול לדוגמה לבדוק את האתרים של ספונסרי הפורום - ג.מ. פורטל או מומו-ניטו.

חנויות השיפורים גם עוסקות בתחום, צמיגיות מסוימות (כגון רשת צ'ק אפ) וכיוצב'.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...