Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

טיימינג הוחלף לפני 5 שנים.

מאז הרכב גמה 40,000 ק"מ.

האם זה אומר שאני צריך להחיף שוב רצועת טיימינג למרות שהרכב לא עבר 90,000 ק"מ מאז ההחלפה האחרונה?

מדובר בעלות מאוד יקרה יחסית למחיר של האוטו.

תודה

:-)
פורסם

אם היצרן קבע החלפה כל 5 שנים או 90 אלף ק"מ אזי תצטרך להחליף, כי זה המוקדם מביניהם.

זה לא משנה, גם אם הרכב עשה 10 אלף ק"מ ועברו 5 שנים תצטרך להחליף.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כל טיפול גדול ברכב ישן עולה יחסית הרבה למחירון הרכב,כך דוגמא הבלנו שלי שווה לפי יצחק לוי 7400 (והיא נראית כמו אולי 4 אלף מקסימום) זה אומר שאני לא יעשה לטיימינג +פלוס משאבת מים(כי היא נזלה) שעולה

קרוב ל1500?

אתה יכול לפתוח ולראות מה מצב הרצועה כל טיפול שתעשה,אבל זה פתח לצרות.

פורסם

לא רשום בספר רכב החלפת רצועת טיימיניג כל 5 שנים אך כן רשום להחליף כל 90000 ק"מ.

איך אדע אם צריך להחליף או לא?

:-)
פורסם

בטבלת מפרט טיפולים בדר"כ כל טיפול מסמל שנה אם אני לא טועה, למרות שגם אצלי החלפת הטיימינג רשומה רק בקילומטרים בלי צורך לבדוק בין טיפולים.

פורסם
בטבלת מפרט טיפולים בדר"כ כל טיפול מסמל שנה אם אני לא טועה, למרות שגם אצלי החלפת הטיימינג רשומה רק בקילומטרים בלי צורך לבדוק בין טיפולים.

בלינק המצורף רשומים נתונים אחרים, 10 שנים או 100 אלף מייל... גם לי נראה מוזר...

http://aam-europe.contitech.de/pages/downloads/docs/Poster-Wechselintervalle-Meilen_en.pdf

FIESTA IV 1.25 i 16V, 1.6 16V Sport 08/95 - 01/02 DHA, DHB, DHC, DHD, DHE, DHF, DHG, L1T, L1V 100000 mi / 10 yrs

FIESTA V 1.25 16V, 1.4 16V, 1.616V 11/01 - FUJA, FUJB, FXJA, FXJB, M7JA, M7JB 100000 mi / 8 yrs

אגב בגלל שלא נסעת הרבה אתה יכול להחליף רק רצועה בלי מותחנים ובלי משאבת מים(אבל תעקוב אחרי הטמפ' בזמן נסיעה)...

פורסם

אין לי פורד(סוזוקי בלנו).

התייחסות שלי היא בנושא הכללי שלא רשום שנים אלא רק קילומטרים במפרט הטיפולים בנושא הרצועה.

אני חושב שהבחור מחזיק בספר אחזקה של הרכב שלו(היינס).

• תוכן חדש...