Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כדאי?

אני בהתלבטות רצינית. לאחר שירדתי מהרנו קליאו כי היא די לא בתחום המחירים, נשארתי עם התלבטות בין המיקרה לספייס סטאר. עשיתי נסיעת מבחן על שתיהן. המיקרה הרגישה יותר בטוחה יותר נוחה. אבל ההבדל במחיר הוא גדול יחסית. 80 אלף לספייס סטאר מאובזרת לחלוטין בכל פיצ'ר אפשרי, ו 96 למיקרה לאחר הנחה כביכול, גם מאובזרת לחלוטין באותה מידה.

המיקרה באמת מרגישה טוב יותר בנסיעה. מה לעשות???? אני בדילמה. לשניהם שילמתי 500 ש"ל לשמירת האוטו, אך לא בטוחה מה לעשות.

אשמח לעצות וחוות דעת...

פורסם

המחיר שהציעו לך למיקרה גבוה מאוד. כאן מציעים לך מיקרה חדשה בהנחה של 20 אלף ש"ח מהסכום שציינת:

http://motori.co.il/camp.php?id=68

אז נכון שברכב כאן אתה תהיה יד שנייה ולא יד ראשונה, אבל לעניות דעתי גם במקרה הכי גרוע שיכול להיות זה לא יהיה שווה 20 אלף ש"ח במכירה העתידית של הרכב.

אני באופן אישי מעדיף את המיקרה על פני הספייס סטאר אבל זה לא מצדיק 16 אלף ש"ח פער במחיר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כן אבל בליסינג היא די עירומה, זאת אומרת ללא כל אבזור. וזה גם משהו שחשוב לי. אחרי אבזורים זה יצא יותר ואז אני לא בטוחה שהעובדה שאני יד שניה מליסינג תהיה שווה את ההפרש. לא?

פורסם

את יכולה להיכנס לאתר של ניסאן ישראל, להוריד את ה-PDF של המפרט הטכני ולראות בדיוק מה ההבדל בין הדגמים:

http://nissan.co.il/img/uploads/cars/14080888311543695162.pdf

את רוב ההבדלים האלו אי אפשר לשנות. אף אחד לא ירכיב לך בקרת אקלים דיגיטלית ברכב שהגיע עם מזגן מכאני רגיל.

חלק מההבדלים כן אפשר לשנות, למשל חישוקי סגסוגת או ציפוי הגה מעור. השאלה היא האם ההבדלים האלו שווים לך 20 אלף ש"ח. את באמת מסתכלת כל היום על הג'אנטים של המיקרה ומתלהבת מזה שיש לך ג'אנטים מגזניום? באמת חשוב לך שהספסל האחורי מתקפל 60:40?

גם אם לא, עדיין יש לך כאן מנוף להפעלת לחץ נוסף על איש המכירות בסוכנות של ניסאן.

פורסם

יותר חשוב לי מערכת המוליטימדיה, חיישני הרוורס והאורות ויכולת השליטה מההגה.

מיציבושי נותן לי את כל זה במחיר הרבה יותר נמוך, רכישה מהיבואן שזה עדיין יתרון מול ליסינג, ובאותו מנוע בדיוק. אך בכלל שהמיציבושי קלה יותר היא מרגישה אולי יותר מידי קלילה על הכביש. זה מה שמלחיץ אותי.

מה דעתך על המיציבושי ?

פורסם

שליטה מההגה יש גם בדגם הבסיסי של המיקרה, מערכת מולטימדיה עדיף להתקין לבד ברמה גבוהה ולא איזה משהו עלום שם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
יותר חשוב לי מערכת המוליטימדיה, חיישני הרוורס והאורות ויכולת השליטה מההגה.

מערכת מולטימדיה אין גם בדגם ה"מפואר" של המיקרה.

חיישני רוורס אפשר להתקין אצל כל חשמליית רכב. עולים בערך 200 ש"ח.

שליטה מההגה יש בשני הדגמים.

מיציבושי נותן לי את כל זה במחיר הרבה יותר נמוך, רכישה מהיבואן שזה עדיין יתרון מול ליסינג, ובאותו מנוע בדיוק. אך בכלל שהמיציבושי קלה יותר היא מרגישה אולי יותר מידי קלילה על הכביש. זה מה שמלחיץ אותי.

מה דעתך על המיציבושי ?

המיצובישי אכן מגיעה מאובזרת יותר אבל כמו שאמרת - התנהגות הכביש שלה פחות טובה ובאופן כללי, לדעתי המיצובישי פחות טובה. האם ההבדל הזה שווה פער של 16 אלף ש"ח מול הניסאן? חד משמעית לא.

האם הפער הזה צריך, ביחד עם ההצעה שזה עתה קיבלת לרכישת רכב כזה מליסינג, צריכים לשמש אותך כדי ללחוץ עוד על איש המכירות בסוכנות להוריד את המחיר? חד משמעית כן!

פורסם
מערכת מולטימדיה אין גם בדגם ה"מפואר" של המיקרה.

חיישני רוורס אפשר להתקין אצל כל חשמליית רכב. עולים בערך 200 ש"ח.

שליטה מההגה יש בשני הדגמים.

המיצובישי אכן מגיעה מאובזרת יותר אבל כמו שאמרת - התנהגות הכביש שלה פחות טובה ובאופן כללי, לדעתי המיצובישי פחות טובה. האם ההבדל הזה שווה פער של 16 אלף ש"ח מול הניסאן? חד משמעית לא.

האם הפער הזה צריך, ביחד עם ההצעה שזה עתה קיבלת לרכישת רכב כזה מליסינג, צריכים לשמש אותך כדי ללחוץ עוד על איש המכירות בסוכנות להוריד את המחיר? חד משמעית כן!

היא מביאה לי מערכת מולטימדיה בניסאן.

וואו איזה תהליך קשה זה.

מעדיפה כבר להיות עם היונדאי הצמאה לדלק שלי.

יש אולי עוד רכבים שאתם יודעים עליהם שהם חסכוניים אוטומטיים ולא עושים חור בכיס?

פורסם

ברמות המחירים האלו - אלו שתי המכוניות הכי חסכוניות שתוכלי למצוא. אולי גם הסוזוקי ספלאש, אבל היא מיושנת ומוחלפת בקרוב.

יש גם את הסיאט מיי/סקודה סיטיגו הרובוטיות, אבל הגיר שלהם שלהם מאוד לא נעים לשימוש ובאופן כללי אני לא ממליץ עליהן.

אותו הכנ"ל גם לפיאט 500 רובוטית.

מכאן והלאה את עולה לרמות מחירים של 100-110 אלף ש"ח ואז יש לך רכבים כמו סוזוקי סוויפט, טויוטה יאריס וכו'.

פורסם
ברמות המחירים האלו - אלו שתי המכוניות הכי חסכוניות שתוכלי למצוא. אולי גם הסוזוקי ספלאש, אבל היא מיושנת ומוחלפת בקרוב.

יש גם את הסיאט מיי/סקודה סיטיגו הרובוטיות, אבל הגיר שלהם שלהם מאוד לא נעים לשימוש ובאופן כללי אני לא ממליץ עליהן.

אותו הכנ"ל גם לפיאט 500 רובוטית.

מכאן והלאה את עולה לרמות מחירים של 100-110 אלף ש"ח ואז יש לך רכבים כמו סוזוקי סוויפט, טויוטה יאריס וכו'.

100 זה בערך כמו מה שהתכוונתי לשלם על הניסן ואז די הבנתי מכם שאני פריירית.

אז אם זה 100 והרכב שווה את זה אשמח לשמוע אילו רכבים חסכוניים יש. מעבר ל - 100 קשה.

פורסם

אם את בכיוון של 100K אין סיבה לרכוש את כל הרכבים שהזכרת לעיל.

מה שכן כדאי בתקציב הנ"ל:

סוזוקי סוויפט

טויוטה יאריס

הונדה ג׳אז

יונדאי i20

מאזדה 2

פונטו איבו

לכל אחת היתרונות והחסרונות שלה

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

אגב בספייס נותנים מערכת לא רעה מבית jvc ולא איזה סיני,לפחות במערכת הקודמת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

השאלה מה נותנים עכשיו כשיש את מערכת המולטימדיה.

וJVC לא וואו במערכות לרכב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אולי לא מקצועית,אבל עדיף מאשר שקר כלשהו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...